Jump to content

Xtuners

Members
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • AIM
    none
  • MSN
    none
  • Website URL
    http://www.xtuners.hit.bg
  • ICQ
    227016426
  • Yahoo
    none

Персонална информация

  • Локация
    sofia
  • Интереси
    оптичен тунинг, аерография

Xtuners's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ултравиолетовата светлина от една страна прогаря ретината на окото, а от друга е много капризна когато свети друг вид светлина около нея. Стрелките могат да се направят от материал, който ..самия той свети! при колите с несветещи стрелки остава проблема, че няма как да се вкара диод точно под стрелката .. .. трябда да снимам една стрелка и да я постна тук, тогава ще разберете какво имам предвид. Не казвам, че не е възможно да се направи, просто изходя е неясен, и аз лично не бих се наел да да го правя за клиент.
  2. И с тебе брат не сме се виждали от сума време. При нас технологиите напредват и нещата са много различни от преди! . ..с тези стрелки още се чудиме какво да правим .. ама май нещата отиват натам, че да ги произвеждаме сами ... ама има куп проблеми в тази насока и незнам дали си заслужава! за сега има 2 варианта: това е първия, където свети целия кръг: http://img87.imageshack.us/img87/6631/niss...omplasmaou7.jpg и за другия вариат има една специална боя, но не съм имал шанс да я пробвам до сега!
  3. ..този форум принципно е културен, познавам и доста хора от тука , за това и не говоря нищо. Иначе във всеки форум има по някой палячо, който ще се изкаже неподготвен (не визирам никой). проблема обаче е, че не може просто ей така да се изказваш неподготвен ..особено на тема чужди фирмени разходи, приходи, алчност....., поради простата причина, че нямате представа как точно се създава и произвежда един такъв продукт!!! ииии трябва да са ясни още няколко неща: 1. Много добре ви познавам и вас и колите ви, знам кои са расови , кои не толко .. .. а повече от шофьорите им, са ни лични приятели от години! 2. Трябва да се научите да правите разлика между 2 неща (например 2 циферблата, на двама различни производители, които нямат нищо общо). Да слагате всички циферблати под общ знаменател е голяма грешка! Това е се едно да сравнявате офроуд кола с такава за писта! 3. освен това .. има хора от форумите , които са клиенти, има и такива, които не са! едните няма нужда някой да ги кара да купуват, а другите не купуват (каквото и да им обясняваш и каквото и да им продаваш). не е културно да се правят изказваня от сорта на "миризливи плаки", защото някой може да си помисли, че тези неща се произвеждат в градските тоалетни! Всеки сам знае кое е най-доброто за него и кое да купи! За това са определящи много фактори. Проблема е, че българина винаги има компетентно мнение по всеки въпрос, особено за неща, които никога не е виждал! Това леко дразни ...поне нас ни дразни, като четем от време на време форумите. Ние смятаме, че е крайно време малко да се промени народофилософията и правим всичко възможно по въпроса. 4. Ние не плюем конкуренцията! Смятаме, че нашите неща са различни. Имаме своя пазар навън и не се оплакваме от нищо! Виждали сме циферблати от всяка една конкурентна фирма, тук и навън. Ако искате можем да направим една сравнителна характеристика и да видим кой какво може, ние нямаме нищо напротив. НО , нека за да е по интересно да има залог (вие измислете какъв)! На нас ни стиска ... а на вас?
  4. циферблатите ни отговарят на всички TÜV стандарти!!! сертификацията е въпрос само на време. за циферблатите в твойта кола точно (ауди 80, 90, 100) не искам изобщо да коментирам колко светлинни години назад са от нашите. Иначе от Ауди сертификат няма да вземеш ...квото и да правиш! Това за мене е и без значение. аз за тях друга схема съм измислил, но ще си говорим като стане!
  5. епа, бате аз за тази вмирисана "плака" на "Квантитек" и едно евро няма да дам! аа... онея алчници, за които разправяш ... некви Xtuners ..май се казваха! Та тези същите ... имало потенциал в тях от 01.01.07, да правят нещата по-добри от оригилните ауди циферблати, ...там.. със или без подсветки ..кой както иска ..... че даже и на пари можело да се обзаложиш с тях, ако ти стиска! Иначе ... тези от линка немците, не са лоши момчета, но е по-добре да правят любов, а не циферблати! така ще има повече млади момчета, които да купуват от нас , а не от китайската пумия (пооуумия), която се купува за 9$ и се продава за 55 евро ( това е неоспорим факт).
  6. @brunobanani Икономията е майка на мизерията ...
  7. хаха добре ..е сега си гледахме репортажа ...направихме им шоуто .... и това е ..благодарско на всички
  8. да ..вече имам потвърждение ....става въпрос за утре ..часа е 12:30 ако има някой свободен ..нека да се обади
  9. здравейте пичове ... обадиха ми се днес ..от телевизия ТВ7 ..искат да направят малък репортаж за тунинг генерацията ...... хората , които го правят и ..тези които му се кефят. ако потвърдят снимките ...става въпрос за утре ...ще ми трябват няколко наточени коли ... но стилно направени ....ако някой има интерес нека да се обади веднага! 0897 76 76 15 или 9992706 Калоян
  10. @DJ_Joko поразгледай сайта ..от вчера има и други положения със цените .. има и онлайн магазинче (малко за сега)
  11. светят ..ама на снимките таблата са извън колата .. и свети само ел.фолиото! иначе светят и стрелките и компютрите и часовници .. и т.н.
  12. здравейте колеги! ето накрая стигнах и аз до готовия продукт ... направих най- накрая перфектните циферблати ... успях едва оня ден ...след 6 месеца труд и мислене. след като се набутах близо 800 лева .. изкупих фолията на всички производители ....отсях най-доброто......... смених 2 печатници (една от която едва не ме фалира ..и доста ми подби имиджа..... с изречения от сорта ".....днес ..утре, други ден ....това не може да стане по-добре).... сега следващата цел е да изляза на международния пазар! пускам тази тема, защото бях обещал на някои хора от форума да се обадя ..веднага щом имам добри новини! .... единствения проблем който остана са 10 дневните доставки на материали .., за съжаление .. някои клиенти се налага да чакат ( за сега). Продавам и плазмените фолия ..ако някой реши сам да майстори нещо! ето така изглеждат нещата сега: П.П. снимките са гадни ..цветовете доста се разминават ..особено червеното! RSQ - help човече
  13. това батеее е някаква къстъм броничка според мен ...и тук ако я дадеш някой да я прави .... след 2 месеца само всяко 2ро говедо ще я има същата ,.... .. е тва е лошото
  14. абе нещо май не съм прочел заглавието на темата ...моля да ме извините ... за неадекватното изказване !
×
×
  • Create New...