Jump to content

pace

Members
  • Мнения

    722
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pace

  1. pace

    Проблем с плафони

    Изчезнаха ми плафоните над дръжките,централния си работи...в какво може да е проблема?
  2. Имам доста неприятно метално стържене от към скоростите при около от 1800об/м до към 2000об/м.Чува се най вече на 4-та и 5-та скорост при изкачване без значение дали е с малко или много газ,на 6-та име и едно "виене" когато се пусне педала на газта.На педала на съединителя се усещат някакви вибрации,дали проблема е в него или е в диф или скорости...или всичко на куп Мисля да сменя направо кутията но нека да видя още някое и друго мнение.Колата е 2.5 тди ААТ.
  3. Здравейте колеги,от къде се регулира ръчната спирачка,отдолу жилата влизат между купето и термоизолацията на генерацията и не се вижда от къде може да се регулира.
  4. pace

    Проблем с ел стъкла

    Забравих да спомена,че стъклото има луфт около 1-2 см нагоре от задната му страна ''от към бравата на вратата''
  5. Имам проблем с пледно ляво стъкло,вдига се много трудно и то само с издърпване нагоре и натискане на копчето.Като се натисне само копчето тръгва съвсем малко нагоре и веднага слиза надолу,усеща се доста съпротивление пре движение нагоре...водачите изглеждат здрави.
  6. pace

    Белези за б3 1.8 карб.

    нЕкаква тайна се оказха въпросните белези...
  7. Имам нужда от белезите за зацепването на ангренажа или по-точно този на разпределителния вал,там нямам никакви белези,къде точно трябва да е идея си нямам.
  8. Хах,четеш между редовете 1.8тЪ го няма в дадения случай,а какво общо има бартера с 80-ката явно само ти си знаеш...дремни малко да те пусне опията.
  9. За да съм по-ясен,въпросното А6 ми го предложиха на бартер,оказа се,че няма газ което само по себе си са едни 1300 + - пари и първоначалното обслужване отиваме на едни два бона на вятъра,оказва се май,че 2.4-ката е по-лакома от 3.2cdi а май се оказва и доста тромава...не знам дали е така,това съм чел,1.8т няма да го коментираме защото няма смисъл.
  10. Мерси момчета за информацията,оставам си с меро който ще се окаже по-икономичен и по-евтин за подръжка...а и това c5...не успя някак си да ми се хареше.
  11. Привет момци,може ли малко инфо за този 2.4 мотор,какво да се гледа при огледа и какви са му слабите места,мерси.
  12. Само задницата е повдигната с 2 см. подложки под чашките на пружините със старите 195/65 нямаше толкова разстояние между гумите и веждите но тези са по-ниски,прав си...сам я карам,че няма повече място на лявата седалка...иначе се возят още двама Идеята е,че не харесвам кола с тесни гуми,прилича на теснолинейка...правя я на мен да ми харесва.
  13. Дядото е обут с гореспоменатите размери и не опира никъде.
  14. 225/50/15 е с три сантиметра по-ниска от 195/65/15 а и задницата е леко приповдигната
  15. Аз съм ги смятал,по ме притеснява да не опират някъде,сега 195 минава на около сантиметър от макферсона,205 ще опре ли някъде а отзад разликата в широчината е още по-голяма от 195 на 225
  16. Какви 15-ки максимум мога да сложа на Б3-ката,че старите ''195/65/15 са за смяна,няма да изкарат до есента,питането ми е конкретно за 205/55/15 - предни и 225/50/15 - задни...други размери не ме интересуват.
  17. pace

    проблем със спирачки

    След нечовешко ''помпане'' всичко е ок,може би смених работеща помпа но като знам каква глеч имаше в казанчето не ме е яд.
  18. pace

    проблем със спирачки

    Старото е но го измих перфектно,няма нищо запушено.
  19. pace

    проблем със спирачки

    Помпата е нова от магазина,това със запушването на отвора на помпата го пробвах вчера,никакъв ефект,натиска-запушвам,пуска-отпушвам и дърпа въздух,снощи пълних помпата с течност със спринцовка днес мъките продължават.
  20. pace

    проблем със спирачки

    Как да ги обезвъздуша тези двете проблемни колела като не излиза течност от самата помпа,нито от старата нито от новата ''смених я''
  21. Появи ми се проблем със спирачките след смяна на маркучи,педала пропадна,до предна лява и задна дясна изобщо не стига течност,при развъртяна тръбичка от помпата на предна лява и натискане на педала изобщо не излиза течност,дали помпата е фирясала или е нещо друго...колата е Ауди 80 1.8 без ABS...хелп,че колата ми трябва :)
  22. pace

    Помощ за 2.3Е

    Колата е 100-ца,човечеца казва,че мотора е NJ
  23. pace

    Помощ за 2.3Е

    Значи и същите патила
×
×
  • Create New...