Jump to content

Ради_

Members
  • Мнения

    414
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ради_

  • Рожден ден 4.11.1983

Друго

  • Kaра
    каквото му дадът

Контакти

  • AIM
    radinko_a
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2305 профилни разглеждания

Ради_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не съвпада нищо от Б4 на 100/А6 по окачването. Карето на 100/А6 е по-голямо от на Б4. Окачването е коренно различно и нищо не става от едната на другата кола.
  2. Абе аре не се пеави а за картера на GSXR-а намери време
  3. Вижте и кабелите, щом го прави когато си иска да не е замасил някой кабел!!!
  4. Ради_

    Пистов ремък

    Ами на снимката се забелязват 2 улея в задната част на помпата ако мога така да се изразя и там има болтове даже ако не се лъжа са 3 ама гледай внимателно отзад На задната планка се хващат.
  5. Ради_

    Пистов ремък

    А тези отзад дали ги отви?
  6. и аз мисля че това е най-безболезнения вариянт, но пак казвам ако човека си харесва ламарините може да си сменява двигатели колкото си иска, но за сметка на финансите
  7. Я каква интересна темичка а Васко спри да наливаш масло в огъня Аааааа по темата - няма невъзможни неща, ето Спас метна тоя малолитражен двигател с не много усилия, 1,8Т също става,но после ще искаш и куатро, щото много гуми се хабят при тръгване......
  8. Ради_

    audi s2

    Познавам момчето което сега я кара.Доста пари вкара в нея и е решил да я продава, незнам каква е причината. Смени и турбото, доста неща взе от Емо за да я постегне, 2 ел. машинки за стъклата, пластмасарийки по салона, дръжки, уплътнения.... незнам си кво, но наистина беше в много лошо състояние като я взе. Явно кризата го е ударила, колата беше в една пряка на Мадрид, с много мерак я прави Калин, но явно финансите си казват думата. Аз лично много исках да я направи перфектна и да си я кара - не мисля че има някой който да не се кефи на изпънато и вървящо купе.
  9. Е какъв е смисъла да се презацепва делкото не мога да разбера? Преди да сложиш ремъка си правиш паразитния вал на белег / палеца на делкото на резката/ слагаш ремъка и си готов/естествено и коляновия и разпределителния вал пак на белег/. Да не говориме че ако колата е работела до последно преди да свалиш ремъка си нагласяш белезите и те си съвпадат.
  10. Ради_

    b3 A3 Двг

    Незнам за вашите коли но моята е с 6А (2,0 16) с механичен инжекцион и вече 40 000км си я карам и си се возя на газ, има начин за оправяне но според мен докато не се погледне колата няма как е така от компютъра някой да ти каже "оттам ти е проблема". Според мен трябва да се погледне и ще се намери решение.
  11. Ради_

    странен проблем

    Потенциометъра на клапата при въздушния филтър(дебитомер) има 3 кабела, на средния трябва да замериш и да ти даде на празен ход 0,56волта (от 0,50-0,60) ако не е толкова е от него обикновенно той заминава. Ако е в тази граница провери и под клапата на колектора има едно ключе най-образно казано, което като пуснеш газта ти включва стъпковия мотор - ако има голямо съпротивление няма как да се задейства стъпковия мотор.
  12. Ради_

    b3 A3 Двг

    3А е механична инжекция, а относно вкарването на бензин, ако ти работи инжекционпомпата дори и на газ няма как да не вкарва бензин, тя трябва да спира когато си на газ ако не спира прекъсни веригата и опитай дали ще е същото.
  13. Е колко му е да се свали с кожуха тая помпа - за 10 минути и ако се скъса някой болт се оправя 15 пъти по-лесно при свален кожух!
×
×
  • Create New...