Jump to content

diakonlevski

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно diakonlevski

  • Рожден ден 22.07.1968

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9 tdi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1201 профилни разглеждания

diakonlevski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Колеги, на едно кръстовище, колегата зад мен не успя да спре и ме прасна. Имам задра броня и сензори за парктроник за подмяна. Дайте някой сервиз, защото вече месец чакам да ми дадат отговор кога ще може да се ремонтира бронята и вече ми писна да чакам. Колата е А4, В8.
  2. Здравейте Колеги, след като се джаснах на жълтите павета в един дъждовен ден, ми смениха броня, ляв фар и преден капак. След като си взех ремонтираната А4, В8 фейс лифт колица, фаровете светеха високо нагоре. С отвертката ги свалих колкото може надолу, но все още светят високо и понякога от насрещното движение ми присветват с предупреждение, че ги заслепявам. Освен това, само при завоя наляво, фаровете се спускат ниско надолу (до към 5 метра пред колата) и като изправя завоя отново се вдигат и светят напред. Това спускане може да са го правили и преди ремонта, но може да не е било толкова изразено, както сега и за това, да не съм го забелязал. Предварително благодаря за вашите коментари.
  3. Смениха ми стъклото н СПС. Като цяло съм доволен. Стъклото е от същата фирма производител като оригиналното - Сайнт Гобен. Прехвърлиха ми стикерите, на които им личи, но ще си нося и документите за смяната на стъклото. Интересно е, че стъклото беше много прашно от вън и от вътре, а това поставя въпроси. Аз ако произвеждам стъкла за автомобили, бих ги фолирал, най-малкото за престиж и гаранцията. Карайте разумно!
  4. Благодаря Колега, а може ли да споделиш контакти на фирмата от Военна рампа.
  5. Благодаря Колега, а как се справят със сензорине, има ли проблем там, защото не е само стъклото, а и за тия пушини си мисля, да не вземат да ги счупят като демонтират старото стъкло...
  6. Здравейте Колеги, Пукна ми се предното стъкло, на А4, В8, с адаптивен темпомат. Пукнатината се активира на паркинг през деня в Гърция около сензорите на стъклото, в средата в горния край на стъклото. Мисля, че е от разликата в температурите, защото в този участък стъклото е затъмнено и като го пипнах пареше от горещина, а в съседство не беше толкова горещо. Споделям го, да да го имате предвид и да покривате и тази част на стъклото когато сте на море на юг, а и да попитам, къде сменят такива стъкла? Карайте внимателно!
  7. Прегледах въпросите и отговорите в тази тема и не можах да се ориентирам. Дискусията заби в технически детайли как да си мониторираме функционирането на филтъра с помощта на софтуер в движение на автомобила ... и т.н. Но дали да си купя нов филтър за 1600 лв. никой не препоръча. Един колега спомена, че ще пере филтъра. Друг че ще пробива филтъра. А освен това, има единодушие, че от Ауди са ни вкарали нов и лош софтуер, за да ни счупят колите. Не намерих решение по темата.
  8. Здравейте Колеги, светна ми съобщение на филтъра за частички. Колата е А4 В8 дизел 177 кс. и е на 198 хиляди км. По принцип я карам редовно на магистрала и минавам по 400 км седмично и малко в града. В последно време ми се включва регенерация. Има ли начин да се оправят нещата без ремонт? и ако се налага да се ремонтира, колко би струвало?
  9. Както си пресичах бул. Христо Ботев по бул. Сливница с около 20 км/час, точно върху трамвайната линия колата би спирачки сама, даже се активира и ABS и изписа - по спомен: Automatic Emergency Braking Systems Activated. Мисля си какво би се случило ако това стане при висока скорост или ако зад мен на близа има друга кола. Колата е А4 В8 фейслифт. Предварително благодаря за мнения и коментари. Весело посрещане на Рождество Христово. И карайте внимателно.
  10. Здравейте Колеги! Колата е В8 фейслифт 2012 дизел 177 кс. Почти винаги като я паркирам (дори мотора да е студен) от мотора се чува шум като от вертилатори. Предполагам, че чисти някакви филтри, но преди година, когато я купих го правеше рядо, а сега много често. Интересно ми е какво се случва под капака :)
  11. ..след като задържиш до горе...пускаш бутона ..и го натискаш пак за 1-2 секунди ..това е! ..за надолу е същото
  12. Благодаря Колега, Стана по този начин. Поздрави и карайте внимателно.
×
×
  • Create New...