Jump to content

vargala

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 90

Последни посетители

1199 профилни разглеждания

vargala's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vargala

    Кабриолети (89)

    Най-накрая днес намерих време да сложа хардтопа.Тези дни ще ходи при бояджията за смяна на цвета.
  2. vargala

    Кабриолети (89)

    Здравейте колеги.Нека тези които имат хардтопи на машините, да кажат как стои въпроса с мекия гюрук,когато той е прибран за по дълго в багажното отделение.Нацепва ли се слюдата?Самия плат търпи ли някакви поражения?
  3. vargala

    Кабриолети (89)

    Здравейте колеги,снощи гледах един клип в който кабриолета имаше салон със задни подглавници.Та от кои модели става салона за нашите кабриолети?
  4. vargala

    Кабриолети (89)

    Здравейте.Ето обещаните снимки на кабриолета.Пускам няколко как е била преди и как е сега.Цвета се променя според светлината.Някой от снимките съм скрийнал и се е развалило качеството защото са по 12 мб
  5. vargala

    Кабриолети (89)

    Благодаря ти .Намерих няколко хубави нещица,включително и хардтоп оригинален на 2360 лв ако някой колега е мераклия нека пише.
  6. vargala

    Кабриолети (89)

    Колеги,някой знае ли как стоят нещата от към доставка на части от Полша?И някой може ли да съдейства за евентуална моя покупка от там?
  7. vargala

    Кабриолети (89)

    Да ти кажа честно единственото нещо което бих сложил на таблото е нави от б6 с големия дисплей.Виждал съм как стои и лично за мен е привмливо.Що се отнася до пактроника немога да възприема бронята с тия датчици.А на майстора не му ги оставих защото това е майстора който я боядиса и направи още неща по нея... уж приятели но в крайна сметка с налагане на мнение и чисти интереси по скоро не е приятелсвто.
  8. vargala

    Кабриолети (89)

    Джантите исках да са с полиран борд а барела тоест сърцевината в сиво но майстора ми действа на своя глава с убеждението че ще стане уникално .. е стана ама не уникално..Окачването е не регулириемо билщейн пак поръчвано от Германия отпред май беше с 30 отзад с 20 мм.Главините са от а6 ц5, отпред е с дискове и накладки циберман,като апаратите са на s2 ,отзад дисковете са нормални ате мисля че бяха.Джантите са 18/9ж като гумите са 245/35/18.
  9. vargala

    Кабриолети (89)

    Да и рс2 предна решетка смених и главините сложих спортно окачване цвета е сменен и много много други работи.Днес говорих с един човек за джантите искам да полира липовете и да ги боядиса в сиво,така не ми харесват....
  10. vargala

    Кабриолети (89)

    От Бяла Слатина Врачанско съм.Любо го знам,той искаше да вземе моето,преди да вземе дизела имаше едно червено което разпродаде на части,май става дума за този Любо.А тия стопчета ми идват преко сили,за тез пари ще си направя интериора...Изнамерих още една снимка понеже е голям формат и направих скрийн
  11. vargala

    Кабриолети (89)

    Цветан съм аз,помниш ли Жорка преди години те питах за номера на белия цвят на Албена исках да я пръсна с него,но в последния момент промених решението си.1.9 тди е двигателя.Болна тема ми е но на този етап ще остане с него.Rs2 бронята я поръчахме от Германия разбира се реплика но нека така да го кажем може би най доброто което успяхме да намерим.Иначе има доста неща по нея които съм сменял и правил.Нека да се добера до компа и ще пусна още някоя снимка.
  12. vargala

    Кабриолети (89)

    Това са стоповете да.На моя стоп му няма нищо защото си го купих абсолютно непокътнат и си пазя стария въпреки, че има пукнато на едно място.Не знам и аз какво ми харесва в тия us стопове ,по мъжкарска груба седи задницата някак,но едва ли скоро ще се сдобия с такива не е фикс идея,а и честно казано не знам как ще изглеждат с нашите огромни табели от КАТ.Значи освен us стопа трябва и мигача,европейския мигач не става ли на us стопа? P.S между другото сега видях че в телефона имам една снимка на кабриото снимана с тел от пс-то с не толкова хубаво качесвто но поне като си пишем да Ви покажа и моето(пс-то не е при мен иначе ще сложа повече снимки)
  13. vargala

    Кабриолети (89)

    Всичко засега излиза на късмет а дано и тия захвати излязат.Цецо а как стоят нещата със задните стопове тип USA? Не знам Георги с Албена дали може да помогне с намирането на едни от щатите.
  14. vargala

    Кабриолети (89)

    Грешно се изразих не са планки ,иначе от БГ го взех хардтопа.Човека си беше пригодил тези захвати доста добре му се е получило,но както теб и аз държа на оригиналното
  15. vargala

    Кабриолети (89)

    Цецо ти откъде си ги купи чисто нови?
×
×
  • Create New...