Jump to content

ugli

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ugli

  1. Колега, изключително некоректно е да се направи уговорка за дадена част, да се разбереш с куповача за ден и час а след това да кажеш "Ами аз я дадох вчера".
  2. Здрасти, цена за задната броня моля.
  3. Колега, задната броня налична ли е още? И цена моля.
  4. Колегите писали по горе са прави, по този начин ще стане но дали няма да се вижда като слеид шоу... Все пак и други ползват този хот спот вероятно а и обикновенно връзката в такъв случаи се шейпва /ограничава/ и това ще вреди на видимата картина от DVR-а но това е безплатно решение все пак
  5. http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=4238 . Тук има полезни неща за начинаещи. Като са казали колегите до тук задължително е всички да са в един IP сегмент. Тоест с поредни адреси и еднаква субнет маска. Ако има наличен рутер който да раздава IP адреси по DHCP настройките на лан картите се оставят автоматични.
  6. Таблото с уредите работи ли всичко, и цена. А също и листчетата за фаровете и чистачките.
  7. Таблото с уредите работи ли, и цена. А също и листчетата за фаровете и чистачките.
  8. Колега уредите на таблото има ли ги, работи ли всичко и цена моля.
  9. ugli

    Проблем

    Двигателя е AБK, и проблема го има само на бензин.............
  10. ugli

    Проблем

    Колеги помагайте. При подаване на газ когато колата работи на бензин и е загряла оборотите остават високи и след отпускане на педала.Какъв може да е проблема.
  11. Най-евтино решение е старо PC с нови HDD и Free NAS,който е с open sours- рабори много стабилно и е лесен за менажиране. По голяма сигурност дават някой модели на Netgear от по висок клас но и цената е по висока.Аз ползвам в офиса Ready nas Duo- /http://www.netgearshop.net/-Desktop-Storage/Netgear-ReadyNas-Duo-2-Bay-/ с два диска по 500 гб Самсунг и вече една година работи перфектно.
×
×
  • Create New...