Jump to content

T.Tenchev

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Kombi 1.8

T.Tenchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Споко, колеги :-) Виноват! Аз малко не съм в час щото ми е от скоро колата ;-)
  2. Благодаря, колега! Свърши работа :-)
  3. много благодаря, но не се получи :-) тайната е някъде другаде
  4. Благодаря, колеги, но лампичка не е, защото като натисна бутона прави тест и всичко свети нормално. след това обаче изгасва. Не съм пробвал преди как се спира и пуска дисплея, но ще опитам това.
  5. Здравейте, колеги! Преди няколко дни незнайно защо ми изгасна дисплея между километража и оборотомера, който дава информация за температурата и моментния разход на горивото. Когато натисна бутона, който сверява и часовника, се тестват системите нормално и дисплея работи, след което изгасва. Някой да е имал подобен проблем? Благодаря предварително!
  6. Здравейте! Сравнително от скоро съм във форума (от скоро имам А4) и сега разгледах рекламните материали, които предлагате. Ще се радвам да помагам в бъдеще с каквото мога - аз самият се занимавам от години с дизайн, предпечат и изработка/печат на разнообразни рекламни материали, имам каталози на готови материали и т.н. Пишете ако мога да бъда полезен с нещо. Поздрави!
  7. Здравей, ickatabg!Преди месец си купих А4 комби. Двигателят е ADR 1800cc. Датата на първата регистрация е от октомври 1996 г.Малко инфо за подмяната на ангренажния ремък и всичките неща около него с цени може ли?Благодаря предварително!Здравей, ickatabg!Преди месец си купих А4 комби. Двигателят е ADR 1800cc. Датата на първата регистрация е от октомври 1996 г.Малко инфо за подмяната на ангренажния ремък и всичките неща около него с цени може ли?Благодаря предварително!
  8. Радвам се, че има полза от файла и благодаря за отговорите ви. Да, можеше да пропусна цялото разглобяване на вратата ако не течеше течност между кората и вратата, но тава, разбира се, съм го написал в обяснението на проблема ми. Вече всички знаем как. Нали за това е този форум Най-добри пожелания на всички!Относно питането на gorkaev нямам готов отговор понеже от месец карам Ауди-то, но обещавам да проверя и аз как би могъл да се реши този проблем.Относно питането на gorkaev нямам готово решение, тъй като от месец имам Ауди-то, но обещавам да огледам по-подробно и да дам моето си мнение за решение на проблема скоро.
  9. Здравейте! Прилагам едно малко ... ръководство за това как се разглобява кората на задната вратата на моето Ауди А4 комби от 1996 г. и как се отстранява един малък проблем с пръскалката, който имах. Приложеният файл е PDF формат, за което трябва да имате инсталиран на компютъра Adobe Reader.Ако нямате можете да го изтеглите и инсталирате от тук: http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/read...0_en_US_Std.exe Описал съм подробно как съм извършил всичко и съм добавил снимки, които биха могли да са полезни и тези, които трябва да извършват ремонти на задната врата. Надявам се, този файл да е полезен. Remont_praskalka_zadna_vrata_audi_a4_kombi_1996.pdf
  10. Здравейте! Колко ... грубо излиза подмяната на ремък и ролки за А4 1,8 и ремъкът през вентилатора и динамото? Благодаря за инфото предварително!
  11. Здравейте! Аз имам Sony Ericsson P1i. Дали ще мога да ползвам описания начин и програмите с този телефон? Все пак го изпробвах ;-) но не се получи - не разпознава мемори стика. Ще очаквам вашата помощ. Благодаря предварително!
  12. Вчера реших проблема ... наполовина. Смяната на радиото с чейнджъра става с последователното натискане на бутоните SOURCE/OFF и СТРЕЛКАТА НАГОРЕ. Новият проблем обаче е, че няма звук. Не се чува нищо. Сменя дисковете, песните се изпълняват, но звук не се чува. Някой да е имал подобен проблем?
  13. Здравейте! Нов собственик съм на Audi A4 комби. Колата купих с радио касетофон Pioneer КОH-P4800R. Радиото работи перфектно :-), но не мога да се прехвърля на чейнджъра. Моля, ако някой би могъл да ме "светне" как да си пусна дисковете, да пише. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...