Jump to content

plamen1122

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от plamen1122

  1. Колеги,днес ми се случи тази простотия и около 2 часа 3-4 човека не открихме начин да го отворим.Ако някой е имал този проблем нека сподели.Ще бъда благодарен за всеки съвет.Забравих да напиша,че жилото е откачено от към страната на предната част на капака.
  2. По таблото нищо не свети,вече трети ден карам така.За сряда имам среща при човек с комп.,след това ще споделя какво е станало.
  3. От Перник съм.Ще се радвам ако някой се справи с проблема.
  4. Здравейте колеги,отдавна съм във форума ,но за щастие малко ми се е налагало да питам по даден проблем,но дойде и моят час за питане:От 2 дни имам проблем с паленето ,преди всяко палене се налага да махам една от клемите на акумулатора,чакам 2-3мин.закачам я,след което съответно пали от раз.Предполагам ,че са се натрупали много грешки и е време за чистене.Очаквам мнения!Колата е 1.8 газ/бензин 125 к.с.
  5. Ти си най-неграмотния търговец на авточасти.....нищо лично,но решиш ли да публикуваш нещо в нет пространството-провери го преди да го пуснеш!
  6. Колега,има ли налични за А4 Б5 бензин, 1997г. и каква марка са?Дай ми цена и мерси предварително.
  7. Колега,препоръчай ми масло за Ауди А4 В5 1.8 ADR(бензин/газ) ,защото след около 500км. ми предстои смяна.....Мерси предварително!
  8. Продавам маркуч за хидравликата (между хидр.помпа и рейката) за 30лв. с оригинален номер 8D1422893BH . Намира се в гр.Перник , тел. за връзка- 0889036270.
  9. Колега,дай ми цена за четирите долни носача(2леви и 2десни) ,ако е възможно...мерси предварително.
  10. Колега,дай ми повече инфо за съединителя и цена...
  11. Колега,пиши от къде си...неква ориентировка по цената....?
  12. Продавам маркуч за хидравликата (между хидр.помпа и рейката) за 30лв. с оригинален номер 8D1422893BH . Намира се в гр.Перник , тел. за връзка- 0889036270.
  13. Колега,кутията за въздушния филтър здрава ли е и цената...мерси
  14. Колега,ако продаваш спойлера под предната броня-дай ми цена.....мерси предварително.
  15. Колега,интересува ме цената на спойлера под предната броня.....мерси предварително.
  16. Колега,ако е здрава лайсната под предната броня,кажи ми неква цена...мерси предварително.
  17. Колега,продаваш ли дръжката на задния капак и колко я даваш,евентуално.
  18. Колега,за А4 седан ми трябват двата предни подкалника,ако са здрави и цената....мерси предварително.
  19. Преди да завъртя ключа понякога се чува странно тиктакане,а понякога всичко е ок............според мен някъде не прави контакт,но къде....
  20. Здравейте,та проблема ми е следният-при палене на колата оборотомерът и километражът не реагират понякога (2-3 пъти не рагират,след това 1 път е ок)...........Какво да погледна,мерси предварително.
×
×
  • Create New...