Jump to content

Big_Iori

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 AVANT 1.9TDI 110

Последни посетители

1018 профилни разглеждания

Big_Iori's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Автомобила е Ауди 1996 AFN двигател 110к.с. Проблема е следния. При настъпване на газта до 3000 оборота след това автомобила не ще да вдигне повече от 2700 оборота особено на лек баир на 5та скорост и губи мощност. При смяна на 4та или 3та също държи 2700 оборота но логично скоростта пада. На място при изключен от скорост няма проблем и се форсира над 4000 и плюс оборота. Интересното е, че при гасене на двигателя и стартиране отново няма проблем и пак си тръгва както трябва но след определени км пак се появява проблема. Иначе пали нормално, разхода е същия, двигателя е тих. Съмнявам се в турбото и по точно в лопатките защото като се появи проблема колата не изпушва както е когато няма проблем. Иначе на място се вижда, че турбото работи. Молбата ми е да ме насочите към читав сервиз в София.
  2. Big_Iori

    помощ а4 Б6

    Как да видя дали има ТВ-тунер, а за видео искаме да пуснеме DVD. Също под мястото където се пъха ДВД има два входа които приличат на входове за карти "микро CD", някой знаели за какво са.
  3. Big_Iori

    помощ а4 Б6

    Здравейте на всички, тези дни мой приятел се сдоби с великолепно audi A4 B6 2.5tdi 2004г. с "нави + ". Но срещахме проблем с нави системата, не можем да пуснем тв и видео на системата. Моля за помощ ако някой знае как се пуска, да помага. p.s. в търсачката нищо не намерих.
  4. Само на тях ли ги отнасят. Можеби защото Дженерали е с най-ниските тарифи и е единствената компания в БГ в коята маркирането не е задължително за да покрива риска кражба на автомобила. Явно работят по Европейски /Италиански/ и не се съобразяват с така наречените борчески методи за печелене на клиенти. Аз съм За /Не купувам крадени части/.
  5. Бъди по конкретен /полезен/.
  6. Много полезен калкулатор. Видно, че в Дженерали е най-изгодно да се застраховаш не само от най-ниските тарифни числа но и обслужването при щети е на ниво /споделено от приятели/.
  7. Точно вчера минах ГТП и то не къде, а в СБА / там са си е-ли майката целта им е да не минеш /, а мойта цел бе да видя истинското състояние на колата. Познаха, че нямам / махнал са го / катализатор, но въпреки това газовете бяха в нормата. Преди да го махна колата имаше замисляне на по високи обороти, След като го махнах всичко е ОК. ,
  8. Е стига де мойта на празен ход харчи 0.370л на час ? Груба сметка литър на три часа работа на празен ход.
  9. Значи смених термостата "Бер" в сервиз "Хед" на К.Величков и Стамболийски общо части и труд 62лв.С новия термостат температурата на таблото показва 90С на климатроника 87С. 87Спише на термостата "Бер". Преди държеше 70-72С.
  10. И моето А4 1,9 110к.с държи 70-72градуса. От един месец насам ми направи впечатление че, разхода на гориво се е увеличил 1,5л на 100км градско но си мислех че, е от студеното време. Възможно ли е да е от термостата. И една молба ако може да кажете добър сервиз за смяна на термостата в София. От друа тема във форума разбрах от къде и какъв термостат да купя, та ако може и сервиз да препоръчате. Благодаря предварително
  11. И аз да попитам нещо, защо при зададени градуси за топло /например 25градуса/ при положение, че навън е 10 градуса се включва звездичката на климатроника / предполагам, че компресора се включва/. Но все пак си духа топло в купето и двигателя не се натоварва както през лятото на вкл. климатик.
  12. Big_Iori

    Колко харчи A4/B5 1.9 tdi?

    А4 1.9TDI -110к.с. разход 6.5/100 - среден разход. Градско в София 7.5/100 и извънградско със скорост м/у 130км.ч до 160км.ч/. 5.5/100. Някой път и при мен средния разход е 6/100.
  13. Big_Iori

    Мобилен аквариум

    Благодарности. Дано му помогнем на момчето да реши тези течове. Още веднъж мерси за помоща.
  14. Как да проверя да ли е пуснато назад.
×
×
  • Create New...