Jump to content

skiparload

Members
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skiparload

  1. 0892 79 00 61 Това ми е телефона.... Колата има спукан мъркуч на хидравликата,Ожулена от лявата страна и е за заварка за гърне.... Миналата година смених генерацията+ всичко до последното гърне...2012 март смених с нови: съединител огледален,феродов,аксиален лагер СКФ и двете помпи+ тръбичката с меката връзка....месец след това смених спирачната помпа с "ЛУКАС" През 2011 Смених Алтрнатора с ЧИСТО нов бож и радиатор на парното+ радиатор за охлаждането.... и доста водни съединениа!Накладките са на 4 месеца+плъзгачи 2013 Януари тампони на носача и биалетки..има за смяна таппон на кормилната щанга!Сменена шофьорска седалка! Капачка и казанче на антифриза...Газовата е "ЛОВАТО" на 2 год. Има външи забележки Но за някой с мерак може да си я стегне...или да я разглоби и после надин..... Зимни гуми "ФУЛДА" в прилично състояние+ летни....за един сезон стават! Има Гражданска до края на април...преглед не съм правил...Данъка не е плащан 2 год. Може да се прехвърла...изрядни документи! Климатик,радиатора е свален и заварен...трябва и само фреон! Дадох за задна щора"комби"35лв. Ел.пакет,централно!.... Има забележки но за 700лв(мое мнение) си е вървежна! Колата е в борово София....Звънете,не се срамувайте! 0892 79 00 61 Марто! Със здраве и само немската машина....АУДИ
  2. Колата си върви,има забележки по- външния вид и спукано маркуче на хидравликата..
  3. Сив метлик,94 година,2000 куб,115 кс, комби,газ,зимни+летни гуми,забележки по външния вид!Или разглабям и в надин....от София съм... Прилични цени!!! За цялата кола в състоянието в което е 700лв. :zustimm:/>
  4. Много благодарен за това,че на бул. България бях закъсал и без да знае,че съм аз...пича спря и ме изтегли!Освен това всички части купени от него са ОК...Дай Боже повече пичове като него!

  5. Неще да се брибере и седи извадена...развих 6 болта но има и нитове....не знам дали да се захващам Някой да е имал такъв яд?
  6. Дебитомера бош ли е и ако работи 60-на лв и имаме сделка-ако те устройва! Предни спирачни дискове..цена и размер?
  7. Купувам запазени спирачни дискове за б4!Предни!
  8. Предни спирачни дискове...ако може да дадеш размер и снимки....а и цена
  9. Тръбичката с маркучето между горната и долната-помпи на съединителя?
  10. Ще го пробвам тоя метод!
  11. След като два сервиза не откриха нищо...какво ми остава освен да я карам.Дано не откаже някаде по път....а дали е възможно сам да се е обезвъздушил?Течноста на спирачките е мръднала с половин сант.
  12. Не съм спокоен...нито виждам да съм писал някаде това! А пък колата си я карам и си пея и така...
  13. Днес отново след два дни стоене на паркинга реших пак да я пробвам....педала на съединителя отново се бе оправил,този път хода на педала бе цял...все едно никога нищо не се е случвало!!!!ДВА пъти пропада и не може да включи скорост,ДВА пъти стои по ДВА дни и се оправя сам.Първиа път с ход до половина а днес абсолютно здрав??? Веднага я закарах на сервиз не откриха никъкав проблем освен шарнири за смяна...разказвам им цялата история те само мигат и не можаха да ми отговорят...Отидох във втори сервиз...дежа вю,мигат и вдигат рамене!Съединителя работи перфектно а всъщност има някъкав проблем,който никой не вижда!?!ДВА сервиза нищо! Помпите предполагам работят на ток...деня преди първото пропадане ми падна един металин накрайник от зарядно в запалката.Докато се мъчех да го извадя дадох на късо и изгоряха два бушона...смених ги: Въпрос 1 -може ли да е свързано с тока? Въпрос 2 -може ли да дава проблем заради това,че ми сълзи мъркуча на хидраличната помпа(стеснението точно преди да влезе в нея)? Въпрос 3 -може ли да и станало нещо при смяна на спирачната помпа и смяната на течноста? Моля за помощ?
  14. Канал няма...ще се дават пари за майстори и после я слагам на тезгяха,че ми писна...то квакво ли не смених по нея....едни 1200лв и я давам моменталически
  15. Не знам каде се намират и лесно ли се свалят...ако някой може да обясни ще съм му благодарен!
  16. Течноста не е мръднала...днес покарах 10ина км. и с всеки километър педала се вдигаше(оправяше) НО.....докато се прибирях от "красно село" до "южен парк" тоест 5-6 километра почна пак да пропада и вече пред блока я паркирах с бутане и колата се върна в положението от вчера,а именно:скорости НЕ!!!Педала пак пропадна! И ако това не е мистерия,здраве му кажи
  17. Хора ново 20!?! Значи ставам днес и си викам ей така..абе дай да я запаля и.. О чудо педала си върнал половината ход и си включва всички предавки...направих обиколка на квартала и си върви и пее...е почти де с половин ход на педала...ама как,кво,защо...два дни пропаднал педал и сега от веднъж до половината се вдигнал и включва. Дали има нещо общо с обезвъздушаването на спирачките?
  18. Май замина отново съединителя Странно но в рамките на 15-20 минути каране с всяка минута почна да става по-малък хода на педала и по-трудно да включвам предавките,което е доста страно... ...когато снощи я оставих,макар и с малък ход на педала колата вървеше...днес не!Два,три сантима е най-много хода на педала но не ще да включи никоя от предавките... ...и това при сменен съединител на два месеца!?! Има ли нещо общо хидравличната помпа? 0 Горната е чисто нова не губи спирачна течност(поне с това си мисля,че работят).. Тече ми от сервото хидравлично масло,ама така си е от година и половина ...а,и като е изгасена ги включва от 1ва до 5та но запалена ТЦ.... Кво става бе мамка му?
  19. Горната е чисто нова не губи спирачна течност(поне с това си мисля,че работят).. Тече ми от сервото хидравлично масло,ама така си е от година и половина ...а,и като е изгасена ги включва от 1ва до 5та но запалена ТЦ.... Също в рамките на 15-20 минути каране с всяка минута да става по-малък хода на педала и по-трудно да включвам предавките е доста страно... ...когато снощи я оставих,макар и с малък ход на педала колата вървеше...днес не!Два,три сантима е най-много хода на педала но не ще да включи никоя от предавките... ...и това при сменен съединител на два месеца!?! Има ли нещо общо хидравличната помпа?
  20. Някой да има идеи какво стана със съединителя...?
  21. Най- накрая ги оправих...ама карам си щаслив и вчера от растояние 7-9км. почна леко да ми пропада съединитела Докато се прибира вече последните метри едвам включвах втора,първа тцъ!Това се случва за 15тина минути 7-9 км. Сменях целия комплект + горна помпа и аксиален лагер началото на Март месец! Относно мерцедеса... ами отнесе 39 тонен трамвай в пет сутринта на 10.05 12 на Каблешков и Борис три Ватманката избяга??? добре,че патрулка вижда всичко и а задържаха а аз минах само с уплах и от колата остана задната част! Нещо става и не знам какъв е тоя карък дето ме гони но не е на добре! Бъдете здрави колеги!
  22. ....???????..... що го изтри?
  23. Евала...ама не всички ходят в сервиз за всичко. При мен процедурата е сравнително лесна.За съжаление,не предполагах,че ще излезе такава история. 90 процента от хората биха тръгнали по моя път..пък и научаваш нещо полезно! Колите са ни сравнително елементарни.От както се развалиха спирачките карам(на приятел) един мерцедес 2009 година.....е там вече нямаш избор и отиваш на сервиз! За съботата си прав,бих я прекарал каде-каде по-добре..ама мама като викаше учи,учи...аз футболис ще ставам аре,че се отплеснах нещо. То се е видяло ще се ходи в сервиз. Ще пиша какво съм направил.
×
×
  • Create New...