Jump to content

delaila

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно delaila

  • Рожден ден 25.12.1986

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Female
  • Локация
    Jambol

Последни посетители

1042 профилни разглеждания

delaila's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гориво има и наистина пуши много,бял пушек,колата е 2000г.
  2. Гориво има и наистина пуши много,бял пушек,колата е 2000г.
  3. Ауди А3 1.9 ТДИ 110к.с. пали ,работи 30 секунди и гасне,сменихме филтър горивен и клапан на филтъра ,клапан на помпата-нови.Пали и гасне след 20-30 секунди.Ако някой знае къде е проблема моля да каже.На компютърна диагностика не показва грешки.
  4. И аз да се включа , търся топка за Ауди автоматик 2000 г.
  5. До къде стигнахте с поръчката
  6. Благодаря, казаха ми ,че може нарочно да загрява до 80 , значи ще се минава пак през сервиза 10х
  7. Това питам и аз после си ги вдига 90 ,ама задържа на 80 известно време и бавно ги вдига тези 80
  8. Здравейте, имам въпрос за температурата ... Ауди А3 1.9 ТДИ, автоматик , климатроник колата вдига много бавно градуси и когато вдигне дълго поддържа 80ºC, на какво се дължи това,нормално ли е, възможно ли е причината да е в климатроника и да е направено нарочно така ?
  9. PESHO OT MARS сменихме маслото на кутията,на двг , филтъра на горивото и т.н. ,но се чудя дали на оборотите не влияе пуснатия на макс климатик,този който я закача на компютъра каза,че не е проблем и така правели автоматиците. nmm колата сега я кара баща ми ,тества я преди да ми я остави и я оправя,но няма явен проблем,който да го насочи.
  10. Благодаря nmm , закачиха я на компютър и казаха ,че няма никакви грешки,но колата продължава да продължава да прави същото.
  11. Когато както казваш леко ускорявам се усеща-оборотите варират постоянно ,като настъпя се оправя.Да колата е 1.9 TDI. nmm не мога да го отворя това: снимките и схемите за 5HP-19
  12. Термина ''заключване на турбина'' не ми е ясен ,немога да разбера какво имаш предвид и ако имаш някаква схема,ще ти бъда много благодарна ,ако ми я изпратиш.Аз не съм веща в тези неща,но баща ми ще разбере за какво става дума.
  13. Благодаря ти много,автомобила го имам от 1 седмица ,затова няма как да знам какви ремонти са правени преди това и обикновенно проблема се появява между 3/4 и 4/5,поне за вмомента виждам това.Възможно ли е причината да бъде недостиг на масло в скоростната кутия?
  14. Здравейте, имам Ауди А3 автоматик 2000г. 110к.с. на 1300-1400 оборота кутията се колебае да мине на по-ниска или на по-вискока предавка (включва -изключва ,оборотомера не е спокоен,повишават се оборотите-спадат)ако някой може да ми даде точна информация какви са причините това да се случва ,ще му бъда много благодарна.
×
×
  • Create New...