Jump to content

Addicted

Members
  • Мнения

    697
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Addicted

  1. http://www.remus.at/ Тук можеш да видиш какво има и колко пари струва. Иначе качва 5-15% мощност, зависи какво се сложи от системата. Разхода пада от 0.5-1л. на 100км.
  2. Addicted

    Задна чистачка

    Може докато са ти мили таблото да са счупили лостчето, или да имаш оголен кабел някъде, да е влязла вода и да е станал проблем. За всеки случай прегледай бушоните.
  3. Кое е тунинг? Нещо не се сещам.
  4. 1.8T, харчи по-малко, върви повече. Ако чакаш 20-30 сек. преди да изгасиш двигателя за да се охлади турбината няма да имаш проблеми с нея. Точно 4л е ако на пръчката е 1мм под максимума.
  5. Addicted

    Задна чистачка

    Или дава някъде на късо от време на време, или лостчето се е прецакало.
  6. А къде в евроинс работиш?
  7. На B5 е 235-240, на B6 също. С чип незнам.
  8. Addicted

    Audi R8 в България!

    Бмв-ето е много добро
  9. Имам BMW масло, всички видове, ако колегите потвърдат качеството на маслото мога да ти дам, попринцип първата смяна на ремъка е на 100 000км, после на всеки 80 000км. Стига да знаеш кога е сменяно преди това си направи сметка. Успех
  10. Да за същото става въпрос, като да си го купиш от юнитреид, 1.5л/18лв. е там, при мен 14лв.
  11. От кога пък работиш там?
  12. Добре УУУсрахме темата на човека, нека някои мод да вземе да я разчисти за което се извинявам, както виждам Иво-г е съгласен с нас че добре направената генерация е по-добра от сток такава, така че няма смисъл да се впускаме в спорове и глупости, как работи комина и генерацията, защото в това сме добри! Инкози също написа мнение което потвърждава теорията за спортите генерации, за тва че те работат. Грешката на някой хора е че тръгнаха доста остро да се изкават за което си получиха и обидите.
  13. Ти пък къде се обаждаш?! Нещо си в грешка, не сме на процент, а цялата печалба е за нас! Стана ли ти ясно от къде знаеме инфо за Ремус?
  14. Здравей, от REMUS има ефект повече от колкото хората си мислят. При REMUS за модела има по голям ефект във вървене и разход за дизела, но не толкова при звука както е при бензиновите двигатели. Ако искаш повече вървене и по малък разход си взимаш REMUS за модела. Ако искаш предимно звук си взимаш универсално гърне. Там ефекта във вървенето и разхода не е толкова голям, но имаш голям избор за накраиници и звук. Напиши ми на ЛС каква точно ти е колата. Quattro? Avant? Година? Кубатура? Коне стандартно и коне с чип ако си сложил такъв, зощото май имаш чип ако ти е 198 коня колата.
  15. Те тва имах предвид на него си му харесва и бяла
  16. Всеки си има вкус все пак, него може да си му харесва! И честито де!
  17. Колеги, някои знае ли дали за 1.8Т АЕB и за 1.8 ADR 125к.с. свещите са еднакви?
  18. Не си спомням да съм казвал че ще ти дам да караш, бехме се разбрали че ща воза.
  19. Е аз съм ти обещал ама ми играеш сечено. недеи и ще воза
  20. Не преабавай и тази тема, мола ти са, чакаи да ми отговори бонбончето и после си драскай
  21. Ти ми играи сечено па ще видиш .......
  22. А нали бехме другарчета. НЕМА ТЕ ВОЗИМ НА КАБРИОТО
×
×
  • Create New...