Jump to content

Серго

Members
  • Мнения

    230
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Серго

  • Рожден ден 2.11.1975

Друго

  • Kaра
    Audi 80 Avant, ABK

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Локация
    Видин

Последни посетители

3288 профилни разглеждания

Серго's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А при мен всичко работи по мигачи и аварийни,но на таблото при скоростомера индикаторите за ляв и десен ги няма,не светят.Не е проблема от релето,сменях го с друго и проблема си остава.
  2. Цитиране на предходен пост! Взимаш една шпакла и с нея започваш да разкъсваш лепилото и да отделяш тавана,като внимаваш да не скършиш или пробиеш това което прилича на картон!
  3. Не че се заяждам Колега,но до тук не видях и не прочетох хвалите ли се с клетката,продавате ли я ,подярявате ли я!Няма цена ,няма телефон за връзка с вас!
  4. Сега отново имам термометъра само,работещ лично изпробван от мен и със сменена подсветка от мен,цена 30лв.
  5. Аз мисля ,че с това покриване само може да се спасиш от течаща вода директно върху говорителя,но от влагата която си стой по-трайно във вратата след дъжд или в студените месеци не би те спасило това с наелона или плексигласа.
  6. Да използвам темата на колегата-аз имам два датчика които са ми за продаване,ако някой има интерес да ми пише на лични!
  7. И от Авант да ти предложат щом е от Б4 го вземай,еднакви са.
  8. Ако някой ти предложи и от седан го взимай,еднакви са.Знам го това от личен опит,но не взимай в никакъв случай от Б3,той е мноооого различен като захващане и няма нищо общо с Б4.
  9. Да попитам дали има промяна в цената надолу?
  10. Chorus-I недей,той също не управлява чейнджър!!!
  11. Здравей колега,имам питане към теб.А колко би ми струвало доработката на този апарат с данъчен терминал ,плюс таксата му за SIM картата му?Този апарат и да го подариш на някого в този му вид,ще струва на новия му собственик ПОВЕЧЕ от колкото да си купи чисто нов с вграден такъв!!!
  12. Разширявам ти диапазона на търсенето.И от седан да е също става,еднакви са,но задължително да е от Б4,от Б3 не става!!!
  13. Във всеки град някой занимаващ се с аудио представлява JVC,намери го който е при вас и той ще ти го поръча,аз така направих за един близък до твоя модел.И олекнах с 45лв тогава.Случи се преди няколко години.И го чаках няколко седмици,донехоса ми го от Марс-мамицата им.
×
×
  • Create New...