Jump to content

skiparload

Members
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

skiparload's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 0892 79 00 61 Това ми е телефона.... Колата има спукан мъркуч на хидравликата,Ожулена от лявата страна и е за заварка за гърне.... Миналата година смених генерацията+ всичко до последното гърне...2012 март смених с нови: съединител огледален,феродов,аксиален лагер СКФ и двете помпи+ тръбичката с меката връзка....месец след това смених спирачната помпа с "ЛУКАС" През 2011 Смених Алтрнатора с ЧИСТО нов бож и радиатор на парното+ радиатор за охлаждането.... и доста водни съединениа!Накладките са на 4 месеца+плъзгачи 2013 Януари тампони на носача и биалетки..има за смяна таппон на кормилната щанга!Сменена шофьорска седалка! Капачка и казанче на антифриза...Газовата е "ЛОВАТО" на 2 год. Има външи забележки Но за някой с мерак може да си я стегне...или да я разглоби и после надин..... Зимни гуми "ФУЛДА" в прилично състояние+ летни....за един сезон стават! Има Гражданска до края на април...преглед не съм правил...Данъка не е плащан 2 год. Може да се прехвърла...изрядни документи! Климатик,радиатора е свален и заварен...трябва и само фреон! Дадох за задна щора"комби"35лв. Ел.пакет,централно!.... Има забележки но за 700лв(мое мнение) си е вървежна! Колата е в борово София....Звънете,не се срамувайте! 0892 79 00 61 Марто! Със здраве и само немската машина....АУДИ
  2. Колата си върви,има забележки по- външния вид и спукано маркуче на хидравликата..
  3. Сив метлик,94 година,2000 куб,115 кс, комби,газ,зимни+летни гуми,забележки по външния вид!Или разглабям и в надин....от София съм... Прилични цени!!! За цялата кола в състоянието в което е 700лв. :zustimm:/>
  4. Много благодарен за това,че на бул. България бях закъсал и без да знае,че съм аз...пича спря и ме изтегли!Освен това всички части купени от него са ОК...Дай Боже повече пичове като него!

  5. Неще да се брибере и седи извадена...развих 6 болта но има и нитове....не знам дали да се захващам Някой да е имал такъв яд?
  6. Дебитомера бош ли е и ако работи 60-на лв и имаме сделка-ако те устройва! Предни спирачни дискове..цена и размер?
  7. Купувам запазени спирачни дискове за б4!Предни!
  8. Предни спирачни дискове...ако може да дадеш размер и снимки....а и цена
  9. Тръбичката с маркучето между горната и долната-помпи на съединителя?
  10. Ще го пробвам тоя метод!
  11. След като два сервиза не откриха нищо...какво ми остава освен да я карам.Дано не откаже някаде по път....а дали е възможно сам да се е обезвъздушил?Течноста на спирачките е мръднала с половин сант.
  12. Не съм спокоен...нито виждам да съм писал някаде това! А пък колата си я карам и си пея и така...
  13. Днес отново след два дни стоене на паркинга реших пак да я пробвам....педала на съединителя отново се бе оправил,този път хода на педала бе цял...все едно никога нищо не се е случвало!!!!ДВА пъти пропада и не може да включи скорост,ДВА пъти стои по ДВА дни и се оправя сам.Първиа път с ход до половина а днес абсолютно здрав??? Веднага я закарах на сервиз не откриха никъкав проблем освен шарнири за смяна...разказвам им цялата история те само мигат и не можаха да ми отговорят...Отидох във втори сервиз...дежа вю,мигат и вдигат рамене!Съединителя работи перфектно а всъщност има някъкав проблем,който никой не вижда!?!ДВА сервиза нищо! Помпите предполагам работят на ток...деня преди първото пропадане ми падна един металин накрайник от зарядно в запалката.Докато се мъчех да го извадя дадох на късо и изгоряха два бушона...смених ги: Въпрос 1 -може ли да е свързано с тока? Въпрос 2 -може ли да дава проблем заради това,че ми сълзи мъркуча на хидраличната помпа(стеснението точно преди да влезе в нея)? Въпрос 3 -може ли да и станало нещо при смяна на спирачната помпа и смяната на течноста? Моля за помощ?
×
×
  • Create New...