Jump to content

pancho1982

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 quatro 2.5TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

pancho1982's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здр. Вече девети месец си я карам така,кат неще да запали което е през 4-5 дена,вдигам капака пълня принудително системите до ГНП-то с нафта,въртя и паля.Смених доста горивни филтри клапани на обратната нафта,маркучлета и нищо.Един даже преди около 4 месеца,каза,че ми е свършила ГНП-то и ми искаше 1000лв. за ремонт,ама ако е помпата ,как се питам,ще работи колата вече толкова време.След като изгася колата и на десетата секунда,тъй като сложих едно прозрачно маркучле,започва да се пълни с въздух,а от долу теч на нафта нема.Е сега,ако някой може да помогне !!! Благодаря предварително
  2. Здр колега!!! Интересуваме дали си оправил проблема с въздуха и ако да ,къде е бил той. Благодаря предварително !!!
  3. Ами да,когато престои около 14-15 часа да не е палена те тогава непали,монтирах помпичка преди горивния филтър. Сега преди да запаля вдигам капака пълня системата с нафта и тогава паля,и така съм вече цял месец,писнало ми е. 2.5 TDI Quattro Можеш ли да ми обясниш,къде да го потърся този бушон? Мерси !!!
  4. Здр. колеги! Аз продължавам с моя "филм". Една седмица пали една неще.Хапя се за г..а и никой неможе да ми каже какъв е проблема,колата отново непали.Сложих и клапан на обратната нафта.когато я обезвъздуша запали и на следващия ден,отново проблем,смених и нафтата и пак нищо.Закачихме я на компа и каза,че намало нафта в резервоара,апък беше малко над средата,допълних го до капачката,обезвъздушаване,запали и на сутринта,пак нема палене. Можели да е нещо от ГНП-то или пък и аз вече незнам,втора седмица съм така, моля ПОМАГАЙТЕ. Благодаря предварително !!!
  5. Здр. колеги! Аз продължавам с моя "филм". Една седмица пали една неще.Хапя се за г..а и никой неможе да ми каже какъв е проблема,колата отново непали.Сложих и клапан на обратната нафта.когато я обезвъздуша запали и на следващия ден,отново проблем,смених и нафтата и пак нищо.Закачихме я на компа и каза,че намало нафта в резервоара,апък беше малко над средата,допълних го до капачката,обезвъздушаване,запали и на сутринта,пак нема палене. Можели да е нещо от ГНП-то или пък и аз вече незнам,втора седмица съм така, моля ПОМАГАЙТЕ. Благодаря предварително !!!
  6. Здр! Онзи ден имах същия проблем с моята. Цял ден въртях с колата ,вечерта отидох на работа и сутринта,когато трябваше да се прибирам,трябваше да се прибера сам в къщи, с две думи не запали !!! Издърпах я до един сервиз и започнахме да се чешем по главите.Ток да та убии,нафта да та удави.Когато свалих маркуча на правата нафта,там където влиза в горивния филтър,беше сухо,нафта изобщо несе качваше до него.Свалихме помпата,която е в резервоара,работи си нормално,имаше малко мрусотия,но не в това беше проблема.тогава се върнахме отново отпред и видяхме ,че клапана на нафтовия филтър беше наранен отдолу от някой Умник ,който го е ръчкал с отверка и самия клапан,беше започнал в една много лека форма да придава конусовидна форма. И в крайна сметка вземаше от този клапан въздух и в това беше проблема,ама ни отне два дена докато го разберем.Нов клапан за 40лв.,нови маркучи на обратната нафта за 10лв. и отново и чух гласа. Дано съм помогнал на някой с тази инфо ,Успех и поздрави !!!
  7. pancho1982

    Странични огледала!

    При мен дали е на L или на R или посредата копчето и без да включвам нагревателя на задния джам,като запаля двигателя и веднага започват да пушат огледалата и се нагряват доста. И сега стигам до извода,че се влиаят от външната температура, и се включват като им кефне,поне не го правят и лятота А4 B5
  8. Евала за фара колега,много я отваря. За какви пари говорим???
  9. Едно една от Балкана!!!
  10. Ще чакаме снимки тогава,за да видим ефекта. Поздравления за придобивката
  11. Днес обърнах внимание,че моя лав фар свети доста по-слабо от десния.Мисля да го сваля,като се постопли малко и да видя какъв ще му е проблема,но си мисля ,ако е както при теб олющено покритието на лупата,се чудя какво правим тогава??? Ти разрешили по-някакъв начин твоя проблем???
  12. Ето това са моите и на мен след този сняг вече ми липсват някъде около 4-5бр. Засега съм овързал корите със свински опашки,ама трябва да се мисли нещо по-въпроса.Е не разбирасе за 60лв,щото ще си карам така иначе . Снимката не е много добра ама се разбира за какво иде реч.!!!
  13. За такава любовница, се развеждам
  14. Ония ден се качвах над гр.Лъки,много добре се представи,не ме изложи(да чукна на дърво)
×
×
  • Create New...