Jump to content

mur400

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mur400

  • Рожден ден 31.08.1979

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C4 AEL

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

mur400's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mur400

    Проблем с ABS-a

    Благодаря на всички отзовали се. Пожелавам безаварийно шофиране.
  2. mur400

    Проблем с ABS-a

    И все пак този проблем означава ли, че когато наистина е необходим АБС, той няма да работи? Според мен да, но кажете и Вие.
  3. mur400

    Проблем с ABS-a

    Със сигурност ще стане, ако го прави някой, който знае къде да пипа. Благодаря
  4. mur400

    Проблем с ABS-a

    Здравейте колеги. За пореден път се обръщам за помощ към Вас. Вчера след смяна на външен маншон на каре на А6 С4 AEL 1995-а се появи проблем с ABS-a. На тръгване от сервиза, още на портала приплъзна. Учудих се, защото се случи 1 метър преди колата да спре със скоростта на пешеходец. На следващото кръстовище се случи пак. Подчертавам, че това става при бавно каране с натисната спирачка малко преди колата да спре! Опитах и при висока скорост, но тогава не става. Тоест ABS-a се активира точно тогава, когато нямам нужда от него. Естествено майстора отхвърли възможността да има връзка с неговата работа и заподозря компютъра. По негов съвет откачих клемата на акумулатора за около час, но уви. На всяко спиране(пенсионерската) ми приплъзва. Ако някой знае за какво става въпрос, нека пише, ще бъда благодарен.
  5. Отново перфектна помощ от Вас. Благодаря колеги.
  6. Здравейте, Аудито е А6 С4 1995г. От известно време под километража, там където са електронните цифри, отчитащи пробега при запалване изписва DEL или OEL и след минута изчезва. Моля ви, ако някой знае нещо да помага. Мерси!
  7. Да де, това е проблема. Когато трябва да се направи компромис след това почти винаги има "абе трябваше другото да взема"
  8. Благодаря за отговорите, постепенно се насочвам към вариантите за мен. Камерата, която ми е необходима не е задължително да може да различава банкноти, а просто да следи действията на персонал и клиенти. Помещението не е голямо и е осветено. Понеже не съм наясно - когато няма движение на обекти камерата записва ли? Мейл за препоръки: m_denev@mail.bg http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537393 А това дали става за целта? http://topsecurity-vision.com/index.php/cPath/66_71 Или нещо от тук?
  9. Здравейте колеги, имам нужда от 2 наблюдателни камери за вътрешен монтаж. За магазин са и резолюцията трябва да е такава, че да личи какво става на касата. Моля насочете ме какво ми е нужно за системата. Достатъчно ми е да записват 1-2 седмици, след което да преглеждам записа и да го трия. Какви параметри на компютъра и камерата ми трябват? Бюджета естествено е ограничен, но няма да се правиме на цигани де.
  10. След търсене по моргите за мойто С4 седан се отказах и намерих в магазин Авто Фар (има го в Гугъл) в Люлин. 20 лв. за 1 бр. на Topran.
  11. На мен ми се беше пробила генерацията на турбото и виеше точно както казваш.
  12. Нови ли, стари ли, не разбрах.
×
×
  • Create New...