Jump to content

masterross

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно masterross

  • Рожден ден 23.01.1975

Друго

  • Kaра
    E320 Avangarde

Контакти

  • Website URL
    http://www.ipmart-forum.com
  • ICQ
    0

masterross's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Обявата още е валидна. Заменям тунера за някаква друга техника: - GSM - Навигация - Фото техника - Външен хард диск 2.5" - и т.н.
  2. Продавам следният аналогов ТВ тунер за А6, А8, Q7: Цена 350лв. Заненям за такъв за Мерцедес E/S классе или за блутуут адаптер SAP v2 (пак за Мерцедес).
  3. Колега, Не се поддавай на такива оферти! Преди повече от година и на мен предлагаха бартер за Е-класата, но категорично отказах след като го покарах няколко дни! Супер неудобна и дървена кола. А ако е и без адаптивно окачване... мъка, мъка... Единственото нещо, което ще спечелиш е куатрото!
  4. За МЛ нищо не мога да кажа, въпреки, че смятам да си взема точно такъв Разбира САМО ако е на ниво аудиото! А като говоря за BOSE, го сравнявам с А8 и А6 седан. При тях го има точко проблема за който споменаваш.
  5. Не се обиждам. Но не съм чувал по-добро stock аудио. А както казах съм карал всички от гореспоменатите автомобили. и така прехваленото BOSE звучи като ВЕФ в сравнение с HK.
  6. Колега, Какво точно търсиш в един автомобил? Карал съм почти всички от изброените возила. Но всичко си е субективно все пак. За мен най-важно в автомобила е: 1. Външен вид 2. Возия 3. Озвучаване 4. Интериор 5. Динамика За това съм се спрял на сегашната си Е320 CDI. Която без да се изхвърлям я купих главно заради HARMAN-KARDON озвучаването. Ценителите на музика разбират за какво говоря
  7. E39 както и да го погледнеш си е по-висок клас. Така, че сравнение няма как да правиш.
  8. Здравейте, Дайте малко повече инфо за А3/А4 2.0 DTI Quattro (2004+). Като начало има два двигателя - 140 и 170 к.с. Каква е разликата? С верига ли са или с ремък? Каква е доре-доло поддръжката (окачване и т.н.). Слаби места? и т.н.... Благодаря предварително!
  9. Евала колега! Все по-рядко се стрещат полезни мнения из форумите! Добре е, че технически грамотни хора карат скъпи автомобили, имат куража да се справят сами и най-вече споделят с останалите информация с останалите! Святам тези дни да направя ъпдате на А8 (sw 0770) и въпросът ми е трябва ли да мина през sw 2120 (четох в други форуми, че трябва) или мога директно с първи диск? Освен това съм виждал на А6 при паркиране да излиза автомобилче с индикация на дисплея, а при А8 има само звукова сигнализация. Това на ъпдайт ли се дължи или има и някакви други MMI? П.С. Някой може ли да ми помогне за активиране на "DVD в движение" на Mercedes E320 (w211) на разумна цена? Че някой хора ми казаха цена на която мога да си купя цялото устройство, чрез което се активира тази функция на Audi, BMW, Mercedes, Rover и др. Благодаря предварително!
  10. Фиестата може да няма интериор, но ако някое БМВ си мисли, че е бързо може да се пробва с XR-2-то
  11. Връщам си думите назад! Днес се возих в една Дачия Сандеро и... интериорът и е многооооо по-добър от 5-цата!
  12. Жалко, че си продадох дзвера... Е поне ми останаха снимки с "нимфите"
  13. Правилно Мой приятел си взе такава преди 2 месеца 530д с всички екстри без махагон. Искаше и мен да ме зарибява, но само като влезнах в нея и... по-ужасен интериор не бях виждал! Всичко е от евтина пластмаса подобна на тази в Дачия Сандеро... Но разбира се всичко е въпрос на лично виждане
×
×
  • Create New...