Jump to content

Addicted

Members
  • Мнения

    697
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Addicted

  • Рожден ден 16.03.1984

Друго

  • Kaра
    дини на пазара

Контакти

  • Website URL
    http://www.remus.dir.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1226 профилни разглеждания

Addicted's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://www.remus.at/ Тук можеш да видиш какво има и колко пари струва. Иначе качва 5-15% мощност, зависи какво се сложи от системата. Разхода пада от 0.5-1л. на 100км.
  2. Addicted

    Задна чистачка

    Може докато са ти мили таблото да са счупили лостчето, или да имаш оголен кабел някъде, да е влязла вода и да е станал проблем. За всеки случай прегледай бушоните.
  3. Кое е тунинг? Нещо не се сещам.
  4. 1.8T, харчи по-малко, върви повече. Ако чакаш 20-30 сек. преди да изгасиш двигателя за да се охлади турбината няма да имаш проблеми с нея. Точно 4л е ако на пръчката е 1мм под максимума.
  5. Addicted

    Задна чистачка

    Или дава някъде на късо от време на време, или лостчето се е прецакало.
  6. А къде в евроинс работиш?
  7. На B5 е 235-240, на B6 също. С чип незнам.
  8. Addicted

    Audi R8 в България!

    Бмв-ето е много добро
  9. Имам BMW масло, всички видове, ако колегите потвърдат качеството на маслото мога да ти дам, попринцип първата смяна на ремъка е на 100 000км, после на всеки 80 000км. Стига да знаеш кога е сменяно преди това си направи сметка. Успех
  10. Да за същото става въпрос, като да си го купиш от юнитреид, 1.5л/18лв. е там, при мен 14лв.
  11. От кога пък работиш там?
  12. Добре УУУсрахме темата на човека, нека някои мод да вземе да я разчисти за което се извинявам, както виждам Иво-г е съгласен с нас че добре направената генерация е по-добра от сток такава, така че няма смисъл да се впускаме в спорове и глупости, как работи комина и генерацията, защото в това сме добри! Инкози също написа мнение което потвърждава теорията за спортите генерации, за тва че те работат. Грешката на някой хора е че тръгнаха доста остро да се изкават за което си получиха и обидите.
  13. Ти пък къде се обаждаш?! Нещо си в грешка, не сме на процент, а цялата печалба е за нас! Стана ли ти ясно от къде знаеме инфо за Ремус?
×
×
  • Create New...