Jump to content

ivcho1974

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Контакти

  • Website URL
    http://ivcho_audi@abv.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

986 профилни разглеждания

ivcho1974's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Намаление - 70 лв. Здрав корпус, здрава в пълна изправност електроника, изисква само обучение.
  2. Продавам оригинален смарт ключ за Audi с три бутона. Ключът е за модели А6, SR6 и S6 Allroad - 2011 г. Код : 4G0.959.754 K. Други означения по кутийката : 0812000133030017 ; 4 301 8 07. Нормални следи от употреба. Металната част е нарязана (може да бъде сменена с нова за 20 лв. при всеки по-добър автоключар) .Ключът е напълно изправен. Цена 100 лв.
  3. Здрасти! Колега купи си тази паста - Turtle Wax Original Paste Wax и мини колата или само драскотините. Ако са малки ще ги скрие, само колата задължително на сянка - не прави нищо на пряка слънчева светлина. Ако са по-дълбоки има същата паста - Turtle Wax Red Rubbing Compound но е с абразивни частици и там трябва да внимаваш повече. Цената и е около 12 - 15 лв.
  4. Здравей!Само да останат здрави цената няма проблем,и бира ще има.
  5. На никой ли не му се намират две здрави кори?Пак казвам - цената е без значение,само да са здрави.
  6. Само пукнатини или има и счупвания?Ако не намеря ще пиша.
  7. Пропуснал съм да напиша - колата е седан.
  8. Здравейте колеги,търся въпросните две кори (лява и дясна) отзад до задното стъкло и около малките прозорчета за Ауди А4 тип В5 1996 год.При смяна на задно стъкло "майсторите" моите ги спукаха.При оставяне в сервиза ги предупредих,че не искам допълнителни щети по колата и ако не могат да направят нещата както трябва да не пипат нищо.Увериха ме,че всичко ще е както трябва - да ама не.Цветът не е от значение,защото ми е ясно,че няма да намеря като моите.Единствено ме интересува да са здрави без спуквания и да са комплектни (с щипките на тях,,защото като видях моите се ядосах и изхвърлих всичко).Цената също няма значение - колкото толкова,искам само да са здрави.Телефон за връзка:0885160747 или тук.
  9. Здравейте!Преди 10 дни си взех колата "готова" от сервиз Сион-Сточна гара.Беше оставена за отстраняване на поражения от градушка-дупки(по 4-5) на таван,преден и заден капак,ляв и десен заден калник и счупено задно стъкло.Където бяха пипнали си бяха оставили ръцете-стичане на лака,шупли и драскотини по същия по цялата кола,немонтирани лайсни на тавана-при свалянето им се били скъсали гумените основи и нямало как да ги монтират след това(сега си ги возя в багажника) и какво ли още не,дори не си бяха направили труда да почистят счупените стъкла в колата и багажника.Ако държите на колата си не я оставяйте в този сервиз-ще я осерат,а в същото време ще ви заблуждават как добре върви ремонта по колата ви, а уж сервиза работи с Бул инс-пълни некадърници и мърлячи,кракът ми няма да стъпи там повече . Даже ми предложиха да оставя колата да "дооправят" това,което не ми харесва-пълна простотия ,те не са го оправили първият път та после.....А като за капак при монтирането на стъклото и по-скоро свързването му явно са дърпали двата панела отзад до стъклото и са им еб....ли майката(десния е спукан а левия е натрошен на парчета) и на двата,сега и те са за смяна.Не повтаряйте моята грешка да се доверя на факта,че сервиза работи с Бул инс и ще остана доволен-да им изсъхнат ръцете дано........А изрично им казах,че парите нямат значение,искам колата да стане както трябва.Ако има колега от форума с който да можем да оправим тези неща да си признава .Благодарности предварително
  10. Честито колега и много безаварийни.Екстра си е колата,едното Audi,което карам е същото - А4 Б5 1.6 101 коня 96 год. седан,с фабричен климатроник.Тази кола я карам вече 10 години и не е мръднала,върви си съвсем нормално,нито и е слаб мотора нито купето и е тежко,немските инженери няма да пуснат "спъната" кола след хиляди тестове на мотора и купето на колата.Разхода и е градско 10-11л.,извънградско 8л..Върви си съвсем прилично - на магистралата си държи 140-160 (с 4000 оборота в мин.) без проблем,карал съм я с 190 (с 5000 оборота в мин.) в продължение на един час към Бургас и единственото нещо което забелязах като отклонение на обичайните показатели по таблото беше температурата на маслото-повиши се (съвсем нормално) и естествено върнах гъста.Имай предвид,че този двигател (1. 6) е по-високо оборотен.Ако тези километри като скорост са недостатъчни за някой не знам какво трябва да кара-совалка може би Ако колата е стегната и мотора е поддържан както трябва ще те слуша.Естествено другото ми Audi А4 2.0 131 коня 2006 год. е по динамично като каране,но мога да го усетя на много малко места вече с тези ограничения на скоростта на всякъде
  11. Търсенето продължава ,никой ли няма решетки за говорителите ,щора за задно стъкло или поне говорителите ?.Сетих се и за опцията да се ремонтират говорителите(да смени гофрата) така,че ако някой го е правил в София да сподели къде и дали е останал доволен .Забравих-щората и решетките са черни.
×
×
  • Create New...