Jump to content

TAiDZi

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

672 профилни разглеждания

TAiDZi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Големи разбирачи сте май Както каза Данко колата е 530KW (това е равно на 720к.с. на главините). И чак вече МНОГО под 680 била...пичове не се излагайте! Интересувайте се преди да пишете. А и прочетете за загубите на Dyno Pack какви са и защо са. И според теб ако времената не са и от мощност от какво са? Да, има и други екстри по колата, но за да направи 238км терминална скорост се си мисля, че не са 20 коня загубите Да улекнала е съвсем малко колата, но за да свалиш дори от 10.0 в 9.9 се изисква много мощ и ред други неща. Сега дори самата и дино графика е доста по различн от преди. Няма как с оригинална кутия колата да дава тези времена с по-малко от 800к.с. Със секвенциална кутия ще свали още няколко десети (някой дори спекулират че се сваля до 0.5сек. от кутия). Всичко ви е ей така от нищото...тя колата е 500к.с. ма дава 9-ка от килограми 'Бахти колко кила може да стане едно такова напълно стрийт купе според вас!? На Златков колата е 480KW с брутално окачване, тежи 980кг със dogbox кутия и даде 9.7 с 236км. Знам, че повечето с 5000лв "вкарват кола в 10-ките" ама айде малко по реалистично да гледаме на нещата. ПП. Поста ми е насочен най вече към Adobed.
  2. Здравейте, продавам 4 броя Гуми Regal Racer 17" 225/45 - това е дъщерна фирма на Dunlop със завод в Южна Африка. Гумата се води "performance" и има зверско сцепление. На около 100км са гумите с ДОТ 2011 Октомври (пристигнаха ми с поръчка през Май месец). Treadware 280, гумата наистина държи много при всякакви условия и за тези пари на пазара няма по-добро качество. Прекалено големи ми се оказаха и искам да ги продам. тел. 0887 622 774 - Косьо Цена за 4бр.: 500лв
  3. Здравей! Да много си прав, че цената е символична за подобна кола, но в БГ това го разбират ужасно малко хора. Въпроса с пистите съм го решил и не съм зависим от състезания или други събития! Може да се кара във всеки удобен за мен и участниците ден или на Божурище или на пистата на Сапарева Баня (дупница). Но ако говорим конкретно за сега ще има възможнст за каране или возене след около 10-тина дни. (ако реши някой нещо най-добре да пусне една заявка през сайта http://racedrive.bg/prices_reservation за да може да се планират нещата като хората, а и не винаги гледам тук... Поздрави, Косьо.
  4. хах... много буквално приемаш нещата!!! тези 5 мин могат да са разбити на няколко ръна естетсвено, как и къде на такава кола може да се дава 5мин газ без да върнеш не знам
  5. Да всички мнения имат логика в тях и истина. Наистина мисля, че цените са ниски дори за нашия пазар (все пак знаете колко струва тази кола и колко труд има по нея). Тука за под 500лв не можеш да си наемеш Ферари например (около 400к.с.), което някак си няма допирни точки с аудито Просто реших, че трябва да има такова нещо и у нас. Пък то ще си покаже.
  6. Мерси пък да видим какво ще излезе... хората сякаш ги е страх да карат тази кола )
  7. добра идея за страничен бизнес покрай карането или возенето на колата!
  8. Здравейте хора, реших по чуждестранен образец да дам възможност на всички фенове на високите скорости да усетят ускорението на Аудито от първо лице, като се возят или карат колата (само на писта разбира се). И не е задължително да има състезание за това или нещо подобно. Разгледайте сайта и условията и да видим какво ще излезе www.racedrive.bg Американците няма как да ги стигнем, но все пак е нещо По последни дино графики колата е 510Kw на хъбовете и 790Nm. (~817к.с. на мотора). П.П. Колата вече е бяла, както се вижда в галерията.
  9. Здравейте хора, реших по чуждестранен образец да дам възможност на всички фенове на високите скорости да усетят ускорението на Аудито от първо лице, като се возят или карат колата (само на писта разбира се). И не е задължително да има състезание за това или нещо подобно. Разгледайте сайта и условията и да видим какво ще излезе www.racedrive.bg Американците няма как да ги стигнем, но все пак е нещо По последни дино графики колата е 510Kw на хъбовете и 790Nm. (~817к.с. на мотора). П.П. Колата вече е бяла, както се вижда в галерията.
  10. Здравейте, търся си малко по специфичен модел ауди: - Да е купе (2+1 врати) - Да е 4х4 (куатро) - Да е Б3, не Б4 Ако няма климатик още по-добре. Двигателя не ме интересува. Само купето ми е важно, двигател и всичко друго си имам. Пишете на: taidzi@abv.bg или направо се обадете на 0887 622 774 - Константин. Мерси, К.
  11. Здравейте, трябва ми 20v глава от турбо 5 цилиндров мотор от S2/S4/S6... Трябва да е от турбо кола защото атмосферните нямат водното охлаждане. Пишете ми на taidzi@abv.bg или на тел 0887 622774 ако някой има такава запазена глава, която не е портната и без пукнатини по нея! Мерси, Косьо.
×
×
  • Create New...