Jump to content

kniagolo

Members
  • Мнения

    284
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 110 hp 1997

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    kosio.niagolov

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

2456 профилни разглеждания

kniagolo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @ Zdravkicha: Не е ли малко опасно да се прави това нещо...т.е. да сваля ремъка на алтернатора и да запаля? Или акумулатора ще се погрижи колата да запали, когато не зарежда алтернатора? @ sweetlioo: Имам един повдигач, който е тръгнал...така ми казаха. Но пък е ехото в гаража не е лошо !
  2. Проблем с вървежа на този етап нямам. За ролките и ангренажа има вероятност вече да им е дошло времето, ще се наложи да ги погледне човек, който повечко разбира. Иначе под шумен и трака...какво точно имаш предвид? Те дизелчетата май са ти попринцип малко по шумни .
  3. Ето го и клипчето, за съжаление нищо не се вижда, че е тъмничко в паркинга. Звукът, който визирам се чува веднага след като запаля, мисля че и в самото видео после се чува малко като виене/свистене и към края изчезва! Първо да кажа, "да" колата пали малко по-тръдно, но имам свещи за смяна. Също така тук дори не съм ги подгрявал, а направо запалих. Алтернатора и акумулатора са ми замерени...там всичко е ток!
  4. Ще гледам да направя едно по-късничко...да оставя колата да поизтине, за да може да се види най-добре. Иначе планирам ходене при майстора ми в идващия Понеделник. Алтернатора ми го продадоха за чисто нов, уж ! Знам ли вече и аз в БГ, това което се предлага ново ли е ремонтирано ли е кво ли е !
  5. Интересно, защо след като е сменян алтернатора да се получава това "виене"? Така или иначе при мен не мина с натискане на съединител продължава си. @ fx rookie: Също така климатроника на Аудито винаги го гася като слизам от колата, при палене не е включен. В крайна сметка това се получава само при по-дълъг престой без да е палена колата (6 часа и нагоре). Клипчето, не успях да го направя като излизах, защото бързах да се разправям с Общината, ще гледам да го кача скоро де !
  6. За маслото в скоростите, ще го имам в предвид и това ! За клипчето, ще го направя днес като излизам малко по-късно и се надявам до следобедно време да го имам качено и пуснато в темата!
  7. Ще пробвам да видя, въпроса е, че преди сигурно не повече от 2 седмици сменях алтернатора! А под ролка или лагер, какво визираш точно? В случай, че изчезва при натискане на съединител каква е диагнозата ?
  8. Здравейте колеги, При мем се появи следният проблем, описан в заглавието след като застудя времето. Най -накрая реших да се допитам до вас преди да тръгна по майстори. Някой срещал ли е подобен проблем, Виене при палене на студен двигател, и ако е може ли да ми каже какво мога да очаквам да бъде проблема? Искам д поясня, че след известно време 2-3 мин. макс. този звук изчезва. Явно дори и малко да позагрее автомобила това вече не е "проблем " Благодаря предварително.
  9. ОТЛИЧНО ! Благодаря много колега! Ще бъде направено и да видим какъв ще е резултатът!
  10. Ако трябва да съм честен не са ми казвали от сервиза за нещо такова...има вероятност просто да са го сменили и това е ! За съжаление просто няма как да разбера, а и ако ги питам не се знае колко честно ще ми отговорят! Благодаря ти! Случайно да имаш представа какви трябва да са стойностите на зареждане от алтернатора и пада на напрежение в акумулатора ?
  11. Здравейте колеги, Колата е Ауди А4 1.9 тди 110 к.с. седан 1997 год. Както се вижда от името на темата, след като ми беше сменен алтернатора с нов (стария нямаше спасение за съжаление!) колата започна да пали по-трудно от преди когато е студено! Искам да подчертая, че началото на миналата година са ми сменяни всички свещи! На какво друго може да се дължи този труден старт ? Или какво може да е причинило сменянето на алтернатора...? Благодаря много! Поздрави, Косьо
  12. Браво колега, изглежда МНОГО добре! Аз като цяло нямам такива лайсни, но все пак евалата...ако можех щях да сложа нещо такова и аз
  13. здравейте, наистина дайте човек в софия, който да може да го излекува това нещо...от известно.време го имам този проблем и ме дрази, но без познания или човек си седя на "тъмно "
  14. Не мога да бъда сигурен на 100 %, но на мен от това което виждам е, че все едно имаш Лява и Дясна дирекция на фара ! Разбира се възможно е и да греша, нека човек с по-голяма компетенция да каже :bia:
×
×
  • Create New...