Jump to content

ggbg

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ggbg

  1. Колеги, продавам си Аудито! стандартните екстри за модела без ел.седалки, подгряване и шибедах. За повече инфо на ЛС или тел. 0882 87 34 19. Не приемам бартери, тъй като искам да пообиколя и да си избера следващото Ауди. Има си забележки за годините, но трябва да се огледа. Километрите са напълно реални. Цената за форума е 4200лв.
  2. По някога какви ли не врътки правят джамбазите за да продадат "стоката". Продължаваме за търсим
  3. В Димитровград. Нито София, нито Хасково Възможно е да съм гледал друго, но едва ли
  4. Куатрото от линка, който си постнал. Цената не помня каква беше, тъй като не проявих интерес заради работата на мотора
  5. ggbg

    Питане салон А3 8L

    Да, от голфа стават, но са някакси по-високи.
  6. ggbg

    Питане салон А3 8L

    Здравейте колеги! Не зная дали тук му е мястото на моя въпрос, но все пак ада го задам. Търся салон за моята А3, 8l, 2001г. - четириврато. Стават ли седалки от двуврато или друг модел?
  7. Здравей колега! Пластмасите, които съм посочил на снимката за касетофона стоят ли? - цена Поздрави! Пиши на ЛС
  8. Колега, и аз мисля да сменям моето Ауди с куатро. Тази от обявата съм я гледал, но нещо не ми хареса работата на мотора. Имам А3 1,9 TDI 131к.с. 6 скорости. Минал съм вече около 75 хил.км. и съм нямал никакви проблеми. Мотора е здрав и върви много, а разхода е от 5 до 6 л/100 в зависимост от скоростта с която я карам. Не съм решил още дали да я продавам, но ако имаш интерес пиши на ЛС
  9. Колега, имаш ли фарове комплект с мигачите за А3 до 2000г. - търся на Hella с Н1 и Н7. Цена? Пиши на лично ако може. Благодаря предварително.
  10. Колега, интересувам се от фаровете с мигачите - комплект. Цена?
  11. ggbg

    А3 с чип - VAGcom в Бургас

    Благодаря ти колега, ще сменя майстора.
  12. ggbg

    А3 с чип - VAGcom в Бургас

    Колега, не става въпрос просто да изтриеш някои грешки - трият се, но не показвало всичките и не можело да се направи диагностика за работата на мотора
  13. Здравейте колеги! Някой може ли да ми каже читав майстор в Бургас. Аудито ми е с чип и досега никой не се хваща да го закачи на лаптопа, защото не знаел кода. Благодаря предварително.
  14. Колега, джантите комплект - цена?, фаровете на хела ли са - пак цена. Пиши на лично
  15. Колега, от 2години карам А3, 131кс, 6ск. и много съм доволен от разход, окачване, вървене и т.н. Единствено смених маховика, но това си го знаех още при покупката. Насочил си се към А4, но моторите са еднакви така, че взимай 131кс. Имам приятел, който продаваше неговата, която е поддържана и доста запазена, но не съм сигурен дали не се е отказал. Ако имаш интерес пиши, ще питам.
  16. Колега, ако не си намерил моторче, аз мога да ти помогна. Моят модул се повреди, а моторчето работи. Ако имаш интерес пиши на лично.
  17. Колега, аз пък си го изрязах от ламиниран паркет и се получи доста добре. Можеш лесно да го обработваш. После черен лак или фолио и готово. Не се луташ напред-назад и излиза почти без пари. Около 7-8 лв.Успех!
  18. Колега, проблемът ти го имах преди година. Колкото и да не ти се иска, но май ти е заминал маховика. Приготви кинтите и сменяй.
  19. Колега, аз също карам 131кс. с 4 врати от година и малко. Много съм доволен от разход, возия и без никакви ремонти.Е, като изключим, че още като я купих смених демпфера и съединителя, но това си го знаех и разбира се цената беше по-ниска. поне зная, че това няма да го сменям в някой неудобен момент. Сега се налага да я сменям, но още не съм решил окончателно, защото не ми е чак толкова спешно. Но като цяло тези мотори са много здрави и икономични. Все пак да не забравяме, че си имат 6 скорости.
  20. Колега, имам такова с 4 врати. Никакви забележки по мотора и т.н. Предполагам знаеш, че моторите със 131кс и 6 ск са абсолютно икономични и вървят здраво, макар че моята е около 200кс и почти няма нищо общо със заводските. Още не съм решил моята да я продавам, но ако имаш някои конкретни въпроси за модела пиши ми на ЛС.
  21. ggbg

    Схема на свързване Subwoofer

    Благодаря колеги. В този случаи ще си купя нещо друго. Даите съвети за нешо на разумна цена.
  22. ggbg

    Схема на свързване Subwoofer

    Благодаря колега. но не става вьпрос за Bosse а за пиновете на буксата на Subwoofer-а.
  23. Колеги, някой може ли да ми помогне!? При покупката на моята А3-ка 5врати ми дадоха и оригинален Subwoofer, но оригинално окабеляване няма и не зная как да го свържа, тъй като нямам никаква схема, а и не зная пиновете на буксата за къде са. Четох доста във форума, но не намерих схема, а може би съм пропуснал нещо. СД-то ми е пайнер и има четири изхода тип"камбанки" за Subwoofer. В момента работят само предните колони, а кабелите за задните отиват към багажника и са срязани под задните седалки. Предишният собственик е прерязял всички кабели за свързването на буфера, който той си го е поставял - предполагам. Като гледам дори е имало и някакъв усилвател, но за съжаление всичко е прерязано така, че нищо не може да се разбере. От прочетеното досега разбрах, че буфера се свързва към изхода за задните колони на СД-то и от там тръгва за задните врати. При мен е така, но със срязани кабели. Буксата ми е с 10 пина, а именно (1-черен дебел, 2-черен тънък, 3-червен тънък, 4-червен дебел, 5и6-зелени, 7и8-жълти, 9-син, 10-кафьв. Буфера ми е на НОКИА, а ето и номенклатурата - JTB 34861 8L0 035381 49134 10291/03. Благодаря предварително!
  24. ggbg

    BOSE audio system

    Колеги, някой може ли да ми помогне!? При покупката на моята А3-ка 5врати ми дадоха и оригинален Subwoofer, но оригиналното окабеляване няма и не зная как да го свържа, тъй като нямам никаква схема, а и не зная пиновете на буксата за къде са. Четох доста във форума, но не намерих схема, а може би съм пропуснал нещо. СД-то ми е пайнер и има четири изхода тип"камбанки" за Subwoofer. В момента работят само предните колони, а кабелите за задните отиват към багажника и са срязани под задните седалки. Предишният собственик е прерязял всички кабели за свързването на буфера, който той си го е поставял - предполагам. Като гледам дори е имало и някакъв усилвател, но за съжаление всичко е прерязано така, че нищо не може да се разбере. От прочетеното досега разбрах, че буфера се свързва към изхода за задните колони на СД-то и от там тръгва за задните врати. При мен е така, но със срязани кабели. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...