Jump to content

naskoukov

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Банско

naskoukov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А някой може ли да ми каже дали става от б4?
  2. Здравейте колеги, ако някой продава 1 бр. преден газов амортисьор (пълнител) за ауди 80 б3, здрав, работещ разбира се нека да ме потърси на 0895462492.Колата е на доизживяване и не ми се влагат цифри в нея.Благодаря!
  3. Натегнах я.Тропа яко ,утре ще сменя и амортисиора и ще пиша.
  4. Има тема с много подробен инструктаж и снимки-болт по болт!Не е толкова сложно!Но все пак ти си прецени.При майстора горе-доло 70-120 лв. изчезват само за труд.Успех
  5. Благодаря момчета, след обед идват частите и ще я пробвам, ако има проблем ще ви потърся отново!
  6. Тампоните на амортисьорите са нови. Колега нормално ли е луфта да е при завъртане на буталото , а не при хода му навътре и навън?При въртене на волана няма никакъв луфт.А този го усетих защото откачих и двете щанги и рейката остана свободна.?Какво да правя-нова ли да търся,да я ремонтирам ли,или така да си карам,но май тропането е от там!
  7. Здравейте колеги! Колата е 80 б3 NE 1.8 с хидравлична рейка.От доста време има едно тропане дето никой майстор не го разбра от къде е!Днес я закарах да и видят предницата и...два шарнира, един накрайник и едната беалетка!При опит да развия единия къс накрайник(неуспешен), видях че рейката има луфт, но не при движението при което буталото излиза и влиза от цилиндъра ,а като хвана там където се захващат двете щанги една до друга за рейката и като размърдам нагоре и надоло има луфт и тропане.Сиреч луфта е при опит за завъртане на буталото в цилиндъра!Усетих го при освободени накрайници!Не знам дали с моето напъване за да развия рейката съм прецакал нещо или това е тропането което ме дразни от толкова време!Дано сте ме разбрали!Благодаря!
  8. Проблема е решен-опираше гредата в гнездото за тампона!Благодаря!
  9. Двигателя си работи нормално,просто вибрациите който предава на купето са по силни от преди.Тампоните на двигателя са здрави на първо четене, но ще проверя за този зад бронята!Благодаря!Ще пиша като го огледам!
  10. Здравейте колеги, вчера ударих колата леко( фар, мигач броня).Взех части и я сглобих бързо ,но- при работа на място при 800-900 об/мин. тресе мноого неприятно а преди удара го нямаше!В движение също вибрациите са доста по силни от преди.Къде да търся проблема?Колата е ауди 80 бе NE.Извинявам се ако има подобна тема но не открих нищо за ауди 80.
  11. При мен е зад резервната гума-Б3
  12. При мен беше така от масления филтър!
  13. Може и това да е знам ли?В темата която си посочил колегата говори за придърпване, а при мен е тропане при придърпване, но благодаря за отговора ще го имам в предвид , но не ме радва много.Ако някой се досети нещо ще съм много благодарен!
  14. Мина ми през ума но майстора ме отряза че е нещо в кутията.Дали да отворя и да погледна каретата ?Но ако е карето няма ли да трака като външното?Щото това е тряскане!?А то ако е от тях трябва да са заминали и двете щото като побутна колата на скорост се усеща луфта?!Не знам дайте акъл какво да правя,ужасно е?!
  15. По-скоро в кутията , защото хлабавината се усеща на полуоските,но ако някой се досеща какво ще да е това нещо!
×
×
  • Create New...