audi200avant

Members
 • Content Count

  5,859
 • Joined

 • Last visited

About audi200avant

 • Rank
  Шматка

Друго

 • Kaра
  .

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

15,275 profile views
 1. За съжаление не успяхме да влезем в сроковете за участие във VW fest 2015. Благодаря на всички участието.
 2. Моля, колегите да се мобилизират и д края на седмицата, ако има желаещи, да завят участие. Днес, организаторите от VW club, предоставиха информацията, че участниците от провинцията имат осигурена нощувка.
 3. Няма такъв гаден негативизъм, като на Ганьо Балкански.....Тва ме пребива жестоко!
 4. Ако кажа, че съм отвратен, дали някой, ще ми повярва?
 5. 20.03.2015 съм го заложил предвид дежурните панаири Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 6. Чудесно, има още един RS4, който чакам като предложение.
 7. Привет на всички колеги. За поредна година имаме покана за участие във VW fest. За целта се търсят три автомобила - Ауди , които да участват на VW Fest 2015 в Интер Експо Център София. Събитието е насрочено за 28 и 29 март. Подреждане на 27.03. като колите трябва да са пред залите не по-късно от 13.00 ч. Предлагам тук да се събират предложения ви за участници и най-важното - да се види готовността на собствениците им за събитието. Избраните автомобили ще трябва от петък вечерта до неделя да се оставят в залите на ИЕЦ - т.е собствениците им няма да могат да ги карат през това време! Достъпът до тях обаче, ще им е позволен по всяко време в рамките на работното време на залите. Ще има и охрана, така че няма място за притеснения. Ще има и кой да ви измие колите безплатно преди да влезнете вътре с тях. Избраните аудита трябва да са с впечатляваща визия, както външно, така и като интериор и като цяло в перфектно състояние!!! Може да са ретро, може да са топ модели , може да са силово подготвени или състезателни. Няма ограничение в годините и моделите. Местата, отредени за представители на нашия клуб са само четири, така че моля да предложите наистина изключителни и запомнящи се автомобили! Миналогодишните участници във VW Fest 2011, 2012 ,2013, 2014 нямат право на повторно участие, освен ако не са коренно преобразили автомобилите си! Като човек имал честта, да участва в такова събитие ви уверявам, че си заслужава на 200% и оставя незабравими спомени и емоции. Организацията, провеждането и посещаемостта са на перфектно ниво! Нямаме много време да изберем, затова краен срок нека бъде 20.03.2015 година. Предлагам да се изберат и няколко резерви в случай, че избраните кандидати са възпрепястване непосредствено по време на събитието. Ето линкове към миналогодишните теми: http://audibg.com/fo...howtopic=138134 http://audibg.com/fo...1 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=155825&hl=
 8. Естествено. Няма по добро място за организиране на Джихада
 9. Събора си беше перфектно организиран! Ако някой е очаквал шпалири и килим от розови листа, най-вероятно се е объркал.... Това е писта, там има основно: жега, хора, коли, бира-скара и мнооого хора с които да се запознаеш и говориш. Определено няма: фолк певци, салфетки, гюбеци по масите и ВИП сервиз.
 10. Аз одим със скутер, Койта и Ауди
 11. Айде някой да обобщи, кои са съгласни, че пак се изписаха тонове плява и му загубих началото....
 12. Ако видиш падащо тяло, тФа е Джамал след като е объркал +/- на новата си три тротилова играчка с дистанционно управление. Обикновено преди тва казва " Аллах аукбар", ма не е задължително. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 13. ..... и това, което изброиха двамата от Джихада и Радул
 14. Има двама с чалми, държат Корана в едната ръка и червено копче в другата. Единия се казва Джамал(ще го познаеш по футболната топка вместо глава), другия се казва Хабиби(ще го познаеш по брекетите)