paco78

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

About paco78

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi 80 B4 ABK

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Shumen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Имах същите проблеми,оказа се датчик на коляновия вал.Разбрах го чак като ми светна EPC.Грешки при диагностика нямаше.
 2. Ако не беше светнало EPC,щях още да се главоблъскам.
 3. Значи при мен проблемът се оказа от датчика на маховика.Разбрах го след последното отказване да запали,светна EPC и всичко ми стана ясно.Смених датчика на маховика и проблемът изчезна.Преди това я закачах на диагностика и нищо.А това за не запалване при включено парно,просто е било съвпадение.
 4. Имам уговорка с един колега да я закачим на ВагКом,да видим какви грешки ще запише.Ще ги кача тук след това.
 5. Здравейте колеги,имам проблем със запалването.За последните два месеца вече четвърти път ми прави този номер,не иска да запали.Имам наблюдение че само когато е включено парното.Винаги преди да изгася двигателя спирам парното,но ако забравя да го спра и при следващото палене по някога не ще да запали.Иначе за това време съм минал 4000+ км. без проблем с вървенето и разхода.Ако някой има идея къде да търся проблема ще съм благодарен!
 6. Благодаря за мненията колеги!В понеделник купих колата и за сега съм доволен.Предстои да и сложа газ и да я почвам!!!
 7. Между другото ходих да видя колата и да я покарам.Минах през доста разбити пътища с много дупки и като цяло нямаше никакви тракания или шумове по окачването.От към ускорение и работа на двигателя също много добре се държи.Климатроника работи нормално,салона и е без забелажка.Не съм написал че собственика си я кара ежедневно като лична и работна кола.Колата е регистрирана и с винетка до 05.2019г. мисля да я взема.Ще има и комрнтар по цената разбира се.
 8. Здравейте колеги,спрял съм се на тази кола.Audi A4 1.8T 6,600 ЛЕВА 2003, Бензин, 184000 км. частно лице, Троян http://www.cars.bg/offer/c2716132 Ако може мнението ви или ако някой евентуално я е гледал.Наясно съм с километрите че не са такива.Благодаря предварително!
 9. И каква е цената за скоростната кутия?Като цяло много малко инфо!
 10. Цена за предните седалки?
 11. За километражното питах,но ми трябва здраво.
 12. Таблото с уредите ме интересува,здраво ли е и цена?
 13. Таблото с уредите здраво ли е,цена?