pace

Members
 • Content Count

  722
 • Joined

 • Last visited

About pace

 • Rank
  User
 • Birthday 04/29/1981

Друго

 • Kaра
  е320 cdi

Персонална информация

 • Location
  Перник

Контакти

 • Skype
  pacecrx

Recent Profile Visitors

3,400 profile views
 1. Изчезнаха ми плафоните над дръжките,централния си работи...в какво може да е проблема?
 2. Имам доста неприятно метално стържене от към скоростите при около от 1800об/м до към 2000об/м.Чува се най вече на 4-та и 5-та скорост при изкачване без значение дали е с малко или много газ,на 6-та име и едно "виене" когато се пусне педала на газта.На педала на съединителя се усещат някакви вибрации,дали проблема е в него или е в диф или скорости...или всичко на куп Мисля да сменя направо кутията но нека да видя още някое и друго мнение.Колата е 2.5 тди ААТ.
 3. Здравейте колеги,от къде се регулира ръчната спирачка,отдолу жилата влизат между купето и термоизолацията на генерацията и не се вижда от къде може да се регулира.
 4. Забравих да спомена,че стъклото има луфт около 1-2 см нагоре от задната му страна ''от към бравата на вратата''
 5. Имам проблем с пледно ляво стъкло,вдига се много трудно и то само с издърпване нагоре и натискане на копчето.Като се натисне само копчето тръгва съвсем малко нагоре и веднага слиза надолу,усеща се доста съпротивление пре движение нагоре...водачите изглеждат здрави.
 6. нЕкаква тайна се оказха въпросните белези...
 7. Имам нужда от белезите за зацепването на ангренажа или по-точно този на разпределителния вал,там нямам никакви белези,къде точно трябва да е идея си нямам.
 8. Хах,четеш между редовете 1.8тЪ го няма в дадения случай,а какво общо има бартера с 80-ката явно само ти си знаеш...дремни малко да те пусне опията.
 9. За да съм по-ясен,въпросното А6 ми го предложиха на бартер,оказа се,че няма газ което само по себе си са едни 1300 + - пари и първоначалното обслужване отиваме на едни два бона на вятъра,оказва се май,че 2.4-ката е по-лакома от 3.2cdi а май се оказва и доста тромава...не знам дали е така,това съм чел,1.8т няма да го коментираме защото няма смисъл.
 10. Мерси момчета за информацията,оставам си с меро който ще се окаже по-икономичен и по-евтин за подръжка...а и това c5...не успя някак си да ми се хареше.
 11. Привет момци,може ли малко инфо за този 2.4 мотор,какво да се гледа при огледа и какви са му слабите места,мерси.
 12. Само задницата е повдигната с 2 см. подложки под чашките на пружините със старите 195/65 нямаше толкова разстояние между гумите и веждите но тези са по-ниски,прав си...сам я карам,че няма повече място на лявата седалка...иначе се возят още двама Идеята е,че не харесвам кола с тесни гуми,прилича на теснолинейка...правя я на мен да ми харесва.
 13. Дядото е обут с гореспоменатите размери и не опира никъде.