Jump to content

Mr.Energy

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mr.Energy

  • Рожден ден 16.11.1991

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Б5 и Б7

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Varna,Bulgaria
  • Интереси
    Race Engineering

Последни посетители

1377 профилни разглеждания

Mr.Energy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега! Интересуват ме следните неща: Волан, подлакътник, вратичката на жабката и ключът за светлините. Състояние и цена. Поздрави!
  2. Благодаря, колега! Оказа се че и сервизните тапи са отводняване са запушени, даже с оригинални тапи. Поздрави!
  3. Привет, колеги! Покрай дъждовете забелязах, че се събира влага в дясната част на колата, под седалките. На пролет се стигна до малка локвичка. Не виждам ясна следа от къде идва водата и не се случва системно. Сякаш уплътненията не са скъсани, но днес ще ги огледам пак. Моля, ако някой има подобен опит да споделя мнения и идеи. Поздрави на всички!
  4. Привет колега! Интересува ме дали имаш заден калник, десен и десен стоп за ауди А4 В7. Евентуално тъмно сив металик. Благодаря! Поздрави!
  5. Привет, колега! Интересуват ме заден десен калник и стоп отново десен за А4 В7. Поздрави!
  6. Привет колеги. Благодаря за мненията и идеите. В крайна сметка разреших проблема. Малко некоректно от моя страна, че чак сега споделям опит, но по— добре късно, от колкото да си замълча. Въпросното нещо на мястото на ключалката е масивна ”тапа” сложена от предишен собственик, защото или той си е разбил ключалката или някой я е разбил с незнайно каква идея. В крайна сметка я пробихме с ключар и много търпение я извадихме, след това останките от разбитата ключалка, след това се откри зъбното колелце на централното и като го завъртяхме отключи. Сложих нова ключалка и проблема приключи. Друго интересно, колата не беше с разреден акумулатор. Запалката на б7 в багажника е свързана директно. Измерих напрежение 12.7в. Все пак пробвах да и подам заряд от акумулатора на другото ауди. Възможно е да се направи през запалката, аз го направих така: Кабел от + на другото ауди, след това през мултиметър в режим измерване на ток до 10А и в плюса на запалката. Задължително с другия кабел трябва — да се свърже някъде на маса към другата кола или просто двете маси да се свържат. Протече ток в посока от здравото към болното ауди, но само 1.2А което всъщност ме накара да се обадя на автоключаря и да разпробием ключалката. Като заключение остана проблема да е в дистанционно или четеца, предстои да я водя на алармаджия. ПОЗДРАВИ!
  7. Не са ел отзад. механични са
  8. Седан е, има опция за сваляне на седалките, мъчих се, ама не успях. Оказва се,че има и dead lock система и заради нея не мога да я отворя с желязото
  9. Мисля си да отида да си купя, разклонител за запалка и да включа друга 12в батерия през запалката. Ще пиша какъв е резултатът по-късно.
  10. Има някакво капаче, но може би знам как да го отворя. Напъвах го с отвертка, без резултат.
  11. Привет колеги! Рази сутрин получих неприятна изненада. При опит да отключа колата с дистанционното тя не реагира изобщо. Смятам че акумулатора не работи вече понеже имах съмнения в него. По— интересното в случая е че колата няма ключалка на предната врата и изпаднах в положение шах мат с пешка. Успях да отворя малко прозореца и с желязо се опитах да отворя вратата от лосчето, но без успех, смятам, че успях да го изтегля до края. Приемам всякакви съвети, мнения и препоръки към автоключари. Благодаря предварително! Поздрави от Варна!
  12. Става въпрос за 2.0Т 200к.с. Б7 Благодаря на всички за споделения опит и знания. Поздрави!
  13. Привет колеги! Обмислям да се сдобия с по-ново ауди, именно А4 2.0 FSI от 2005та. Моля да споделите опит, слаби места на модела, къде да се насоча при огледа и каквото друго се сетите. Благодаря предварително! Поздрави от Варна!
×
×
  • Create New...