Jump to content

AUDI

Members
  • Мнения

    2245
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно AUDI

  • Рожден ден 23.08.1986

Друго

  • Kaра
    BMW 528i

Контакти

  • Website URL
    http://www.audi.com
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    Разнообразни

Последни посетители

3643 профилни разглеждания

AUDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подготвям човека, когато се качи на А8-ицата, да не си каже: "Ех...няма драма", а да погледне останалите автомобили, колко бързо изостават назад, това е смисъла на подобен автомобил всъщност, да те отдели от умората и тежеста на километрите, които изминаваш и да остане само удоволствието.
  2. Дори да върви повече, няма да усетиш вървежа така, както в е46. В по-големите коли, ускорението се усеща по-слабо, дори да са много по-бързи.
  3. По данните които даваш предполагам, че става дума за Fujitsu Siemens AMILO A1650G, той разполага с две плочки ДДР1 на 333Мхз по 256мб всяка. Това означава, че ще ти се наложи, ако искаш да направиш що годе смислен ъпгрейд да си вземеш 2х512мб. Все пак имай предвид, че този процесор е слабичък, както и видеокартата(Ати) и не можеш да очакваш някакво невероятно представяне при работа с Аутокад, или с игри дори след ъпдейта.
  4. Мога да ти помогна с избора на конфигурация и части. Принципно ти препоръчвам, ако имаш технически умения да си сглобиш конфигурацията сам. Това с марковите конфигурации винаги е грешка, плащаш пари за "куче в торба", сиреч не знаеш какво купуваш.
  5. A2 e по-добрият автомобил. По неуспешен като продажби, но по-добър. -А2 няма слаб двигател като А6(2.5TDI) -А2 е учудващо комфортен и икономичен автомобил, А6 е достоен за класа си. -А2 е най-здравият малък автомобил според АДАК, А6 е ок за класа си. Като минус за А2 може да се каже липсата на разнообразие от части втора употреба, както при А6, освен това изисква добри специалисти при поддръжката му, защото предния капак не се отваря.
  6. Да заминат на екскурзия в Швейцария, едва ли ще стане. Просто са почнали да се разбиват, това имаше предвид колегата.
  7. Добре, може ли да спретнем едно облогче, ей така, за да става забавно. Искаш ли? Без това си толкова сигурен, че не съм виждал ни АМОЛЕД ни Айфон, победата ти е в кърпа вързана. Та облога ще е даже не за виждането, а дали имам телефон с тази технология(Retina или Супер AMOLED) искаш ли...сиреч, може да си 100% сигурен, че ще победиш. Ако акнеш, ще те помоля или да спреш на пишеш или поне да споделиш някакво бегло впечатление, на батка имащ све, весел ден. Айфона на тъмно има лека отечка от подсветката, както и по-малък ъгъл на видимост, за мен и разликата в контраста е забележим, както и пресилените цветове на АМОЛЕД-а.
  8. Вие тука сте станали много приятни за разговор хора. Нищо не съм бил държал, нищо не съм имал, нещо за майка ми да кажете? Аз съм тук, за да чуя мнението на хора притежаващи телефона и сравнявали го с АМОЛЕД-а, както аз го сравних, ако имате проблем с това кажете, споделете какъв ви е проблема с мен. Моят телефон е с 283ppi Айфона е с 326, честно казано, разликата не се усеща поне от мен. Четох, че над 200 разликата вече се усеща трудно, а всичко клонящо към 300 не може да му се види пиксела дори от човек със силно зрение.Да цветовете са доста ярки, но на такова сравнително малко устройство това не е дразнещо, айфона ми се струва е с леко намалени цветове. Накратко, + за Ретина дисплея са яркост, плътност на пикселите, ниска консумация на енергия, на АМОЛЕД огромен контраст, тънкостта на самия дисплей, огромния ъгъл на видимост. Аз винаги съм се впечатлявал от контраста, затова и клоня към АМОЛЕД, на човек, който не му допадат ярките цветове и не се впечатлява от контраст е нормално Епъла повече да му хареса.
  9. Не се заяждам, просто за мен Ай-фона е ценен заради добрата изработка, качествената GPS антена, големия брой програми за него и т.н. Дисплея му е много добър, но според личното ми мнение отстъпва на АМОЛЕД. Според техническите си характеристики Супер LCD-то също отсъпва на АМОЛЕД, като контраст, цветове. Амоледа е по-лош в консумацията на енергия при максимална яркост. Разбирам, че харесвате телефоните си, но посочете ми къде греша. Това че мисля че АМОЛЕД-а е по-добър, не съм убеден, че значи, че творя бисери.
  10. Изработката добре, обаче какво му е на дисплея толкова особеното, обикновенно TFT произведено в китай от Foxconn и с някакъв рекламен трик Ретина...тралала, което е просто по-високата плътност на пикселите, което реално не е нищо особено, защото повечето телефони вече не можеш да им видиш пиксела(Всички над 200ppi, iPhone-а е 320ppi)
  11. Тествал съм куче марка плейър(китайските Нипони) със хубави колони Херц...звучеше доста зле. Докато не скъпо Сони със колони куче марка(китайски Pioner), звучи чудесно. Разликата в звука смея да твърдя е в пъти в полза на втората конфигурация.
  12. Да ти е честит, да си го ползваш със здраве и да запечаташ много незабравими мигове с него! Направила си чудесен избор
  13. P35 е по-добрия чипсет, гледам, че обещават и поддръжка на 45нм, направо него взимай. G41 е много орязано и криво дъно, удря таван на шината по-рано от P35, е ако се нуждаеш от максимално евтино решение с вградено видео става, но ако имаш видеокарта, въобще не го поглеждай.
×
×
  • Create New...