Jump to content

creative_82bg

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Русе

creative_82bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги свалих си комбинираният ключ за светлини,мигачи и чистачки.Искам да го разглобя защото ми изчезнаха късите,по точно когато си поискат светят и с мигачите е така и с чистачките губят ми се първа и втора степен.Та ми трябва снимков материал или поне някаква помощ.Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно нека ми помогне моля
  2. Благодаря ви,това подлежи ли на ремонт или да си търся работещо от морга
  3. Здравейте колеги,появи се много странен проблем.Когато включа фаровете не светят,а само габаритите,нито къси нито дълги,когато подам ляв или десен мигач обаче светват но след като мигача изключи фаровете угасват.Днес забелязах че десният мигач работи когато си поиска,чистачките и те работят когато си поискат.Абе въобще не знам какво става,направо си........майката.
  4. Моята също правеше този проблем,но презапоих цялото табло и сега е 6 точки
  5. creative_82bg

    ABS

    Колеги оказа се от водача на задно колело,беше клеясало.Но сега направих по голям проблем,излезе ми буталото изтече малко спирачна течност.Костваше ми доста усилия докато го върна,скъсах маншона на буталото и на водача.Както и да е зглобих го но сега педала ми потъва до долу и няма спирачки.Трябва ли да обезвъздушавам,има ли разлика при обезвъздушаване на ABS и обикновенни спирачки?
  6. creative_82bg

    ABS

    Здравейте,днес ми се случи нещо много странно.ABS-a ми блокира колелетата по време на движение или когато направя лек натиск на педала на спирачките колата направо спира,след това минавам около 10 метра докато спирачките отпуснат сами.Колата ми е Ауди Б4 1,9 TDI.Благодаря ви предварително.
  7. Ако имаш 4 спирачни диска значи наистина си имал ABS,но някой гений го е махнал,преди да продаде колата.Ако отзад си с барабани значи че или таблото не ти е оригиналното или това копче е имало друго предназначение.
  8. Преди година и половина си сложих тази добавка на Холтс,и оттогава до сега не съм имал никакви проблеми.Въпрос на избор е дали ще дадеш 10лв. или 200лв.
  9. Няма 2 мнения по въпроса,определено е термостат.При мен проблема беше същия,и то на втория месец след смяна на термостата.
  10. Здравейте колеги,днеска си взех колата от ремонт,бях я занесъл да ми ремонтират динамото.Когато се качих да я пробвам лампата ми на маслото не изгасна.Питах "майстора" защо свети и той най-нагло ми каза "Абе момче проверявай си маслото по често,затова свети".Обаче масло си имаше.Вдигна се лек скандал и не стига че ми взеха 117 лв. ами и ми я дадоха преебана.Ако някой знае къде се намират датчиците за маслото да ми каже,за да проверя дали тези майстори не са ми прекъснали някое кабелче докато са ми сваля ли динамото(колата ми е Ауди 80 В4 1.9 тди)
  11. 1,9 TDI ми е мотора,същите ли са?
  12. Колеги за Ауди Б4 същата ли е схемата
  13. Здравейте колеги,ето я и моята болка с колата.Сутринта си запалих колата без проблеми,акумулатора ми е нов,нафтата ми е хубава и такива глупости,тръгвам към работа и след километър два ми светнаха лампата на акумулатора,на маслото,на водата и още една с удивителен (!) ето такава.В първият момент си помислих че съм скъсал пистов ремък,но той си беше здрав.И така аз дойдох на работа,но по пътя с фаровете и музиката са ми истощили акумулатора,значи динамото не е зареждало.Сега в момента нямам грам ток.Какъв може да е проблема и как да го отстраня,дали не е някой бушон или реле незнам.Моля помогнете.
×
×
  • Create New...