Jump to content

Firefox

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

805 профилни разглеждания

Firefox's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ще ходя със сигурност на още една диагностика да видя и там какво ще ми кажат. Ще пиша веднага след като има някакъв резултат.
  2. Благодаря за линка! Ще направя ред да се свържа с Жорката и да се уговорим. Иначе дебитомера го сменях преди около 2 год. с втора употреба същия като моя - Хитачи. Но тогава си излизаше грешка на компа. Като се замисля симптомите бяха почти същите.
  3. Цитиране на предходен пост! От Панагюрище съм. Често пътувам до Пловдив. Така че там ми е най-удобно да я закарам евентуално.
  4. Колекторите са метални!!! Не знам какво да правя, да ходя на друга диагностика или да купувам верига?! То и без туй почти е време да сменям ролки и ръмъци та с едното всичко направо. Между другото пича, който ми направи диагностиката ми каза че веригата струва 50 лв. Обаче зъбните колелета не трябва ли и те да се сменят??? Или те не се сменят? Ако се сменят каква цена горе-долу са, някой знае ли? Влади, този белег колко малко трябва да е вляво??? При мен нали писах, че е около 5 мм, пича каза че това си е един зъб направо!!! Дросела никога не съм го чистил. Колата я карам от 5 години. Мислиш ли колега, че може да е от него? Не би ли трябвало да покаже грешка някква на диагностика?
  5. Цитиране на предходен пост! Ами всъщност момчето не ми каза, че е прескочил зъб а само, че веригата е разтегната. Щом е разтегната това от своя страна означава ли че е прескочил зъб??? На диагностика няма записани грешки. Възможно ли е тези симптоми да са от кабелите на свещите? Самите свещи ги смених преди няколко месеца.
  6. Цитиране на предходен пост! ДА!!! Доста по-добре става като загрее. Като че ли остава само едно леко замисляне от 1-2 секунди като и подам рязко газ и след това сякаш се отпушва. Относно горните постове: Влади кой имаш предвид под десния вал - като застана срещу двигателя, белега на ЛЕВИЯ вал ми е избягал и то някъде с 5 мм! А иначе тракане не чувам, или поне не ми е направило впечатление да трака нещо!!!
  7. Здравейте, колеги! От известно време имам проблеми с А4-ката, които се изразяват основно в: 1. Сутрин, когато я паля и подавам газ губи мощност, дави се, глъхне и аха да угасне и като върна гаста се нормализира. 2. В същото време гърми през аспуха 3. Като цяло няма мощност особено в ниските обороти. Ходих на диагностика казаха ми ламбда - сменихме я с такава на БОШ, старата пак си беше БОШ. Ноооо симптомите си останаха. Днес ходих пак момчето ми я огледа по обстойно. Сваля капаци, датчици замерва и най-накрая отвори капака на клапаните гледа ремъка гледа и отзад веригата на валовете. Повдигна колата въртя гумите насам натам и най-накрая ми каза, че веригата на валовете се е разтегнала. Показа ми двата белега и единия, на левия вал беше изместен с около един зъб вляво спрямо белега на десния вал, който си беше точно срещу марката. Та въпроса ми е възможно ли е тези гайлета да са наистина от това, гърмежите, губенето на мощност и възможно ли е веригата да е разтегната пък обтегача да е здрав??? Защото ми каза че обтегача бил здрав!!!
  8. Колега, щракни няколко снимки на лично, когато намериш време. Ако не е много надраното може да я взема.
  9. Здравей, колега! Търсиш ли си още кола??? Моята съм решил да я продавам. 1.8 20V ADR. 125 к.с. Тези мотори наистина са много здрави и много добре понасят ГИ. Моето е без ГИ много е запазено като салон и външен вид. Не е пушено в него. Ако проявяваш интерес пиши ми и ще ти пратя снимки!!!

  10. Здравейте, колеги! Не искам да спамя темата, но не искам и да поствам нова тъкмо се е заформила тука за А4 1.8 АДР. Аз съм на бензин, без ГИ. Напоследък разхода ми е 15-16 на 100 градско. Това нормално ли е??? Наистина я карам на къси разстояния - 4-5 км макс и я спирам. Но няма кръстовища, задръствания, изчаквания, светофари и тем подобни. Та при вас как е разхода???
  11. Извинявам се, темата е доста стара, не обърнах внимание!!!
  12. Ето какво намерих днес в нета http://emk-33.com/shop/product_info.php?products_id=52980 Дайте мнения за въпросния дебитомер /ако имате де/
×
×
  • Create New...