Jump to content

tonygti

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tonygti

  • Рожден ден 2.10.1984

Друго

  • Kaра
    Ауди A4 B8 3.0TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Плевен

Последни посетители

1016 профилни разглеждания

tonygti's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. tonygti

    2.0TFSI гори масло

    Здравейте, проблема с харчовете на масло дали го има при Ауди Q3, 2.0TFSI, 200 коня, произведена 2016г, фейслифт.
  2. Здравейте, моят автомобил е А4 B8 2011 година и има вграден хард диск. Имам навигация, но е доста постна от към улици. Как мога да инсталирам по-нова версия? Директно от SD картата ли трябва да се импортне и може ли линк с файловете, които да кача на SD картата.
  3. Колеги, а за кутия Ауди А4 2011 година, 3.0TDI, кутията е s tronic, какво масло трябва бъде? Предстои ми смяна и се чудя.
  4. Колеги дайте съвет от къде и каква марка масло да взема. Трябва ми 5W-30, 504 00/507 00 Попаднах на едно масло в сайта: maslata.bg. Пише, че е оригинално за Audi, VW, Seat, Skoda и цената за туба 5л е 91лв. Малко съмнително ниска ми се струва тая цена. На други места ми казаха цени от сорта на 130-140лв за туба и то с отстъпки. Във VW пък ми казаха цена около 50лв за литър. Та много се чудя какво да правя.
  5. tonygti

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, не знам дали има такава тема, затова правя питане тук, а ако има тема моля да ме насочите. Решил съм да си взема Ауди А4 3.0 TDI, автоматик, комби, 2011 година. Колата, която си харесах е на 199 000 реални км от Щвейцария и поне на пръв поглед е в изрядно състояние. Въпроса ми е, какво се сменя, след покупката. Вериги, масло на кутия и т.н. Общо взето всичко, което трябва да знам за този автомобил. Знам само, че скоростната кутия е от новите, s tronic. Благодаря предварително!
  6. Еми ти тия неща не ги казваш. В такъв случай цената от 30лв отпада при почти всички изброени модели....
  7. Ами добре, ще те броя и теб. Значи с теб ставаме 4-ма. Само колегата да каже дали става на Голф 4 TDI 110 коня и на Beetle TDI 90 коня. За другата ми кола (Голф 4 PD 116 коня) е ясно, че става.
  8. А на Форд Фокус 2000 година, 1.8 дизел 90 коня става ли? Ако става, значи сме трима от Плевен и ще трябва да намеря още един. Айде колеги, толкова ли няма някой от Плевен, Ловеч и региона...
  9. Много исках да стане нещо, но сезона е малко отпускарски и всеки е на някъде пък и само за 4 коли не ми се искаше да те разкарвам. Да мине още малко време и ще се разберем тоя път сериозно. Ако има и други от Плевен / Ловеч и региона, които искат темпомат нека кажат и да измислим за по-нататък една събота.
  10. Няма ли колеги от Плевен, които искат да си сложат темпомат. Айде 2-3 да се навият и да правим врътката...
  11. Колега искаш ли на 9-и или 10-и юли (събота или неделя) да се разходиш до Плевен да сложиш няколко темпомата. Ще ти платим нафтата. Досега сме 4 коли, но мисля, че няма да е проблем да се съберат още 2-3. Още повече, че сега доста колеги от Плевен ще прочетат това и ще искат и те. Досега колите са все VW, дизели, абе тънката лайсна... Имам сервиз и не е проблем там да стане работата. Целия ден ще правиш темпомати на воля.
×
×
  • Create New...