Jump to content

LadyAngel

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от LadyAngel

  1. Ами по-хубава графика, по-хубав дизайн, по-голям дисплей, по-женствен (повече глезотийки и ефекти има). Тези, който са по-навътре с функциите казват, че това е най-добрият смартфон на пазара в момента, доста по-бърз от Iphone. Всъщност, ако решиш да заложиш на IPhone, четох, че следващата версия излиза на пазара през есента, така че може да са измислили нещо ново, знае ли човек... Ползвам ги и двата упоредно, но някак Samsung ми е повече за разкош, Iphone за работа.
  2. Сравнение между Iphone 4 и Samsung Galaxy 3 - от моя гледна точка на потребител: - Iphone е доста по "интуитивен" за използване. По-лесно се работи с него, всичко изглежда по-логично. Дразни ме постоянното изискване на парола, за да си ъпдейтнеш applications, изискването за специален акаунт, etc. По-здрав изглежда, а и до момента се доказва като такъв, след като дъщеря ми още не му е видяла сметката (но опитите продължават). Не е удобен за работа с една ръка (женска), също толкова, колкото и Самсунг-а. От време на време софтуерът забива, но това е, защото аз се отнасям с него като със служебен телефон - Samsung Galaxy - изключително лек, хубав дизайн, по-чуплив ми се струва. Пак изисква да боравиш с 2 ръце. Прави много по-хубави снимки от Iphone. Не мога да говоря много за функционалност в момента, защото за съжаление ще ми се наложи да прочета юзър гайда, за да мога да го ползвам - не е толкова интуитивен, колкото Iphone и ще се наложи да го разучавам, четейки инструкции. А и ако се опиташ да намалиш/увеличиш звука с една ръка, заради разположението на копчетата, често директно го заключваш. От тази гледна точка Iphone e по-удобен. Въпреки това, ако трябва да избирам, бих избрала Самсунг-а.
  3. Аз работя в eMerchantPay. Предлагаме система за онлайн разплащания с Visa и MasterCard за сайтове, продаващи стоки и/или услуги.
  4. LadyAngel

    Клубни якета

    Якето е разкошно. Аз си взех чисто черно - изглежда много стилно, а и е идеално за студа навън Благодаря, Венци.
  5. LadyAngel

    Клубни якета

    Здрасти, има ли някаква нова информация за кога ще са готови якетата? Времето е идеално за такова яке
  6. LadyAngel

    Клубни якета

    Аз бих искала да поръчам едно яке - цялото черно, размер S. За контакти: 0888552391 - Zaharieff Предварително благодаря!
  7. И аз да потвърдя - всичко завърши благополучно. Никога не съм вярвала, че тези джанти са толкова здрави, но усещането да се возиш на 2 гуми (от 4 възможни) е доста неприятно. Специални благодарности на КОКО 100 С4, който ни се притече на помощ. Благодарности и на останалите колеги във форума, които също предложиха помощта си.
  8. Здравейте колеги, Тази вечер на връщане от работа, благодарание на една дупка на пътя, колата се оказа с 2 спукани гуми. Гумите са толкова спаднали, че не можем да преместим колата. Някой може ли да ме насочи към сервиз за гуми в района на кв. Красна поляна в София, който да работи до късно или денонощно? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...