Jump to content

pa4anga

Members
  • Мнения

    530
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pa4anga

  1. Пробвай с друг мозък на автомата !
  2. Отиди в сервиз за автомати , там ще ти отговорят на въпросите !
  3. Ъпдейтвам , оказа се предишен некачествен ремонт на алтернатора. Равносметка : нови лагери , реле и четки .100 жълтици
  4. Здравейте колеги, колата е с8 2001. Проблема е следния , над 3000 оборота лампата на акумулатора светва . Ходих да мерят токовете. До 3000 оборота зарежда нормално , над 3000 оборота пада на 12 волта . Миналата година алтернатора е рециклиран на сточна гара ,четки и реле по спомен . Дайте идеи какво може да е.
  5. Купето с метана някога беше мое и беше без метана Изключително яко животно ! Дюзи ,потенциометър нови и вс по механичната инжекция беше топ !
  6. Да бе то е ясно ,че трябва да живеем като бели хора но защо ли винаги магарето е зад каруцата ? Планиране ,стратегия и прочие липсва тука ,при това не случайно . Имам виждането ,че 99% от нещата се правят за да могат едни парички да се пренасочват от нашите джобове към едни други такива .
  7. Нали си даваш сметка ,че напоследък се създаде парадокса на държавна работа да се взима повече от частна .Това ще е последния пирон в ковчега на дребния бизнес, опелото ще се чете скоро . Средния и едрия знаем как се финансира в нашата татковина . Та това изкуствено вдигане на МРЗ е едно от лошите неща напоследък и целта му съвсем не е да е добре малкия човек , но сиренето е безплатно знаеш къде .
  8. Eвро 3 е audi A8 фейслифт 310 коня, S8 фейслифт също е Евро 3 .
  9. Здравейте, S8-цата фейс ли е? Джанти състояние цена? Стоповете които са на багажника ,състояние цена?
  10. Браво ! Дерзай и успех в начинанието !
  11. Благодаря колега . Свърши драмата в Пловдив. Колата е тоталка и хич и не заслужава на сервиз да ходи.
  12. Здравейте колеги, както се вижда от заглавието интересувам се от читав сервиз за диагностика на Audi d2 s8 фейслифт 360 коня.
  13. Предните 2 седалки плюс копчетата и кабелите за подгрева?На ЛС
  14. pa4anga

    тотално разоряване :)

    От къде си колега?
×
×
  • Create New...