Jump to content

lakerda

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lakerda

  1. тази "врътка" колега се вади (издърпва се)внимателно на вънка и отдолу се показва едно отвор4е със шестостен -много малък някъде 4 номер и с него спокойно си нагласяш показанието на стрелката на бензиномера.Колата трябва да работи ,дае на равно място поне 2 минути , за да се спре стрелката на едно място и тогава регулираш.В резервоара трябва да има 4 л. бензин и регулираш на най-малката червена отметка. Това го четох някъде във форума в някоя тема ,не помня точно къде но го направих и стрелката заспа. УСПЕХ.
  2. когато дадеш на контакт чуваш ли дали помпата качва бензин ( дали работи?) защото може и тя да е сгафила.
  3. колега Валерко,по принцип не е проблем да запали на газ дори и при по- студено време .Въпросът е после да не угасне защото тогава може дасе обледени изпарителя и паленето става много трудно
  4. Колеги,колко трябва дае натегнат анг.ремък? Този на моята Б4-ка ми се струва доста хлабав.Движи се надлъжно по зъбите при лек натиск. Благодаря Ви.
  5. lakerda

    Температура

    здрасти колега,аз карам Б4 кажи какви са тези стандартни проблеми,Благодаря
  6. Здравейте колеги, прочетох че си говорите за автоаларми и въпреки че рядко се включвам ще Ви кажа,аз също ползвам WALKOR и досега не съм имал проблем .Имат ХИЛЯДИ екстри и най-важното ДОЖИВОТНА гаранция в цяла България.
  7. Здрасти Колега,от къде си купил тези гуми , чие производство са?
×
×
  • Create New...