Jump to content

Venci

Members
  • Мнения

    784
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Venci

  • Рожден ден 7.02.1980

Друго

  • Kaра
    S6

Контакти

  • Website URL
    http://www.amc.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2804 профилни разглеждания

Venci's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. baba, точно тези двете 3.0 TDI няма как да ти защитят тезата, сам знаеш . И двете бяха доста далеч от сток и вървяха много добре. Със сигурност бяха с ремап и генарации. Може да са имали и други жокери. Ако намериш времена на сток 3.0 TDI и 3.2 FSI ще е доста по-представително
  2. Автомат. Тоо мое е сбъркал буджаците, щото мен ме преАпа с автовоз от летящ. Твърдеше, че неговата е 1660кг, което е около 200 под моята. Ако е верно, за спейс фрейма на осмака.
  3. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Направих тази нова тема, където да доразвием идеята за среща. Моля модераторите да не скриват този пост.
  4. Анди, ще видя в кой от дните ще бъда там и ще ти пиша. Вместо да дойда само да разгледам, ще остана 2-3 часа повече и ще помогна с каквото мога.
  5. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Пиши като излезеш от бокса да направим срещата. Надявам се да стане бързо.
  6. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Дано не е нещо сериозно. Баси, кой е фърлил око на тоо бензинояд .
  7. Venci

    Още едно S6/C5 в отбора

    Чак сега видях таа тема. Честито, MOON! Като гледам се оформя голяма група с 4.2/S6 буджаци Ако още не сте правили още срещата с gop86, ще се радвам и аз да дойда. Мое ги разтрием малко и да сравним кое как е.
  8. Мерси! Моята ще я възстановят, но няма да е добре, така че ако намериш, ще я взема с или без гума.
  9. Здравейте, Купувам 1бр. джанта 16" ЕТ42 за Ауди А6 С5. Не съм сигурен колко трябва да е J, но предполагам е стандартно. В момента е с гуми 215/55/16. Прилагам снимка на търсената джанта. За контакт - тук или на 0889919327
  10. Ето малко впечатления от мен, след почти 2 години натискане на такова S6: Като цяло колата ми допадна доста, с много здрав и прост двигател, много екстри и достатъчно бърза за мен. Единственият минус е автомата. Изключително бавен е и на моменти дразни, както казват всички, но се свиква. В София е супер удобен, но на извънградско редовно ползвам Tiptronic-а и става. При проблеми с кутията, цифрата е 1500-3000, в зависимост от проблема. Разходът ми е 20-23. Утре ще обърна внимание дали двигателя тресе, че не ми е направило впечатление до сега. Ако си разтривал само нерегистрирани до сега, ела да покараш другата седмица 10-20км и ще придобиеш по-точни впечатления Иначе си мисля, че Шпека е прав - изчакай 4F или си го донеси от US.
  11. Jass, оказа се, че някои от предположенията ти са доста точни В крайна сметка я е бартеросал за малко над 12 хиляди. Преди 2 години я е взел за близо 30 хиляди в този вид. Ето още малко информация от ех-собственика от днес по телефона: 1. Когато я е оставил, километражът е бил на 250 000. 2. Гумите са за смяна 3. Застраховките са изтекли (ГО и Каско) 4. Маслото е Long life на около 10000км Според мен колата си заслужава. Ако се стигне до сделка - да се натиска продавача до 13000 и с още 3000 да се сервизира и да се подновят застраховките.
  12. Защо? - Не я кара. Цяло лято ще бъде на морето, където не му трябва. След това отива в Швейцария, където пак не му трябва и се прибира догодина. За колко? - колкото му дадете Май още си е негова, остави да се продава преди 2 седмици. Жасс, по снимките ли ги изчисли разходите? кАжи чеСно как ги сметнА, да си знам като купувам следващата
  13. Май беше на един мой приятел, но не пише във форума. Кара я малко повече от година и не е имал никакви проблеми с колата. Няколко пъти съм се возил в нея преди време и ми направи доста добро впечатление. Ако е с оригинална S генерация и решетка е същата.
  14. На това примерното, салонът и задната броня са си от А6 4,2 Много редовно ги обявяват за S6. Като си търсех за мен се нагледах на няколко подобни. На Милослав колата е супер като визия и състояние, ако не намериш читава S-ка.
  15. Venci

    Снимки на A6 C5

    Ето 2 чудесни снимки от събор 2012, благодарение на Анди.
×
×
  • Create New...