Jump to content

delaila

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от delaila

  1. Гориво има и наистина пуши много,бял пушек,колата е 2000г.
  2. Гориво има и наистина пуши много,бял пушек,колата е 2000г.
  3. Ауди А3 1.9 ТДИ 110к.с. пали ,работи 30 секунди и гасне,сменихме филтър горивен и клапан на филтъра ,клапан на помпата-нови.Пали и гасне след 20-30 секунди.Ако някой знае къде е проблема моля да каже.На компютърна диагностика не показва грешки.
  4. И аз да се включа , търся топка за Ауди автоматик 2000 г.
  5. До къде стигнахте с поръчката
  6. Благодаря, казаха ми ,че може нарочно да загрява до 80 , значи ще се минава пак през сервиза 10х
  7. Това питам и аз после си ги вдига 90 ,ама задържа на 80 известно време и бавно ги вдига тези 80
  8. Здравейте, имам въпрос за температурата ... Ауди А3 1.9 ТДИ, автоматик , климатроник колата вдига много бавно градуси и когато вдигне дълго поддържа 80ºC, на какво се дължи това,нормално ли е, възможно ли е причината да е в климатроника и да е направено нарочно така ?
  9. PESHO OT MARS сменихме маслото на кутията,на двг , филтъра на горивото и т.н. ,но се чудя дали на оборотите не влияе пуснатия на макс климатик,този който я закача на компютъра каза,че не е проблем и така правели автоматиците. nmm колата сега я кара баща ми ,тества я преди да ми я остави и я оправя,но няма явен проблем,който да го насочи.
  10. Благодаря nmm , закачиха я на компютър и казаха ,че няма никакви грешки,но колата продължава да продължава да прави същото.
  11. Когато както казваш леко ускорявам се усеща-оборотите варират постоянно ,като настъпя се оправя.Да колата е 1.9 TDI. nmm не мога да го отворя това: снимките и схемите за 5HP-19
  12. Термина ''заключване на турбина'' не ми е ясен ,немога да разбера какво имаш предвид и ако имаш някаква схема,ще ти бъда много благодарна ,ако ми я изпратиш.Аз не съм веща в тези неща,но баща ми ще разбере за какво става дума.
  13. Благодаря ти много,автомобила го имам от 1 седмица ,затова няма как да знам какви ремонти са правени преди това и обикновенно проблема се появява между 3/4 и 4/5,поне за вмомента виждам това.Възможно ли е причината да бъде недостиг на масло в скоростната кутия?
  14. Здравейте, имам Ауди А3 автоматик 2000г. 110к.с. на 1300-1400 оборота кутията се колебае да мине на по-ниска или на по-вискока предавка (включва -изключва ,оборотомера не е спокоен,повишават се оборотите-спадат)ако някой може да ми даде точна информация какви са причините това да се случва ,ще му бъда много благодарна.
  15. Тук говорим за различен клас автомобил,можем да сравняваме VW Файтон с Ауди А6 или А8 или VW Tuareg с Q7.Не можем да сравняваме А3 с Файтон.
  16. Маслената помпа на тази скоростна кутия се задвижва директно от двигателя (монтирана е на първичния вал),което ще каже ,че тази помпа не маже скоростната кутия при загасен мотор.Колкото до включване и изключване работата на автоматичната кутия се обезмисля.Всички автомобили се конструират от стотици инженери и се изпробват при всякакви условия на работа.Нека не забравяме ,че този автомобил Ауди е най-прицизно изработвания сериен автомобил. МОЛЯ НЕ ЦИТИРАЙ ЦЕЛИЯ ПОСТ НА КОЙТО ОТГОВАРЯШ!!!
×
×
  • Create New...