Jump to content

Batmylen

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Batmylen

  1. Batmylen

    Ниски обороти.

    Според мен, сега вече ти работи правилно Сипвай нафта и педала додолу.
  2. При Спас зад Баумакс на ботевградско имаше салон с-лайн супер запазен може да му звъннеш.
  3. Съгласен мойте гаснат моментално,а миналата седмица се оказа ,че нямаше нито една здрава и ги смених всичките и пак си палеше на чакмак.
  4. Съгласен колега трябва да взема един нов да го пипна стисна и т.н. утре ще го чекна и ще пиша ,благодаря за мнението колега.
  5. Да и при мен е така , на автопилот в момента в който подава газчицата притриса а след 2000 оборота мърка направо и под 1800 също си мърка утре ще сваляме карето и ще пиша дано е от там .
  6. Пасат 5.5 ,Голф 4,Ауди А4, моторите AWX i AVF са еднакви разликата е единствено в маховика което в случая не те интересува.Това са моторите 131 коня помпа дюза.Търси тези 2 кода друго нете оправя.
  7. От моргата 120 лв,нов китайски 150-190 лв но все пак ако искаш втора ръка става и от аvf мотор, аз си купих китайски и си е ок цели 3 денс вече: )
  8. За съжаление на 1800-2000 oборота колата на извънградско продължава да тресе има ли вариант да е тсмпона,майстора го гледа и каза че си е мек и си е ок или вътрешно каре с полуоската?
  9. Batmylen

    Дюзи AVF -131. ???

    Колеги сгрешил съм темата .Нищо им няма на дюзите . След смяната на всички тези части колата вече нетресе нито в движение нито намясто нито студена нито загряла и мотора работи равномерно. Благодаря Ви колеги за помоща и мненията .
  10. Маховик - сменен проблема решен 2-ра употреба Съединител сменен проблема решен НОВ БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ ЗА МНЕНИЯТА И ПОМОЩА
  11. Може новия датчик да е куц, пробвай с някой втора ръка да видиш дали е там проблема,успех.
  12. Купих друг маховик втора употреба ,определено разликите в луфтовете е огромна и най-вече услилието на бутане ,на моя дето го свалихме предполагам ,че и децата могат да го местят по часовниковата стрелка с 2 пръстчета докато при другия дори и на мене ми е трудничко. Обаче днес пипнах чисто нов комплект съединител и маховик Люк в един магазин за да видя аджеба къде е разликата с моя.Има луфт от около 5 мм. по часовниковата стрелка и има луфт при натиск фронтално в двата края с палците около 1 мм. но усилието на преместване по часовниковата стрелка е доста голямо ,ако мога да помогна на някой който се чудил като мене какви и къде са луфтовете явно е важно усилието с което се местят по часовниковата стрелка а не колко е луфта определено. Дано съм бил полезен на колегети с предстоящи питания.
  13. Batmylen

    Дюзи AVF -131. ???

    Момчета разводнихме малко темата но нали за това сме тук да си споделяме. Преди 2 седмици монтирах платка за автопилот и обучение при което момчето което го монтира му направи впечатление ,че мотора неработи добре и притриса.Тръгнахме в движение качена колата на компа всичко си беше в норма турбина,канали,манали,анали там всички показатели си бяха ок ама тя си тресе и между 1600-2000 оборота на 4-та примерно.Харчи си малко викам голяма работа са тресе тресе колко да тресе.След седмица отидох да сменя пружините закупени втора употреба от морга от ауди куатро седан бензин и се вдигна с 5 см.Викам на майстора абе нещо притриса и има някво леко стържене отпред я да погледнем......и погледнахме добре погледнахме.Изброил съм аварийте.Колата карам градско предимно в София около 200 км. седмично.През зимата с 50 лв минавам 200-220 км през лятото 270-280 км градско в София .Края на ноември пътувах до Истанбул (3-ма човека) и навръщане 1200км. с един резервоар догоре това включва и градско там. Та сега като смениме всички части демек половин кола ще видим какъв е работния режим на дюзите каквато всъщност бе темата.
  14. Batmylen

    Дюзи AVF -131. ???

    E СТИГА ДЕ. Не съм тука да продавам колата, несъм тук да лъжа.Просто търся съвет от колегите.Ти ако щещ вярвай.
  15. Batmylen

    Дюзи AVF -131. ???

    1.Маховик-заминал 2.Дюзи- работят 3.Съединител - феродов диск заминал 4.Тампон на двигателя- отпред към гредата разпран 5.Мека връзка -разкъсана цялата 6.Кулер- спукан 7.Подгревни свещи -ни една неработи 8.Счупени обтяжни ролки на ангренажа 9.Картер спукан ЕТО В ТОВА СЪСТОЯНИЕ ХАРЧЕШЕ 8 ГРАДСКО 5 ИЗВЪНГРАДСКО.
  16. Впоследните 2 месеца много сериозно се усещаше на 4-та с 1500 оборота при набиране лоста се удряше направо в радиото до 2000 оборота след това се оспокояваше.В една морга се заиграх с един такъв имаше и той луфт по посока и обратно на часовниковата стрелка ама при фронтален натиск немърдаше.
  17. Здравейте. Свалихме мотора и извадихме демфера. Въпроса ми е? Луфта по часовниковата стрелка е 8мм. Но при натиск отляво и отдясно с двата палеца демек фронтален натиск потъва с около 4 мм.навътре като на кантар. Как да разберем дали е разбит. 240мм диаметър. мотор АВФ.
  18. Моята е ИНА.Или по-точно беше
  19. Отпред от земята до ера на калника 64см. С новото 68,5.Отзад 63-69 с новото. Цветен код на спортното 1 синьо 3 зелено на новото 2 розаво 1 бяло 1 синьо.
  20. Вървеше си на пушка днес ,даже един фордец си го отнесе че се напъваше ама и той видя пушилката
  21. Незнам колко са високи утре ще меря ама дали стават трябва някой майстор да питаш аз незнам ама купетата изглеждат еднакви защо да нестава?
  22. Няма поражения вървеше си на пушка до последно ,защото майстора ми даде неговата кола да се прибера неми разреши да палиме мойта ама нямаше драма с шумуве и зверско тресене. Колата не всеки ден пали трудно понякога пали моментално понякога от втория път .Сега са свалили фаровете и са видели че кулера е задръстен до Н-та степен станал е равен неприличал на радиаторче а на кубче някакви идей?
  23. Продавам предни амотресьори с пружините лагера и тампона както и задни пружини Но само с единия заден амортесьор другия е испуснал всичките са оригинални пише БОГЕ на тях и са червени от ауди А4 Б6 1.9 131 кс. Цена 200лв за всичко.
×
×
  • Create New...