Jump to content

JRC

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 C4 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

616 профилни разглеждания

JRC's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има ли някой колега с А6 Ц4 да е правиш интервенцията от крушки към диоди и ако има може ли да покаже снимки..че преглеждах темата..и други теми..но не видях така описано като колегата от първия пост в темата?
  2. Днес оправих проблема.Оказа се,че е машинката,свалих я и намотах маншона с най-обикновен изолирбанд като пристегнах равномерно за да може все пак да се движи лостчето нагоре-надолу.Монтирах по обратния ред и воала!Всичко си работи акуратно и бързо.Ще видим колко ще изкара.Благодаря за съветите.
  3. Цитиране на предходен пост! Само да отучним,от маншона на вакум помпата под задната седалка или на машинката на багажника,че малко се бъркам,,?
  4. Здравейте колеги,аз също имам познатия проблем с работеща помпа по 10-15сек...от това което прочетох до тук /колата съм я купил наскоро и сега се запознавам с "болежките"/,проблема явно е в въпросното маншонче или мембраната.При мен интересното е,че като заключа колата избирателно се заключват вратите,например само шоф+задна дясна,или шоф+пасажерска...редуват се всеки път различно..ОБАЧЕ,докато "бучи" компресора ако отворя и затворя НЕзаключените врати,веднага се заключват...Питането ми е къде по-точно да търся проблема и да се насочвам,да не ровичкам из цялата кола и всички врати?И къде се намира вакум помпата по-точно?Благодаря предварително.
  5. Продавам 4бр. летни гуми YOKOHAMA C.Drive DOT 0405,асиметрични са,купувани чисто нови от мен през далечната 2007ма,но поради различни причини са карани много малко,в км не мога да кажа но имат доволно протектор,гумите са в много добро да не кажа отчлично съсътояние,без кривини,балони и т.н.Последните 3г са стояли само на джанти и в мазе,не са карани,не са се опекли!!! Цена: 200лв гр.София тел: 0877 352175
  6. Купувам табло с уредите с голям ФИС за А4 ДИЗЕЛ 99г/с аналогов часовник/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФИС-а да работи...всички пиксели да са ок,приемам също така и таблото с дигиталния часовник ако разбира се става и няма разлика с мойто табло...
  7. Купувам касета/пълнител за оригинален чейнджър за б5,този който стои отзад в ляво,,касетката побира 6 диска!!!!
  8. Продавам Ауди Б6 2003г производство,1.9TDI 131к.с.,СЕДАН Като екстри има ТV и NAVI,ел,стъкла,огледала и т.н.,джанти 15'' оригинални.Описвам така колата понеже нямам налични снимки в момента,скоро ще кача,ИЗВИНЯВАМ се за което!!!.Работя с Еконт,за повече инфо тук на лични или на: тел:0877 352175,Александър.
  9. Продавам 2 предни гумени стелки за А4 2002г ПЕРФЕКТНИ!!! цена: 30лв тел:0878 946904 Моля при интерес въпроси само на посочения тел!!!!
  10. Не стават китайски,имало 2 вида фабрични ксенони..на по старото ставали на моя били с въпросните D1S като на по новите...самата крушка не е само крушка а има едно такова квадратно алуминиево голямо колкото...да речем 2 на 2см и върви със самата крушка,или иначе казано ако сложа китайски янма да светят защото това алуминиево блокче захранвало там нещо си...така ми обясни човек който слага ксенони...цитирам му думите...вие ще кажете така ли е или не....а за оригинални ми казаха нещо от сорта на 300+лж на броика!!!Ако някои знае някакво по нормално решение на проблема нека сподели...моля,не съм циганин към колите си по принцип...но на цената на 2 крушки оригинални си смених маслото в автомата....
  11. Ок,нека модераторите преместят темата,благодаря!
  12. Здравейте,новак съм,няма да е лошо като за начало да ми се обясява като на дете.Накратко,имам А4 2003 година прозводство...след допитване се оказах с крушки D1S които за мое съжаление се оказаха твърде скъпи нови.Та въпроса ми е някой да продава 2 ръка..но да СВЕТЯТ...а не да мигат и да са жълти като мойте....или пък купувам нови даже сум "ЗА" нови но да са на размуна цена..чакам мнения и предложения,откликвам веднага...че не се кара...халогените ми светят по силно...да не говорим какво е на мокро...колата ми е от скоро...имах Голф и Леон на които бях с китайски и светеха 1000 пъти по добре...може ли такава излагация..
×
×
  • Create New...