Jump to content

A6C4

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно A6C4

  • Рожден ден 12.11.1986

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

A6C4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Левия стоп замина...остана десния на цена 50кинта..перфектен
  2. Здравейте колеги имам една излишна "щайга" и искам да се отърва от нея.Та на въпроса става дума за бас със каса с размери 40/50 като отзад е скосена а говорителя е със 32мм диагонал.Говорителя е Kenwood.Смея да твърдя че се чува много добре докато го ползвах в старата си кола.Към касата има и усилвател Blaupunkt GTA special 2 375W мощност.По отделно не се продават!!!Искам да си заминат комплект както са а и за двете гарантирам че работят перфектно и се чува много добре.Купувал съм ги от Технополис преди доста време гаранция не пазя макар че в мазата мисля е кутията на усилвателя.От Варна съм и предпочитам да не се занимавам с куриери за да не се повреди нещо.Цената им в комплект е 199лв.Тел. за връзка с мен: 0889688433 Иво!Останалите неща са една топка за скоростен лост от Golf GTI на която иксам нещо символично като съм склонен дори да я подаря и една топка за футзал т.е. размера мисля е 4 или 3 по малка е от нормална тези които играят знаят за какво става въпрос.Нея съм си я донесъл от Германия и и търся 20лева.Забравих да добавя че е Adidas. П.С. Снимките са много големи и немога да ги кача някой ако може да помогне ще съм благодарен.Ако не на мейл топката замина...касата и усилвателя стоят...възможен е и бартер за нещо..
  3. Здравейте колеги!Продавам си стоповете от колата.Става въпрос за оригинални стопове за А3 8L преди фейс лифта.В перфектно състояние са даже наскоро единия ми беше подменен от каското поради недоброжелател.Причината за продажба е че се сдобих с такива от фейс лифта от колега от форума.Цената им е 100лв. за двата.От Варна съм.Тел. за връзка 0889688433 Иво.Поздрави П.С.Отново снимките ми са големи и не мога да ги прикача.Ако някой може да помогне или на мейл мога да ги пратя.
  4. Продавам летни гуми 205/50/16 Dunlop DOT 0807,стават за 1-2 сезона. На 1-2мм до протектора. По 25лв на гума ,от Варна съм и предпочитам да не се занимавам със спедиторски фирми. тел. 0889 688 433
  5. колега твърдо за номер2...едно че е ръчка и второ имам наблюдения върху това А4...доста здрав автомобил.успех все пак
  6. Продавам следната игра.Закупил съм си я от САЩ. Към нея имам калъф, две зарядни и няколко игри оригинални.Не съм я хаквал конзолата.Много е запазена.Цената която и търся е 180лв. От Варна съм. 0889 688433 е телефона ми.Може и бартер за нещо.Снимки ще сложа по късно.
  7. Ами какво да ти кажа колега...демпферния маховик се монтира за да обира вибрациите от КВ и да не ги предава към скоростната кутия...когато не функционира добре...сам се сещаш кое гори след това...логи4но е..не мога да ти кажа със сигурност какво следва и колко време му остава затова си има майстори...ама мойта като ми замина маховика на място така тракаше и 4укаше сякаш искаше да излиза да види кой кара...луда работа..стуваща ми 800лв...така4е...ама си е консуматив...при 1.9 тди...ама мотора компенсира с нисък разход на гориво..Успех..
  8. Да задулжително брат ти да иде в дизел сервиз да му проверят дюзите.... сега сериозно може да е маховик..при мен на старата ми демпферния маховик така тресеше като замина....
  9. Този с пушенето и неравномерното работене на мотора...ама то като е разбутана настройката на съотношението на въздуха и горивото и последствията са много и разли4ни така4е след правилна центровка ще си покаже как е колата дали е спъната и т.н. ама не би трябвало да има някакви оплаквания..пожелавам ти успех...дано се справят можещите..
  10. Именно затова питах...най вероятно е от помпата..щото при мен беше същото от центровката..
  11. И как приключи този проблем??от самосебеси ли??кажи каква интервенция е правена за да насо4иш към следващия проблем..
  12. A6C4

    Разход!

    А3 1.9 101к.с П.Д. Градско-6/6.5 тва за варна говориме ако е в софето незнам..може и пове4е.. Извън -4.5/5.5 мн зависи как я карам А6ц4 ААТ Градско- 8.5/9 Извън- 6/7 ама леко каране не бързам много ако я тъп4а може и пове4е...
  13. Ей туй с акомулатора си много прав...голям минус
×
×
  • Create New...