Jump to content

Kahn_Fan

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kahn_Fan

  • Рожден ден 8.02.1989

Друго

  • Kaра
    Нищо засега.

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

853 профилни разглеждания

Kahn_Fan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За Пасат Б3 нали знаете, че не са кръгли а такива? Та ако има от тях и аз ще се нареждам на опашката май...
  2. Kahn_Fan

    Mercedes vs Audi

    Значи с един приятел спорим за конските сили на Мерцедес и на Ауди. Той е привърженик на Мерцедес а мен няма смисъл да ме питате. Та интересно ми е кои модела на Ауди с най-много конски сили. Ако може и линк за доказателство.. Той намери и даде линк на един Мерцедес. http://www.mercedes-benz.bg/Projects/c2c/c...1_SLR_Class.pdf Айде помагайте да печеля спора! Тва неговото 626 коня ме прати в тъча!
  3. Kahn_Fan

    ...вдигат глобите

    Виж колега, Като има високи глоби ще намалеят нарушемията. Така ли е?
  4. Kahn_Fan

    ...вдигат глобите

    Много добре ще направят като ги вдигнат. Даже още трябва да ги вдигнат за да спре тази касапница по пътищата. Трябва да са доста по солени. Някой ми беше казал следното. " На българина не му трябва войда, дай му хубава кола и сам ще си свърши работата" .Мисля че е доста вярна.
  5. Здравейте, знчи с един приятел днес ходихме да гледа едно Ауди А6 97година. Колата е 2.5 ТДИ. Та значи когато дойде момента да я пробваме как върви и колата си стига 4-5 хиляди оборота обаче от звука на турбо (съдя с другите коли) няма и помен. С две думи не се чува турбото. Възможно ли е това и на какво се дължи? Имам чувството че е малко тромава при дърпането. По принцип знам че при турбо трябва да залепяш за седалката а при тази А6 не беше така.
  6. Kahn_Fan

    Skype

    Kahn_Fan или Малкия Бръм ме търсете там!
  7. Нека и аз да кажа какво стана по пътищата ни мили. Преди 20 мин. се прибрах от Ахтопол. Та някои значт какъв е пътят от Ахтопол до Синеморец. За тези които не знаят това е път точно за 2 коли с пуснати огледала абе разминаването става с зор особено с по широките коли. Та пътувам към Синеморец за плажа и един Форд от малките нещо не прецени пътя и скороста и удари огледалото ми за задно виждане то само дето не фръкна. Бяха теглени майни кво ли не беше. Другия случай е днес. Прибирам се от морето и точно пътя до Тополовград беше в ремонт ама то е**х тоя ремон колите и камионите ги прекарват буквално през нивата под пътя, та и там бяха хабене на нерви и тн. Вече всеки си кара както си знае и тва е не му пука на никои за другите водачи.
  8. Ами Футболист в юношите на Левски Стара Загора. ( да сме точни вратар) Иначе ако може да се брои за работа представител на Стара Загора за Форум Лигата, иначе съм ученик в Професионална гимназия по електроника.
  9. Kahn_Fan

    Защо Ауди?

    Преди с приятели обсъждахме Аудитата, иначе истински се запалих откакто съм в форума, тоест от преди 3 месеца и сега тя е единствената кола за мен. А откакто видях А4 и А8 само те са ми в главата! ! !
  10. Отново колата става луск и няма да е за всеки!!! Както казваше един ТВ водещ който много уважавам (Ник Щайн) Тъпотатите ще провалят България!
  11. Луди са и двете клипчета.
  12. Здравейте, Нека тук да обсъдим кое какви недостатъци и какви преимущетсва има. Понеже остават още 6 месеца докато стана на 18 и съм решил да подкарам Ауди. Обаче почва двуумението какво да бъде. Моля кажете кое и кои модели горят по малко, кое вози по удобно, кое и на каква цена мога да намеря за да е хубаво. Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Create New...