Jump to content

BoromirG60

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BoromirG60

  1. Защото колегата е непознат на шефчетата.
  2. Извън темата, да попитам, админите и хората, които ще гласуват класиралите се автомобили, ще присъстват ли на феста?!?
  3. Нови коли!?!? Еми седнах да гръмна един дюнер на Лозенец и се чудех в БГ ли съм, къде съм. Бях все едно на парад за нови автомобили. Аудита, бмвта, минаха над 2-3 милиона на колела
  4. Абе аз до момента разбрах, какви коли искат ХОРАТА. Ама явно ще закарате коли на феста, които харесвате ВИЕ АДМИНИТЕ Ако няма достатъчния брой, ще пратите по-малко. Колкото толкова, толкова ли е сложно? Колега това е ФЕСТ за фенове, а не за новите богаташки автомобили от О.К. Мисля, че ти си скаран с разбиранията. Тук са коли на фенове, направили ги, реставрирали ги и т.н.
  5. А като пробваш да дигнеш астрата на крик и крика се вреже в ръждивия праг разбираш ли КАКВО СЕ СЛУЧВА?!?!?! Като се научиш да се пребориш с ръждата, тогава ще се научиш да разбираш и мене!!! И не изказвай офф топик мнение по темата, защото ме проворикаш "леко" и мен П.П. А сега ще помоля, да ни изтрият мненията колегите админи.
  6. Аз също съм за тази идея. Оригинално и интересно. Определено ще се запомни. За това имах в предвид в поста си, явно поне 1 човек ме е разбрал. Намираме се на ФЕСТ, не сме на ДРАГ пистата, не сме на КАЛОЯНОВО. Отворете снимки на изложенията в чужбина и ще видите, че ако има кола с мощен двигател, то тя има и съответната визия за да стой на сцена. П.П. Когато заговаряте някой научете се да проверявате с кого говорите. По състезания и автомобилни събирания съм от 2003 година, от началото им в България. Смятам, че малко от малко имам наблюдения над нещата.
  7. Искам да попитам колегите един въпрос: Ние къде сме? На Божурище на пистата ?!?! Или на изложение?!? Защото прочетох цялата тема и видях, че повечето от предлаганите коли са със силов тунинг. Тези коли са за писта, а не по салони в стационарна позиция Моите предложения: Audi S7 тази кола си е скандална, не се вижда всеки ден; специфични модели олицетворяващи АУДИ марката като РС2ката; ако евентуално се намери някое ауди квадрат би било страхотно. Като цяло виждането ми е, че като за салон са нужни стойкаджииски коли, а не пистарки. Трябва да е нещо скандално, което хората, като го видят да бъдат изумени!!! ( говоря за визия) П.П. Нищо лично към колегите с бързите коли и А3/С3ките, но колеги всеки ден по улиците виждам такива коли. И до момента се нагледах на всеки VW fest на някоя бегачка с 400 коня или някоя А3 S3ка... П.П.2 Сърбите не дойдоха с най-баналното голф, ами изкараха ПАСАТ и други нестандартни, брутално направени модели. П.П.3 Хора моля ви избухнете с бруталните модели и покажете стила и класата на АУДИ!!! Все пак там сте с 4 автомобила... нека бъдат 4, но индивидуални!!!
  8. Телефонът продаден. Може да темата да бъде заключена/пусната в коша.
  9. Нова цена 300 лв с всички аксесоари или 280 лв без слушалки. Търся сериозни хора.
  10. Здравейте продавам бяла Nokia X6 16GB, отключена за всички оператори. -зарядно -зарядно за кола -стойка за кола -стерео блутут слушалки -кабел за данни -диск -книжки -оригинална кутия Ще помоля без селски пазарлъци, само блутут хендфрито струва 80 лева.... Цената на целия комплект е 349 лева и ще бъде продаден така. 0883566716 Петър, може да пратя по Еконт с наложен платеж и опция виж преди да платиш.
  11. Продава се кученце пинчер/чихуахуа (женски) смеска на два един месец без никакви имунизации или регистрации . Тези неща е най-добре да си ги направи собственика . При интерес пращам снимки . Телефон за връзка 0886 738 789 Петър Вълчев / Петър .
×
×
  • Create New...