Jump to content

pepinokc

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pepinokc

  1. 🤣 това звучи интересно с крушката, ще се пробва колега...да чукна на дърво вече повече от седмица не и е светил чека, ама е ясно въпрос на време е да светне пак, но крушката е вариант 🤣😂🤣
  2. А нали чува сигнала от ключа чрез антената на радиото...централното си работи, от бутона в купето може да се отключва/заключват вратите, както и от новият направен ключ, само че след двайсетина натискания!
  3. Днес я закачих на VCDS и излезнаха тези грешки: 01134 Alarm Horn (H12) 01305 Databus for infotainment 01304 Radio no signal Сега като я прочетох ми става ясно, че целият проблем май идва от сигнала на радиото, който всъщност липсва, аз го отдадох на това че сложих от онези Китайски мултимедии, но и преди това си имаше проблем с оригиналното радио. Някой знаели, къде се намира модула на радиото и антената да ги проверя?
  4. Имам и ще кача снимки на грешките, че аз не мога да се ориентирам от кое може да е! А има ли някой колега, който може да го оправи проблема?
  5. Проблема е следният, колата е А3 8Р Sportback има два оригинални ключа но не иска да се отключва/заключва от тях, батериите им са сменени име направено обучение, но единственият вариант да се отключи/заключи е през ключалката на шофьорската врата. Интересното е че като се отключи колата през ключалката не отключва цялата кола, а само шофьорската врата и съответно алармата не се изключва така, защото след 10-15сек започва да и мигат аварийките. Още по странното е, че направих нов ключ, обучен разбира се, но когато е на колата в контакта и го извадиш и натиснеш отключва/заключва, но като мине известно време трябва да го натискаш 20тина пъти, за да отключи/заключи колата. Смених модула в шофьорската врата с друг със същия номер, но резултат нямаше. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем бих се радвал да сподели.
  6. Не ми дава на 36 канал нищо да правя, доста е осъкатен модула. В тази връзка може ли да сложа друг модул и какви адаптации ще трябват? Имам модул с номер 8PO 907 279 C, който като разбирам е High.
  7. Искаше ми се да и активирам needle sleep (тестването на стрелките), както и това с халогени за мъгла в стопа, да свети заедно с габарита и стопа!
  8. Колеги при опит за кодиране чрез VCDS излиза това съобщение. Някой може ли да ми каже, защо не мога да си активирам някоя и друга екстра?
  9. Ами да споделя...нищо не стана 😁 на С5 може но тук не става, освен че ECU то е от страната на пасажера няма такъв предпазител като на брата Руснак, е може някъде отдолу под компа да се намери, ама реших да не пробвам, че да няма после "колеги помагайте" 😂. Та ще се търси друго решение!
  10. Благодаря колега, ще го пробвам този вариант, да се надяваме че и при C6 ще работи
  11. pepinokc

    245 40 R18 за A3 8p

    Е това е колата на жена ми, освен двете деца други пътници няма, но на това окачване от зад тези гуми/джанти просто заспаха но от пред бяха трагични, ако бяха с по голямо ЕТ примерно 43, може и нещата щяха да стоят по друг начин
  12. Колеги някой случайно да е отстранявал софтуерно проблема с помпата за вторичен въздух на горе споменатата кола и да каже оказва ли някакво влияние на работата на двигателя?
  13. pepinokc

    245 40 R18 за A3 8p

    Еми често казано не опряха никъде, аз не я тествах с пълна с хора, но мисля че имаше достатъчно място. Обаче с това малко ЕТ, излизаха много грозно от пред, от зад застанаха много красиво обаче. Проблема се реши с джанти с ЕТ43 и гуми 225/40 на 18, което според мен е оптималният размер!
  14. pepinokc

    245 40 R18 за A3 8p

    Може, но сегашните и 17ки и и седят малки
  15. pepinokc

    245 40 R18 за A3 8p

    Колеги мисля да сложа на A3ката джанти 18" ЕТ35 с гуми 245 40 18 от C6 понеже ги имам и ми седят. Та въпроса ми е дали ще опират някъде и добре ли е, тъй като A3ката е с Sline окачване и е Quattro.
  16. А колега да дадеш някакви координати на тия хора в Бургас?
  17. Задължително, тия дни ще ги изпращам че няма време, но се чудих дали трябва да се прави нещо по инсталацията! Иначе мойте не светят чак толкова зле, просто ми се иска да и сложа ксенон
  18. Здравей колега, съжалявам че сега чак отговарям, но развитие по темата няма. Ровихме я още няколко пъти, всичко изглежда да е наред, модули работят, сигнал има и въпреки това пак "заспива" модула, може би напредъка е че проблема май е в антената чрез която лови сигнал, но до тук зацикляме!
  19. Здравейте колеги, извинявам се предварително, ако темата я има вече, но ми трябва съвет за преминаването от обикновенни халогени фарове, към би ксенон за A3 8p. Аз фарове с оригинален би ксенон съм купил, но не знам дали трябва да се кодира с VSDC и ако да да споделите на кой канал трябва да се кодира? Благодаря предварително!
  20. Здравейте, тъй като съм се ориентирали към този автомобил, но никъде не намирам информация за самият двигател, бих бил благодарен хората каращи такива коли да споделят мнение. Интересуваме предимно здравината на мотора и разхода му, не толкова динамиката! Благодаря предварително
  21. Пробвах и това, даже взех друг модул във вратата, същият като моя но ефект няма
  22. Здравейте, имам проблем с отключването/заключването на вратите на Audi A3 8P Sportback 2006г. Преди година взехме колата, която е с два ключа, но от тях не може да се отключва/заключва колата чрез бутоните, а единственият начин е чрез ключалката! Смених им батерите, правя обучение при което колата ги припознава, но като извадя ключа от контакта те пак не работят. Автоключар направи нов ключ, като според него двата оригинални са били "умряли", но пък новият ключ работи две-три минути и после се налага да се натискат копчетата 20-тина пъти за да отключат/заключат колата, при което пак работи две-три минути после пак заспива. Комфорт модула работи, тъй като всичко друго по колата функционира, дори сваля прозорците от новият ключ, но този проблем си седи и е много неприятно. Ако някой е имал такъв проблем и е намерил решение нека сподели, ще съм благодарен!
×
×
  • Create New...