Jump to content

dlozev

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B5 1.8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dlozev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Благодаря колега, ще опитам да го разглобя таблото и да потърся зумера там.
 2. Благодаря! Тези дни ще махна долната кора и ще търся. Все пак ако има някой, който да знае къде може точно да се намира, ще съм благодарен да сподели.
 3. Какво точно имаш какви дупки точно да търся? Нещо не успях да те разбера.
 4. Здравейте! След свалянето на цялото табло тази зима, зумерът спря да пищи. Търсих зумер в километража, но такъв не открих. Колата е Audi A4 B5 1995г. ADR. Ще бъда благодарен, ако някой ми помогне да го открия къде се намира.
 5. Здравейте! Става въпрос за обикновено газово Landi (не инжекцион). Бихте ли ми препоръчали къде да си закарам колата за обслужване на изпарителя и смяна на единия маркуч за охладителната течност. Не търся някъде, където да ми одерат кожата или пък да си оставят ръцете. П.П. Не намерих актуална тема.
 6. Защото не ми се дават 100-тина лева за смяната му, а сам не ми се хваща да го правя.
 7. Здравейте! Потърсих из форума относно разлепено табло на Audi A4 B5, но открих единствено теми с предложения за лепила. Моят случай е, че отпред цялото е разлепено и запушва въздоховодите. Та въпросите ми са: Някой поправял ли го е по друг начин освен лепене? Има ли вариант да се поправи без сваляне на цялото табло?
 8. Здравейте колеги! Намерих какъв е проблема и ще споделя, ако на някой друг му се случи. На самия капак в двата края има 2 тампончета и едното идва малко по-дълго явно и се протърква в пласмасата долу. Прикачам снимки.
 9. Колеги, никой от линковете не работи. Някой ако има файловете със сервизна книжка ще съм благодарен ако го сподели.
 10. Играят ли ти оборотите? Тъй като аз скоро също имах проблеми с вакуума и излезе, че е вакуум клапана точно над колекторите, където ти е закачен висящия маркуч на снимката.
 11. Чува се от самия капак. Заснех видео:
×
×
 • Create New...