Jump to content

kniagolo

Members
  • Мнения

    284
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kniagolo

  1. @ Zdravkicha: Не е ли малко опасно да се прави това нещо...т.е. да сваля ремъка на алтернатора и да запаля? Или акумулатора ще се погрижи колата да запали, когато не зарежда алтернатора? @ sweetlioo: Имам един повдигач, който е тръгнал...така ми казаха. Но пък е ехото в гаража не е лошо !
  2. Проблем с вървежа на този етап нямам. За ролките и ангренажа има вероятност вече да им е дошло времето, ще се наложи да ги погледне човек, който повечко разбира. Иначе под шумен и трака...какво точно имаш предвид? Те дизелчетата май са ти попринцип малко по шумни .
  3. Ето го и клипчето, за съжаление нищо не се вижда, че е тъмничко в паркинга. Звукът, който визирам се чува веднага след като запаля, мисля че и в самото видео после се чува малко като виене/свистене и към края изчезва! Първо да кажа, "да" колата пали малко по-тръдно, но имам свещи за смяна. Също така тук дори не съм ги подгрявал, а направо запалих. Алтернатора и акумулатора са ми замерени...там всичко е ток!
  4. Ще гледам да направя едно по-късничко...да оставя колата да поизтине, за да може да се види най-добре. Иначе планирам ходене при майстора ми в идващия Понеделник. Алтернатора ми го продадоха за чисто нов, уж ! Знам ли вече и аз в БГ, това което се предлага ново ли е ремонтирано ли е кво ли е !
  5. Интересно, защо след като е сменян алтернатора да се получава това "виене"? Така или иначе при мен не мина с натискане на съединител продължава си. @ fx rookie: Също така климатроника на Аудито винаги го гася като слизам от колата, при палене не е включен. В крайна сметка това се получава само при по-дълъг престой без да е палена колата (6 часа и нагоре). Клипчето, не успях да го направя като излизах, защото бързах да се разправям с Общината, ще гледам да го кача скоро де !
  6. За маслото в скоростите, ще го имам в предвид и това ! За клипчето, ще го направя днес като излизам малко по-късно и се надявам до следобедно време да го имам качено и пуснато в темата!
  7. Ще пробвам да видя, въпроса е, че преди сигурно не повече от 2 седмици сменях алтернатора! А под ролка или лагер, какво визираш точно? В случай, че изчезва при натискане на съединител каква е диагнозата ?
  8. Здравейте колеги, При мем се появи следният проблем, описан в заглавието след като застудя времето. Най -накрая реших да се допитам до вас преди да тръгна по майстори. Някой срещал ли е подобен проблем, Виене при палене на студен двигател, и ако е може ли да ми каже какво мога да очаквам да бъде проблема? Искам д поясня, че след известно време 2-3 мин. макс. този звук изчезва. Явно дори и малко да позагрее автомобила това вече не е "проблем " Благодаря предварително.
  9. ОТЛИЧНО ! Благодаря много колега! Ще бъде направено и да видим какъв ще е резултатът!
  10. Ако трябва да съм честен не са ми казвали от сервиза за нещо такова...има вероятност просто да са го сменили и това е ! За съжаление просто няма как да разбера, а и ако ги питам не се знае колко честно ще ми отговорят! Благодаря ти! Случайно да имаш представа какви трябва да са стойностите на зареждане от алтернатора и пада на напрежение в акумулатора ?
  11. Здравейте колеги, Колата е Ауди А4 1.9 тди 110 к.с. седан 1997 год. Както се вижда от името на темата, след като ми беше сменен алтернатора с нов (стария нямаше спасение за съжаление!) колата започна да пали по-трудно от преди когато е студено! Искам да подчертая, че началото на миналата година са ми сменяни всички свещи! На какво друго може да се дължи този труден старт ? Или какво може да е причинило сменянето на алтернатора...? Благодаря много! Поздрави, Косьо
  12. Браво колега, изглежда МНОГО добре! Аз като цяло нямам такива лайсни, но все пак евалата...ако можех щях да сложа нещо такова и аз
  13. здравейте, наистина дайте човек в софия, който да може да го излекува това нещо...от известно.време го имам този проблем и ме дрази, но без познания или човек си седя на "тъмно "
  14. Не мога да бъда сигурен на 100 %, но на мен от това което виждам е, че все едно имаш Лява и Дясна дирекция на фара ! Разбира се възможно е и да греша, нека човек с по-голяма компетенция да каже :bia:
  15. Колега в и-бай има много, другия вариант колегата harpi ще ти асистира или директно от сайта му bktunning, само го виж в гугъл .net или .bg беше. Успех !
  16. според мен най - добре да се поинтересуваш къде може да си рециклираш рейката
  17. Здравейте, Та днес за първи път от както съм затъмнил предните 2 стъкла (пасажерско и шоферското)ме спират и ми правят забележка, та чак искаха да ме глобят и да ми пишат акт или фиш ...незнам защото ми се размина по някакъв миниманлен шанс! Общо взето се правих на луд! Самото затъмняване е минимално, самите стъкла са тонирани фабрично, но много леко! Сложих може би един тон по тъмно фолио, не повече! Г-н полицая каза, че не се позволявало дори и това по закон! Някой да ли може да ми каже къде точно го пише това в закона за движение на пътищата? Прав ли е той или просто се е опитвал да му "кихна" ? Много благодаря предварително!
  18. Ходих при един майстор и в крайна сметка се оказа, че няма как да го хване това нещо! Двигателя обаче бил чук и всичко изглеждало добре! Имало шанс при смяна на маслото това нещо да изчезне, та за сега няма да го бързам!
  19. ако някой ги иска нека даде предложение за цена, ще се споразумеем!
  20. Предния капак се отваря без проблем, не е жило! Иначе е наистина наложимо да се отиде да бъде погледната някъде да не стане фал!
  21. Здравейте колеги, Търся си пружини (предни и задни) от Ауди а4 б5 1.8Т, седан. Ще съм благодарен също така да обозначите колко мм. свалят от пред и от зад на автомобила, марка на пружините... Искам пружините да са без ръжди или да са тръгнали, снимки биха били добре дошли ! Поздрави!
  22. Мога да дам допълнителна информация, от части звучи все едно перка се върти, но реално трака...предложения? Колата си върви и набира не съм видял някаква видима разлика във вървежа!
×
×
  • Create New...