VASKONAY

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

About VASKONAY

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 2.0 TDI

Персонална информация

 • Location
  София

Контакти

 • Skype
  vaskonay

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте! Имам някакъв проблем със скоростната кутия и ми трябва читав майстор в София. Дори не мога да го обясня проблема! Зацепва скоростите, оборотите са нестабилни, колата подскача. Просто не знам как да го обясня. Не изписва и не светва нищо на таблото. Колата е А6 куатро, дизел , 2012г. , 245коня. Някой трябва да я види! Благодаря!
 2. На разумна цена...разбира се! Благодаря!
 3. Взех силиконова грес, която се ползва за гумени пръстени и уплътнения и намазах гумените уплътнения на дъщеря ми на колата /нейната я взех, за да се научи да шофира/ и първите ми впечатления са доста положителни! Намазаното място стои мазно, но не цапа. Като изсъхнало е и като че ли се е образувал някакъв филм, който не задържа вода. Утре го дават да вали и ще добия по добри впечатления. Ще пиша!
 4. Здравейте! Какво означава " Или мехатроника има нужда от почистване и сервизиране.... "

  Ваши думи са от една тема:zustimm:

 5. Ама това са препарати за гуми! Става въпрос за гумените уплътнения на вратите.
 6. Не става въпрос за течове, а против залепване и замръзване, че зима иде!
 7. Здравейте колеги! Дайте, Моля, съвети или мнения за препарати с които си поддържате гумените уплътнения на вратите! Гледам, че има най-различни като състав. С глицерин, силикон, алкохоли и т.н. Благодаря!
 8. Здравейте! Понеже тази седмица ще взимам едно A6 4G 2011г. 245коня ще ми трябва документация на български, можеш ли да ми изпратиш. Моля! 

 9. Не дават гаранция. А как да изредя предавките? Нали е автоматик?!?!
 10. Здравейте! Ще сменям старото А6 1.9 TDI. Харесал съм едно такова Ауди и утре ще му правя "тест драйв" . Колата e Quattro декември 2011г. на 134000км. От Порше лизинг ще я взимам. Купена е е карана в България. Един собственик. Върнал я е и си е взел нова. На какво трябва да обърна внимание? Трябва ли да ме притеснява това че има теглич и е ползван? На прегледа в сервиза им нищо не е излезнало като проблем или грешки на диагностиката. Обслужвана е там и т.н. Дайте съвет, Моля!
 11. Ако работи климатроника ли да не я барам?
 12. Здравейте! Какво означава това: - Температурен демпфер на стъпковия мотор - Блокиран или липса на волтаж - Прекъсва Къде да търся проблема? Благодаря!
 13. Оправих проблема! Оказа се стоп-машинката! Явно не са я завили достатъчно като са я сменяли!