Jump to content

mur400

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mur400

  1. mur400

    Проблем с ABS-a

    Благодаря на всички отзовали се. Пожелавам безаварийно шофиране.
  2. mur400

    Проблем с ABS-a

    И все пак този проблем означава ли, че когато наистина е необходим АБС, той няма да работи? Според мен да, но кажете и Вие.
  3. mur400

    Проблем с ABS-a

    Със сигурност ще стане, ако го прави някой, който знае къде да пипа. Благодаря
  4. mur400

    Проблем с ABS-a

    Здравейте колеги. За пореден път се обръщам за помощ към Вас. Вчера след смяна на външен маншон на каре на А6 С4 AEL 1995-а се появи проблем с ABS-a. На тръгване от сервиза, още на портала приплъзна. Учудих се, защото се случи 1 метър преди колата да спре със скоростта на пешеходец. На следващото кръстовище се случи пак. Подчертавам, че това става при бавно каране с натисната спирачка малко преди колата да спре! Опитах и при висока скорост, но тогава не става. Тоест ABS-a се активира точно тогава, когато нямам нужда от него. Естествено майстора отхвърли възможността да има връзка с неговата работа и заподозря компютъра. По негов съвет откачих клемата на акумулатора за около час, но уви. На всяко спиране(пенсионерската) ми приплъзва. Ако някой знае за какво става въпрос, нека пише, ще бъда благодарен.
  5. Отново перфектна помощ от Вас. Благодаря колеги.
  6. Здравейте, Аудито е А6 С4 1995г. От известно време под километража, там където са електронните цифри, отчитащи пробега при запалване изписва DEL или OEL и след минута изчезва. Моля ви, ако някой знае нещо да помага. Мерси!
  7. Да де, това е проблема. Когато трябва да се направи компромис след това почти винаги има "абе трябваше другото да взема"
  8. Благодаря за отговорите, постепенно се насочвам към вариантите за мен. Камерата, която ми е необходима не е задължително да може да различава банкноти, а просто да следи действията на персонал и клиенти. Помещението не е голямо и е осветено. Понеже не съм наясно - когато няма движение на обекти камерата записва ли? Мейл за препоръки: m_denev@mail.bg http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537393 А това дали става за целта? http://topsecurity-vision.com/index.php/cPath/66_71 Или нещо от тук?
  9. Здравейте колеги, имам нужда от 2 наблюдателни камери за вътрешен монтаж. За магазин са и резолюцията трябва да е такава, че да личи какво става на касата. Моля насочете ме какво ми е нужно за системата. Достатъчно ми е да записват 1-2 седмици, след което да преглеждам записа и да го трия. Какви параметри на компютъра и камерата ми трябват? Бюджета естествено е ограничен, но няма да се правиме на цигани де.
  10. След търсене по моргите за мойто С4 седан се отказах и намерих в магазин Авто Фар (има го в Гугъл) в Люлин. 20 лв. за 1 бр. на Topran.
  11. На мен ми се беше пробила генерацията на турбото и виеше точно както казваш.
  12. Нови ли, стари ли, не разбрах.
  13. Това е телефон, от който даже можеш да се обадиш.
  14. Да, ама на колегата му се връзва с 60 ст. по-евтин литъра
  15. Почти всички тук предлагат разкичването на колата, за да станела по-хубава. Аз не съм на това мнение. Едно родопско одеало на задната седалка, на таблото куче (става и негърче), на което му се клати главата и висящи зарове или боксови ръкавици от средното огледало - това за мен е екстра тупалка. Пич, тия нищо не разбират и ти завиждат. Замалко да забравя - сложи си на гумите отстрани по 2 бели точки та като се движиш да правят кант. Хахахахахахахаха
  16. Аз мойте ги съблякох и ги изпрах 2 пъти в пералнята, а дунапрена в банята. Не е толкова сложно, колкото си мислех. За шофьорската седалка обаче ще бера ядове, но ще сваля и нея. Ефекта е страхотен
  17. Четене на форума му е майката. Доста важни неща разбрах за новото ми (старо) Ауди
  18. Е кво да му кажеш... айде да ходим да си го вземем. Добре че поне са изкарали вътрешностите и са върнали гърнето обратно. То май тия 40-50 левчета са точно там, а?
  19. Проблема е решен. По думите на майстора дюзите са били в окаяно състояние - чистил ги е (нафта само от ОМВ!!!), отварял е дебитомера, махнал е катализатора (не ми го върна, останал бил в Ем Комплект). Сега колата пали чук-бръм, не пуши и много върви. Цялото удоволствие ми струва 200 лв...... и те така.
  20. Предпочитам да се пробва някой майстор. Това със зъб напред или назад може и да не е много сложно, но не е за мен работа. Утре ще я карам и ще пиша, ако ми я върнат същия ден
  21. Подарявам шофьорско огледало от Ауди 2.3Е С4. Не работи ел. регулирането и има петна по амалгамата. Иначе кожуха е здрав. В София съм, ако на някой му трябва ще се видим, а за другите градове ще си платите само пощенските или куриерски разходи. Мариан 0897-92-71-15 или на ЛС
  22. Жорката е пич. Пасата ми не палеше и ми каза да си купя О-пръстени на дюзите и някякви болтове, само в Юнитрейд ги имаше. На 2-рия ден ми звъни вечерта - Готов си. Добрееее. Отивам, плащам (части +труд ми излезе 520 лв.) и познайте дали колата запали, а? Еми пич, извинявай, не е от това проблема, но не съжалявай - рано или късно трябва да ги смениш... и ме подмина. Ебаси тъпото изражение съм имал в този момент, направо ме препарира. В случая според Вас трябва ли да се радвам, че не ми е направил основен ремонт, щото и той рано или късно се прави
×
×
  • Create New...