riko12

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About riko12

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  AUDI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, На някой да му се нанира добре работеща дросел клапа за ауди а3 1998 1.6 бензин
 2. Здравейте, Бихте ли минказали дали може да се реставрира кожата на седелка ( прикачвам снимки), или поне да се защити с нещо преди да се е скъсала напълно. Бихте ли ми поръчали човек, който да може да помогне. Поздряви.
 3. Здравейте, Напоследък започна да се чува (но не винаги) странен звук от двигателя - Audi a4 b8 2010 3.0TDI CCWA. Предполагам са вериги, но ще се радвам и на вашето мнение. Колата е с OW-30 оригинално масло на 8000км. Днес се чу на студен двигател и както се вижда от клипчето на топъл. Колата си върви много добре и няма други признаци. В случай, че са вериги, колко мога да изчакам преди да е наложително да ги сменя и колко струва? https://streamable.com/4mwnnp
 4. Здравейте, Колата е Audi a4 b8 2010 3.0 tdi CCWA s tronic. Карам я с оригинално масло 0w30, и в момента съм изминал 8000км от последната смяна. Вчера я понастъпвах 160 - 180 при което днес виждам че маслото е паднало с 2 единици (снимката е стата, но приблизително още едно показано разделение). Нормално ли е да гори масло тозиндвигател? Знам че понякога не го измерва точно, но винаги е било или на макс, или с един пункт (както е на снимката). Как най-правилно да измеря нивото на маслото? Мисля, че нямам обикновенна щека.
 5. Здравейте, Имам проблем със сериозен теч на антифриз от автоматична скоростна кутия ( 01М ) на ауди а3 1998г. Успях да локализирам проблема, и се оказа, че е от една тапа до дясната полуоска. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ? Можете ли също да ми кажете каталожния номер на тази тапа, тъй като съм от малък град и тук никой не може ми помогне . Поздрави!
 6. Здравейте колеги, имам странен проблем с а3-ката 1998, автоматик 1,6 бензин. Когато я карам на ниски обороти и с ниска скорост, при рязко натискане на газта, колата забива предница, и реагира след 2 секунди... Когато си я карам нормално, и при натискане на kick-down, не го прави този проблем. Закачам я на vag-com-а и няма никакви грешки, нито по двигатела, нито по скоростната. Смених свещи, но проблема си остана.
 7. Здравейте, налага ми се да си сменя пасажерската врата, но се чудя дали има разлика в размера на вратите при Audi A3 с фейслифт и без фейслифт. Говоря за ауди a3 1998.
 8. Здравейте, имам Audi a3 1.6 автомат (01M), и от самото начало имам усещането, че колата не върви така, както трябва... На места прочетох, че други колеги с такива аудита, на 4-та скорост при 3000 оборота са над 140км/ч. Аз на 3000 съм около 95км/ч. Имам съмнения, че скоростната ми кутия е от дизел.
 9. Audi a3 1,6 литра(8L) 1998г. Имам доста проблеми със скоростната кутия, за това не знам точно какви са симптомите на тази грешка. За втори път ми се появява.
 10. Здравейте, имам ауди а3 автоматик. VCDS ми показва следната грешка - Ще се радвам да ми кажете къде да търся причината за нея. Поздрави !
 11. Здравейте, търся дясна врата(като застанете срещу колата се пада в ляво) за ауди а3 1998г. Колата е двуврата. По възможност оборудвана.
 12. Здравейте, преди известно време писах за това, дали може посредством VAG-COM (VCDS) да се покаже на таблото външната температура.. Във форума ми се отговори, че не може, и трябва да се сменят някакви работи. Съвсем случайно попаднах на една обява, в която ясно се вижда, как е показана външната температура. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363456052811236&f1=details&slink=2h9uvn
 13. Здравейте имам ауди а3 1998 - автоматик(01М) Колата си превключва перфектно, но когато превключва от 2ра на 3-та, се получава едно придърпване. Колата забавя скорост, и чак тогава превключва. Друг проблем ми е, че когато е по-студено, колата не тръгва напред, а трябва да загрее. Този проблем го прави само напред (D) назад ® няма проблем, тръгва си веднага. Скоростната кутия е със сменено масло, без никакви грешки (VCDS), беше с фабрични настройки (00000), но аз ги промених на икономични (00011), с надеждата да се оправи, но без резултат.
 14. Аз съм съгласен с VBI, понеже имам същия автоматик и би ми било интересно да разбера от какво е..
 15. Не знам, че във варна има майстори, които се занимават с аларми ... Взема се честота на която работи дистанционното, програмира се друг.. и си готов Това по принцип струва 20 30лв ...