Jump to content

Dydli

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    к'вот има

Контакти

  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Dydli's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега,пийни по едно за здраве и късмет ,че не си я взел ,особено пък за тези пари Миналата година гледах една 100-ца с газов инжекцион,която работеше супер на газ,но на бензин и играеха оборотите-джамбазина каза,че не е проблем-ще го оправи...Е след като го оправи(сменил бил моторчето на празния ход)резултата беше същия обяснението- ами бензина свършвал,та затова......С една дума моето мнение е - има ли някакви проблеми и продавача не е съгласен на по-обстоен преглед или дава смешни обяснения ...чао и много здраве!!!
  2. Колега,виждам ,че си човек емоционален - малко останахме такива Съвета ми е -вземи това което ти е на сърцето,важното е да ти е кеф.... Преди време си купих телефон,много модерен ,на изгодна цена,въобще всичко шест......само че не ми беше по сърце...След месец го дадох на жената,а аз си избрах по-прост откъм екстри,по-евтин,но ми легна на сърцето като дизайн и усещане...Резултат: още съм с него и продължава да ме кефи ежедневно.... Вярно е, че колата е друго като разход и поддръжка,но според мен принципа е същия...- важното е да ти е кеф и то ежедневно(ако е възможно ) П.С. Аз също смятам,че дизайна на С4 е уникален като излъчване..
  3. Dydli

    ААТ vs АЕL

    Е-е-е колега ,направо ме разби с това демпферно колело! Другите неща бях чувал,че се сменят,но това колело за първи път Благодаря ти за инфото, а чипосването наистина е много съблазнително.. .. А имаш ли представа какъв ще е разхода при 180к.с. ?
  4. Dydli

    ААТ vs АЕL

    А колко ти излезе тази смяна,тъй като чувам за суми от 800 до 1500лв Колега MOUTFUL, когато гледах едно А6 с ААТ двигател ми се стори че не набира много бързо,така че с този чип явно си преодолял този момент, кой беше майстора на чипосването? Благодаря ви за постовете ,колеги !
  5. Dydli

    ААТ vs АЕL

    Мерси за инфото,колега ! Виждам ,че си с ААТ -предполагам,че много му се кефиш Имал ли си някакви сериозни проблеми с него-било технически или финансови ?Ще се радвам ако драснеш някой ред с впечатления Айде със здраве !!
  6. Послушай колегите ! Няма много логика да сменяш позната за теб кола,явно добре гледана ,с такава проблематична от пръв поглед....Ако пък ти е много мерак,то вземи си майстор-елтехник който да прецени колко ще ти струва ремонта и тогава пак мисли....Не е зле и да се разровиш малко в мобиле-то,все ще излезе нещо читаво..Иначе си избрал правилната марка Успех!
  7. Честито и от мен,колега! Много удоволствие и радост да ти носи !Фаровете са супер , а двигателя- изтребител..!
  8. Мерси за отговора,колега,но наистина не мисля да купувам кола по снимка ! Просто исках да разбера дали някой вижда нещо което аз не забелязвам,за да не си правя труда да ходя чак до Стара Загора... За съжаление само ти си направи труда да пишеш - благодаря ти !
  9. Айде бе ,хора ! Дайте някое мнение,никой ли няма виждане за проблем или поне съмнение....
  10. Dydli

    Кожен салон

    Салона е станал разкошен Само приятни емоции върху него..! !!! Впечатлен съм от професионализма на майсторите - и като работа и като отношение!
  11. Здравейте,колеги!Обръщам се към по-наблюдателните от вас с молба да кажете дали виждате нещо в екстериора на колата,което да подсказва ,че са правени ремонти,боядисване или други манипулации... Преди време четох една тема в която направо се изумих от един уважаван колега,който от 2-3 снимки успя да види,че колата има боядисвани калник, броня и още други неща които аз си нямах идея ,че могат да разберат само по снимка Ето защо ще се радвам да споделите впечатления от това АУДИ Ето и снимките: http://i.mobile.bg/photos/1/big/11163509569897964_1.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11163509569897964_2.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11163509569897964_3.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11163509569897964_4.pic http://i.mobile.bg/photos/1/big/11163509569897964_5.pic На мен ми се струва единствено,че лайсната на предната лява врата нещо се разминава ..Друго не виждам ... Научете новака..!
  12. Dydli

    ААТ vs АЕL

    Колеги,благодаря за мненията! Искам само да вметна,че преди месец ходихме да гледаме турбото на едно А100 с ААТ двигател,93г и майстора на турбините каза че турбото на този двигател е едно от наи-здравите - досега били правили 1500 турбини и от тях имало само 4 от този модел Били много по-здрави от по-новите модели Същото се отнасяло и за двигателя....А разхода е наистина уникален,даже мисля че за времето си е бил шампион по икономичност... За съжаление се отказах от колата тъй като салона беше в уникално лошо състояние и имаше доста проблеми с предницата....
  13. Dydli

    ААТ vs АЕL

    Искам да запитам каква е разликата между тези два двигателя,освен мощността,съответно 115 и 140к.с Това различни двигатели ли са или просто АЕL е ъпгрейд на ААТ?И дали има разлика в цената на обслужването им? Ако има някой с АЕL нека сподели мнение за разход и вървеж! Мерси предварително
  14. примерно, 5кЕвро и на автокъщата и на бай Манол от Куртово Конаре. Обаче ако бай Манол рачи да си купи същото това Ауди от автокъщата то тя ще му начисли ДДС примерно оке 1кЕвро плюс нейната си печалба... Това,което аз знам е че ще се начислява ддс само върху разликата между покупната и продажната цена,т. е ако къщата е купила колата за 5000Е и я продаде за 6000,то ддс-то което дължи(при 20%ддс) ще е 200Е
  15. Kолега ,това с разхода 10газ на градско не го приемай много на сериозно,все пак този мотор е 140к.с и би умрял от град при такова хранене По скоро се подготви за 13-15газ на градско,което пак си е добре Иначе за годината на производство има тема в златния фонд Цената наистина е добра затова се вглеждай внимателно и търси дали няма проблеми Ако е наред..грабвай
×
×
  • Create New...