Jump to content

starfighter

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Контакти

  • Website URL
    http://www.mirokrustev.com

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

575 профилни разглеждания

starfighter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси, а ще споделиш ли и в кои магазини си бил ако е в София.
  2. Здравейте, не намерих по-подходящ раздел за въпроса си. Ако има такъв моля, кажете. Въпроса ми е какво е задължително да гледам по параметрите на джантите за да си избера подходящи. По книжка размерите са: 225/50R17 98V 7.5Jx17 ET28 5x112 Center Bore: 66.5 mm Искам да си взема 18" или 19". Трябва ли задължително да са 66.5 и защо? - Ако е по-голям централния отвор знам че има някакви втулки ама това сигурно ли е че не създава проблеми? Трябва ли да спазвам 7,5 j и защо? И следващия въпрос е - ако са 19" - по книжка параметрите са: 255/35ZR19 94Y 9Jx19 ET33 5x112 Center Bore: 66.5 mm гумите трябва да са 255х35 или може и да са на 40 примерно? Модела e 2.0 TDI facelift Моля за сериозни отговори. Благодаря.
  3. Много благодаря за изчерпателния отговор.
  4. Благодаря за коментарите. Не очаквах негативни общо за Аudi, а за сравнение на двигателите. Това не е ли все пак форум за фенове на марката :))) Поздрави.
  5. Благодаря за съвета. Марката едва ли ще сменя, от 10 години карам ауди и нищо не може да ме събори. Но за 3.0 с-троник съм чувал и други подобни мнения. Благодаря, ще очаквам и други да споделят.
  6. Здравейте, наумил съм си да закупя Audi A5 sportback, фейслифт, 2012-2013 дизел. Въпроса ми е, към кой двигател да се насоча, 2.0 или 3.0? Ако сте запознати кой е по-надежден, ще съм благодарен за мнения и препоръки. Също и дали да е с ръчни скорости или автоматик. Чувам от тук от там, че 2.0 е по-добрия, така ли е? И тази гама двигатели само на А5 ли се монтират или и на други модели, примерно А4 или А6? Не намерих подобна тема, ако има такава моля да ме насочите. Благодаря.
  7. Здравейте, аз имам същия проблем. Карам от 8 години А4 1.9 TDI avant. Всичко си работеше перфектно и онзи ден просто не се включи темпомата. Без никакви индикации на таблото. @Колов сподели оправи ли се проблема като смени машинката, за да пробвам и аз. Благодаря
  8. starfighter

    Линкове за AUDI

    Audi си има вече и официална facebook страница: http://www.facebook.com/Audi.Bulgaria
  9. Проблема е приключен ! Хиляди благодарности на колегата Raino за помощта В днешно време рядко се срещат такива хора, които да се отзоват и помогнат без дори да искат нещо в замяна ! Васели празници на всички
  10. ами направих го и нито един от 3-те преходника не станаха. Мисля, че от снимките става ясно какъв вид е закопчалката. Аз не намерих чистачки с подобна. Ако имаш предвид някоя марка кажи да проверя.
  11. Забравих да добавя, че ще са от полза също и сервизи, магазини ако се сещате за такива или пък хора от форума които продават части. Макар че търсих из темите и не намерих... Знам че са празници и почти никой не влиза, но ще чакам търпеливо
  12. Здравейте колеги, първо се извинявам ако не е на правилното място темата. Преместете я където трябва. Проблема е следния - 1.счупи се част от щипката която законтря чистачката към рамото или както там се казва. 2. Никъде по бензиностанциите няма такива чистачки ?!?! - не са като стандартните - има стеснение по средата, където е захващането. Разбрах, че се сменяли само перата и си купих такива, но проблема с щипката си остава. Има ли вариант да се намери някъде тази част? И другия ми въпрос е - един приятел ми каза, че някои хора си сменяли целите рамена, за да може да се ползват от новите чистачки - меките. Това удачно ли е да се прави и кой може да го направи? Дано ясно да съм обяснил. Всякакви съвети ще са ми от полза ! Благодаря ви ето и малко снимки:
×
×
  • Create New...