Jump to content

VASKONAY

Members
  • Мнения

    196
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    vaskonay

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

VASKONAY's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравейте! Имам някакъв проблем със скоростната кутия и ми трябва читав майстор в София. Дори не мога да го обясня проблема! Зацепва скоростите, оборотите са нестабилни, колата подскача. Просто не знам как да го обясня. Не изписва и не светва нищо на таблото. Колата е А6 куатро, дизел , 2012г. , 245коня. Някой трябва да я види! Благодаря!
  2. На разумна цена...разбира се! Благодаря!
  3. Взех силиконова грес, която се ползва за гумени пръстени и уплътнения и намазах гумените уплътнения на дъщеря ми на колата /нейната я взех, за да се научи да шофира/ и първите ми впечатления са доста положителни! Намазаното място стои мазно, но не цапа. Като изсъхнало е и като че ли се е образувал някакъв филм, който не задържа вода. Утре го дават да вали и ще добия по добри впечатления. Ще пиша!
  4. Здравейте! Какво означава " Или мехатроника има нужда от почистване и сервизиране.... "

    Ваши думи са от една тема:zustimm:

  5. Ама това са препарати за гуми! Става въпрос за гумените уплътнения на вратите.
  6. Не става въпрос за течове, а против залепване и замръзване, че зима иде!
  7. Здравейте колеги! Дайте, Моля, съвети или мнения за препарати с които си поддържате гумените уплътнения на вратите! Гледам, че има най-различни като състав. С глицерин, силикон, алкохоли и т.н. Благодаря!
  8. Здравейте! Понеже тази седмица ще взимам едно A6 4G 2011г. 245коня ще ми трябва документация на български, можеш ли да ми изпратиш. Моля! 

  9. Не дават гаранция. А как да изредя предавките? Нали е автоматик?!?!
  10. Здравейте! Ще сменям старото А6 1.9 TDI. Харесал съм едно такова Ауди и утре ще му правя "тест драйв" . Колата e Quattro декември 2011г. на 134000км. От Порше лизинг ще я взимам. Купена е е карана в България. Един собственик. Върнал я е и си е взел нова. На какво трябва да обърна внимание? Трябва ли да ме притеснява това че има теглич и е ползван? На прегледа в сервиза им нищо не е излезнало като проблем или грешки на диагностиката. Обслужвана е там и т.н. Дайте съвет, Моля!
  11. Ако работи климатроника ли да не я барам?
  12. Здравейте! Какво означава това: - Температурен демпфер на стъпковия мотор - Блокиран или липса на волтаж - Прекъсва Къде да търся проблема? Благодаря!
  13. Оправих проблема! Оказа се стоп-машинката! Явно не са я завили достатъчно като са я сменяли!
×
×
  • Create New...