Jump to content

PeterG

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PeterG

  1. Здравей, Насочиха ме към тебе относно промяна на настройката на GPS на АУДИ Кю 7 2014 американско на европейски стндарт. П.Грънчаров

  2. Имам същия въпрос - къде могат да ми сменят американския GPS със европейски и колко би струвало?
  3. Колега, дай ми адреса на който да ти пратя дисплея и как да преведа парите. Колко време ще ми вземе ? 0886 587 902 Петър Грънчаров Варна
  4. PeterG

    GPS

    Да. Пропуснал съм да напиша GPS в бързината.
  5. Притежавам Q7 2014г. американско изпълнение. Моля за информация откъде да намеря диск с европейска програма.
  6. PeterG

    наводнена отляво

    Прозореца на тавана има на 4-те ъгъла дренажи за оттичане на пропуска на вода. Ако някой е запушен водата вместо да се оттича навън отива в купето. Не е зле профилактично да се продухат.
  7. Предстои ми да внеса Ауди Кю7 3.0 ТДИ 2013 от САЩ. Доколкотосъм чувал при регистрация трябва да се сменят светлините-мигачи. Може ли някой да ми каже каква точно е разликата и какво да се сменя?
  8. PeterG

    Търся ръководство за Q7

    Може ли и аз? pgrancharov@abv.bg
  9. При ремонт на система за подаване на бензин на Q7 2009 се наложи да се свали задна лява седалка. След поставянето й обратно се получи грешка свети лампа "airbag" на централното табло. Има ли някой идея как да се нулира проблема?
  10. Здравей колега, Търся амортисьори (ако така се казват) за задна врата на багажника на А4 2001 авант.
  11. На моята кола 1.8Т 2001 бъобще не ми светят диодите на таблото, само стрелките. Колега по-горе беше споменал нещо за димера. Би ли споделил някой къде е димера, дане би да е на нула.
  12. Най-удобно ми е Еконт Варна ЖП Гара. Моя телефон е 0888 340 106, e-mail <pgrancharov@abv.bg> Поздрави
  13. Колега, Как да я направим щората да дойде във Варна? За съжаление нямям скоро път до София. Ако някой приятел идва до Варна или някакъв транспорт. Поздрави ПГ
  14. Между два порива на дъжда отворих дисплея но се оказа, че е със светодиоди, които едва ли са изгорели и то всичките. Проверих и всички предпазители имащи отношение към осветление - всички са ОК. Ако някой има идея моля да сподели. Иначе нощем се вижда само положението на стрелките, което все пак е нещо.
  15. Здравейте, Липсва ми осветление на приборите на таблото. Има осветление само на стрелките, което се регулира с копчето отдолу.Относно крушките предполагам, че са в паралел и ако има скапана няма цялото табло да не свети. Ако пък са в серия е възможно и тогава следва да се вади таблото. На ел. схемата не можах да намеря лампичките и предпазителя, който ги захранва, а в това дъждовно време не е най-приятното занимание да търсиш и затова молбата ми е ако някой е имал подобен проблем да сподели.
  16. Щората продава ли се още и на каква цена?
  17. Благодаря на всички, които се отзоваха с мнения по моето питане. Тази кола съм я карал в щатите и имам отлични впечатления от нея, но тука нещата са по-други. Твърде е голяма за нашите градове, разходите също са много големи, вече сме пенсионери и т. н. Основното за което иска да я дава, че като дойдат през лятото с тримата внука А4 комби не стига. Но пък за 3-4 седмици в годината не си струва. Поздрави на всички колеги!
  18. Колега, щората за багажник от кой модел кла е? Търся за А4 2001.
  19. Дъщеря ми и зета живеят и работят в САЩ. Зета като германец кара само АУДИ и като навърти 3-4г. вместо да го продаде предпочита да ми го прати. Така от няколко години карам А4, а сега ме кандардисва да ми изпратят Q7 4.2 бензин (в америка дизел почти няма) на 3год. и 60 000 мили (100 000 км). Идеята е примамлива, но... Като си помисля за разходите се замислям. Моля собствениците на такъв автомобил да споделят какви разходи да очаквам: вносно мито, годишни данъци, разходи по обслужване и т.н. Очаквам да е поне двойно в сравнение с А4 и затова се колебая. Иначе колата е страхотна с всички екстри в т.ч. хидравлично регулиране на височината.
  20. Имаш ли шибидах?
  21. Колата е АУДИ А4 2001, комби с шибидах. От известно време установих, че след миене и дъжд влиза вода в купето. Проверих отворите за дренаж на шибидаха - общо 4: отпред и отзад ляво и дясно. Предните са видими и ги почистих, така че поливайки с вода предната част при отворен шибидах се получи задоволително оттичане. Не така стои въпроса със задните. Те са дълбоко назад някъде и нямам достъп за оглед или прекарване на жило, кабел или др. за прочистване. Също не можах да открия изхода, така че да прекарам жило в обратна посока. Моля ако някой е имал подобен проблем и го е решил успешно да сподели или да даде насока -сайт, литература или др. Инче е голяма гадост. Ако не го реша проблема ще уплътня шибидаха, така или иначе не го ползвам много, но е много левашко.
×
×
  • Create New...